Kirli Çıkılar )))

ya kızlar bu ara eşim benden sürekli pasta börek hamur işi vs.. bişeyler istiyor.
evde artık hep bulunduruyorum
farmasinin yeni tarifi iyi oldu..
spor yapıyor ama vücut geliştirmek için, kilo problemi yoktur
bunları da yemezsem zayıflıyorum gelişemiyorum diyor:1:
ha bi de bu aralar şunu söylüyor;
hastanedeki hemşireler hergün bişeyler yapıp getiriyorlarmış
sen de yap götüreyim diyor
dün pudingli pasta yaptım götürdü
bidahakine tuzlu yap diyor ben anlamadım bu adam benim de çalıştığımı unutuyor gibi..:9::9:
Allahtan seviyorum yapmayı da yedirmeyi de.. yoksaaaa:33::33:

ben de bir dönem hastanede calışmıştım, hemşireler çok marifetli oluyor, her nöbette ksır, börekler falan, elleri bir de pratik. yatılı okuldan kalma alışkanlıkları mıdır nedir?
eşin çayla sabah kahvaltısında yenecek tuzlu bir şeyler yapmanı istiyor olabilri, benim eşiminde sizden aşağı kalır yanı yok diye hava basacak sanırım:)

Merhaba kızlar

Bugün keseyi ve içindeki minnacık canı gördüm Rabbime şükürler olsun. Minik kalbi de atıyordu.:nazar:
Bundan sonra daha sıkı tasarruf yapıp bebek için para biriktireceğim inşallah.
Minicik bir kalp nasıl da değiştiriyor insanın hayatını :49:

canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. her gebenin % 10 düşük yapma ihtimali var.
tabi kese iyi görünmüş, kalp atışı da duyulmuş, bunlar önemli
12 haftadan sonra düşük riski azalıyor.

10. haftada başı, kolları, bacakları, gövdesi her şeyi görünüyor. kalp atışından daha fazla etkileceksin. üstelik boyu falan da ceviz kadar olmasına rağmen gövdesi falan oluşuyor.
şimdi mercimek tanesi kadardır. anasının kuzusu

dogum gunumu kutlayanlara teşekkür ederim.

evin tapu işlemleri cuma gunu dogum gunumde bitti, bana dogum gunu hediyesiymiş eşimin, yutmadım. bayramda izmirde aldıracagım hediyemi.

evle ilgili hemen canımı sıktı tabi. hafta sonu ailesi gelmişti bebek sevmeye. biz ankarada oturmayacagım kardeşim evlenince otursun dedi, annesi çok sevindi. ev tam yanlarındaki apartmanda. annesi dedi ki o da evlenince bize en yakın yerden ev tutacaktı dedi. ben onlara bişey diyemiyorum artık, teklif eden bizimki.

evin tapu işlemleri cuma gunu dogum gunumde bitti, bana dogum gunu hediyesiymiş eşimin, yutmadım. bayramda izmirde aldıracagım hediyemi.

evle ilgili hemen canımı sıktı tabi. hafta sonu ailesi gelmişti bebek sevmeye. biz ankarada oturmayacagım kardeşim evlenince otursun dedi, annesi çok sevindi. ev tam yanlarındaki apartmanda. annesi dedi ki o da evlenince bize en yakın yerden ev tutacaktı dedi. ben onlara bişey diyemiyorum artık, teklif eden bizimki.

çok can sıkıcı bi durum:47:

çok utandım yahu
gününde kutlayayım demiştim ama hastalıktan başımı kaldıramadım,unuttum
doğum günün kutlu olsun
hediye de artık seneye deeeermişim =)

Farması beni listeden silme canım bi süre giremeyeceğim. Bebeğimi kaybetdim zor günler geçiriyorum kasıma kadar turkiyedeyim Kasım ortası evime gidicem ozaman gelirim tekrar aranıza herkese hayırlı kazanclar

çok üzüldüm :( Allah sabır versin :50:

yok estağfurullah yardımcı olabilirsem ne mutlu bana.
ilk yurtdışına çıktığımda üni 2. senemdeydim.erasmusa giden arkadaşımın yanına gitmiştim viyanadan başlayıp 9 tane ülke gezmiştik. o zaman vize almakta hiç sıkıntı olmamıştı öğrencilere kolay veriliyor vize.
schengen vizen olduktan sonra avrupada çok rahat dolaşırsın zaten.

avrupa dışı uzak yere ilk amerikaya gittim. o zamanda yüksek lisans öğrencisiydim.zor olmadı vize almak.
o tatilden sonrada eşimin yeşil pasaportu oldu. artık vize derdimiz kalmadı yani.

banka olaylarına gelince öğrenciyken yanımda harcama ihtimalim kadar miktarı götürdüm orada euro kullanılmayan ülkelerde o ülkenin parasına çevirdim.
evlendikten sonraki gidişlerimde yine belli bir miktar nakitle gittik.kredi kartı kullandığımız çok oldu.para hiç çekmedik onu bilemiyorum.

ne gibi sıkıntılar oldu demişsin. dil olarak sadece ingilizce biliyorum ingilizcem iyi ama öğrenciyken gittiğim ülkelerden bazısında mesela polonyada ingilizce bilsende çok işe yaramıyor çünkü halk ingilizce bilmiyor. o zaman yanımdaki arkadaşlarım çok deneyimliydi onlar ayak uydurdum bende.
mesela amerikada ve ingilterede rahat edeceğimi düşündüm ama oradada afalladım konuşulanları anlamakta ister istemez sıkıntı oluyor. o zamanda eşim girdi devreye yüksek lisans için 2 yıl amerikada yaşadığı için dil konusunda çok rahattı.bende ben bilmem beyim bilir dedim hiç sıkıntı yaşamadım bu sayede:)

inşallah dilediğin gibi bir tatil yaparsın.olayları gözünde büyütme bir şekilde hallolur.çok istiyorsan gözünü karart bi yerden başla.

çok teşekkür ederim.benim için gerçekten aydınlatıcı oldu.vay canına kızım sendeki hızına yetişilmez.gittiğin yıl 9 mu ülke gezdin? harikasın :46: devamı da gelmiş.Amerika,ingiltere, maldivler... İnşallah daha çok gezme fırsatın olur ;) haklısın.bir yerden başlamak lazım.Haziranda kıbrısa gitme ihtimalim var.uçak bileti bakıyorum.pegasusla ankaradan gidebilirim.
turlar açıkçası bana pahalı geliyor.yanımda biri olursa kendi çapımızda gidersek sanki daha hesaplı olur gibime geliyor.herşeyin hayırlısı...tekrardan çok teşekkür ederim

çok utandım yahu
gününde kutlayayım demiştim ama hastalıktan başımı kaldıramadım,unuttum
doğum günün kutlu olsun
hediye de artık seneye deeeermişim =)

canım saol. seneye 2 hediye olacak ama borçların birikiyor.
geçmişler olsun. kaplıcada dikkat et. soguk olur oralar

Merhaba kızlar

Bugün keseyi ve içindeki minnacık canı gördüm Rabbime şükürler olsun. Minik kalbi de atıyordu.:nazar:
Bundan sonra daha sıkı tasarruf yapıp bebek için para biriktireceğim inşallah.
Minicik bir kalp nasıl da değiştiriyor insanın hayatını :49:

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

herkes burada kızlar
muhabbet başlasın.
akıllıbıdık okul nasıl gidiyor

ben binbir nazla aldım adamdan pc yi.
başından kalkmıyor sinir oldum.
yine bi dizinin sezonlarını indirmiş.
adam filme başlyınca dur diyemiyor:19:
nasıl kızdım ama.

çok teşekkür ederim.benim için gerçekten aydınlatıcı oldu.vay canına kızım sendeki hızına yetişilmez.gittiğin yıl 9 mu ülke gezdin? harikasın :46: devamı da gelmiş.Amerika,ingiltere, maldivler... İnşallah daha çok gezme fırsatın olur ;) haklısın.bir yerden başlamak lazım.Haziranda kıbrısa gitme ihtimalim var.uçak bileti bakıyorum.pegasusla ankaradan gidebilirim.
turlar açıkçası bana pahalı geliyor.yanımda biri olursa kendi çapımızda gidersek sanki daha hesaplı olur gibime geliyor.herşeyin hayırlısı...tekrardan çok teşekkür ederim

neden kıbrıs? eşim gitmişti kıbrısa, bişey olmadıgını, sadece tatl köyleri oldugunu falan anlatmıştı.
analdıgım kadarıyla sen yeni yerler, kültürler görmek istiyorsun, kıbrıs seni tatmin etmez canım

ne iş yapıyorsun? memursan vizede sorun yaşamazsın. memuriyette 4. kademede galiba yeşil pasaport veriliyor. ama mesela maldivlere vizesiz gidliyormuş. o gun yolladıgın linkte gördüm.
ucuz yer istiyorsan BATUM'u (gürcistan) metheden çok. istersen araştır.

benim bir öğretmen arkadasım var. her yıl yaz tatilinde italya, ispanya, avrupa turları gibi yerlere gitti. bu yıl en son hong kong, tayland singapur falan ggezdiler. tüm yıl gezi için bir miktar ayırıp, turla gidiyor.

vizesiz yerlerde cok var, araştır istersen.

neden kıbrıs? eşim gitmişti kıbrısa, bişey olmadıgını, sadece tatl köyleri oldugunu falan anlatmıştı.
analdıgım kadarıyla sen yeni yerler, kültürler görmek istiyorsun, kıbrıs seni tatmin etmez canım

ne iş yapıyorsun? memursan vizede sorun yaşamazsın. memuriyette 4. kademede galiba yeşil pasaport veriliyor. ama mesela maldivlere vizesiz gidliyormuş. o gun yolladıgın linkte gördüm.
ucuz yer istiyorsan BATUM'u (gürcistan) metheden çok. istersen araştır.

benim bir öğretmen arkadasım var. her yıl yaz tatilinde italya, ispanya, avrupa turları gibi yerlere gitti. bu yıl en son hong kong, tayland singapur falan ggezdiler. tüm yıl gezi için bir miktar ayırıp, turla gidiyor.

vizesiz yerlerde cok var, araştır istersen.

tatlım orada bir yakınım var.onun yanına gidiyorum ve yeni yerler keşfetmeyi seviyorum.memurum.4.kademeye çok var.1.5 yıl oldu işe başlayalı.aklımda fas/cezayir var.oralar da ilgimi çekiyor.turu tavsiye ediyorsun yani.ne bileyim çok kalabalık olunca da pek gezilmiyor sanki.yoksa para bir şeklide birikir

canım saol. Seneye 2 hediye olacak ama borçların birikiyor.
Geçmişler olsun. Kaplıcada dikkat et. Soguk olur oralar
olsun
canlar saolsun
kemiklerim istiyor yahu yaşlanmışım =))
herkes burada kızlar
muhabbet başlasın.
Akıllıbıdık okul nasıl gidiyor
bütün kızlar toplanmış mı diyorsun
tatlım orada bir yakınım var.onun yanına gidiyorum ve yeni yerler keşfetmeyi seviyorum.memurum.4.kademeye çok var.1.5 yıl oldu işe başlayalı.aklımda fas/cezayir var.oralar da ilgimi çekiyor.turu tavsiye ediyorsun yani.ne bileyim çok kalabalık olunca da pek gezilmiyor sanki.yoksa para bir şeklide birikir

bi ülkeye ilk giderken turla gitmek daha iyi olur bence
ikincisinde daha yol yordam bilirsin
aslında turlar da bana daha ucuz geliyor ama
amaan olsun da tatil olsun

yeşil pasaport için kademe ilerlemesi gerekli ama memurlara zaten kolay gezi vizesi veriyorlarmış. evanın dediğine göre öğrencilere de kolaymış. yani geri dönecek oldugun için güveniyorlar. bir iki yere turla git bi dene. dil bilmiyorsan altından kalkamayabilirsin.
tura bağlı olmak kötü ama senin tek başına gezemeyecegin yerelere götürüyor. mesela italya turuna giden arkadasım roma, venedik, floransa... gibi bir sürü şehri gezmişlerdi. tüm buralara kendin araba ve uçakla gitmen, şehirler arasında özellikle, hem çok zaman hem de maddi kaybın olur. nereye gideceğini ve ne kadar vereceğini bilmediğin için.

ben dene derim turla gitmeyi. mesela ben çok eskilerde malta falan isterdim şimdi ilgimi bile çekmiyor. tibet falan merak ediyorum.

aslında ben her yeri merak ediyorum. yurt içi, yurt dışı.
evde hep gezi programlarını izlerim.

bayram tatili 6 gun olmuş. izmire gidiyorum annemler. oğlanı nasıl özlediler.
banazdan geçerken farmasi el sallayacagım.
kk bayramını kutlar diye bağıracagım

olsun
canlar saolsun
kemiklerim istiyor yahu yaşlanmışım =))

bütün kızlar toplanmış mı diyorsun

kız bir ara öyleydi.sonra hepsi dağıldı.

bi ülkeye ilk giderken turla gitmek daha iyi olur bence
ikincisinde daha yol yordam bilirsin
aslında turlar da bana daha ucuz geliyor ama
amaan olsun da tatil olsun

öyle mi dersin?peki aklıma yazdım bunu.fikirlerinize açığım.senin seramik albümüne bakamıyorum.daha 25 mesajım olmadı ama az kaldı :)

yeşil pasaport için kademe ilerlemesi gerekli ama memurlara zaten kolay gezi vizesi veriyorlarmış. evanın dediğine göre öğrencilere de kolaymış. yani geri dönecek oldugun için güveniyorlar. bir iki yere turla git bi dene. dil bilmiyorsan altından kalkamayabilirsin.
tura bağlı olmak kötü ama senin tek başına gezemeyecegin yerelere götürüyor. mesela italya turuna giden arkadasım roma, venedik, floransa... gibi bir sürü şehri gezmişlerdi. tüm buralara kendin araba ve uçakla gitmen, şehirler arasında özellikle, hem çok zaman hem de maddi kaybın olur. nereye gideceğini ve ne kadar vereceğini bilmediğin için.

ben dene derim turla gitmeyi. mesela ben çok eskilerde malta falan isterdim şimdi ilgimi bile çekmiyor. tibet falan merak ediyorum.

aslında ben her yeri merak ediyorum. yurt içi, yurt dışı.
evde hep gezi programlarını izlerim.

ben de izlerim gezi programlarını.hep kıskanmışımdır.onun yerine ben gitseydim diye :P bu aralar buket uzuner in kitabını okuyorum.burcun ne bu arada?yükselenin yay mı?

Back
X