Kirli Çıkılar )))

sizleri tanımak çok güzeldi herşey için teşekkür ederim kadınlar kulübüne girmeme kararı aldım çok üzüldüğüm bazı durumlar oldu yanlış anlaşılmalar üst üste yorumlar üzdü beni sonuçta sanal bir ortam sözlerin duyguları yoktur ifadeler karışık bir ruh haliyle yazılmışsa noktalamalara çokta dikkat edilmediyse heryöne çekilebiliyor yüklenildikçe yülenilebiliyor çok ağladım kaç saattir her yöne çekilebiliyor halbuki ..................................................
kirli çıkılar grubunu çok seviyorum umarım hepiniz hayallerinize bol birikimlerinize kavuşursunuz

canım sorunu anlamadım ama lütfen gitme biz bir aile gibiyiz burada.hangi topikte sorun yaşadıysan oraya girmezsin.bizim sana ihtiyacımız var.senin yorumlarına.:43:

Merhaba kizlar
zor gunler gecirdigimi sizlere yazmisdim.artik normal hayata gecmek zorundayim esim yarin yurtdisina donuyor bende turkiyede kalmaya karar verdim.rabbim bi evladimi aldi digerine uzun omur versin cocugum icin burda kalicam buda hayatimizi yeniden duzenleyecegiz demek oluyor sizden de yardimve fikirlerinizi bekliyorum.

Oncelikli olarak aralikda cezayirdeki evimin kontrati bitiyor.turkiyede kaldigim icin bir yillik kontrat yapmiycam buda 12 binlirayi vermiycem demek (cezayirde kiralar 1senelik pesin odeniyor.)

Ayrica turkiyede oturdugum kendi evimden ulasim mahalle ve okul sebebiyle merkezi biyere kiraya cikma karari aldim.
Suan sezeryanli oldugum icin bayramdan sonra uygulamaya karar verdim bu arada annemlerle bebek sekeri yaparak zaman gecirecegim.
Kasimin basinda ev ve kres isini halletmeyi dusunuyorum esimde kasim sonu gelicep geri donecek eger saglik olarak iyi olursam bende kiraladigim eve yakin bir hastanede ebe olarak isebaslamayi dusunuyorum tum bunlari yaparken cok dikkatli harcama yapmam gerek sizlerinde yardim ve fikirlerini bekliyorum.

konu hakkında kendi yorumumu ve arkadaslarınkini tekrar okudum. herkes sen odaklı yazmış. yazdıgın gibi yanlış anlamış olabilirsin ve alınganlık yapmış olabilirsin.

yine de hakkını helal et.

ben sonradan anladım akıllıbıdık bdv a konu açmış. evet bskn ın dediği gibi oraya konu açmak yeni bir dert almak başına.

Merhaba kizlar
zor gunler gecirdigimi sizlere yazmisdim.artik normal hayata gecmek zorundayim esim yarin yurtdisina donuyor bende turkiyede kalmaya karar verdim.rabbim bi evladimi aldi digerine uzun omur versin cocugum icin burda kalicam buda hayatimizi yeniden duzenleyecegiz demek oluyor sizden de yardimve fikirlerinizi bekliyorum.

Oncelikli olarak aralikda cezayirdeki evimin kontrati bitiyor.turkiyede kaldigim icin bir yillik kontrat yapmiycam buda 12 binlirayi vermiycem demek (cezayirde kiralar 1senelik pesin odeniyor.)

Ayrica turkiyede oturdugum kendi evimden ulasim mahalle ve okul sebebiyle merkezi biyere kiraya cikma karari aldim.
Suan sezeryanli oldugum icin bayramdan sonra uygulamaya karar verdim bu arada annemlerle bebek sekeri yaparak zaman gecirecegim.
Kasimin basinda ev ve kres isini halletmeyi dusunuyorum esimde kasim sonu gelicep geri donecek eger saglik olarak iyi olursam bende kiraladigim eve yakin bir hastanede ebe olarak isebaslamayi dusunuyorum tum bunlari yaparken cok dikkatli harcama yapmam gerek sizlerinde yardim ve fikirlerini bekliyorum.

Allah yardımcın olsun. planlaman güzel göründü bana ancak işe girememe durumuna göre de bir b planı yapmalısın. tekrar başın sağolsun

merhaba hayırlı sabahlar kızlar herkese mutlu huzurlu bir gün dileğiyle canlar :16:

kızlar şimdi okudum akıllıbıdık niye gitmiş
nereye ne konusu açmış
senfat bdv ne demek, neresi oluyor ?

Merhaba kizlar

Allah azimli kulunu ara ara denermiş :34: umarım sınavında önüne çıkan engelleri bir bir atlatırsın :34:
:16:

karanfilce bilgisayara format attırdım 2 gün önce benim masa üzerindeki birikim listesi doğal olarak silinmiş

1. sayfadaki listeyi excele kopyalamıyorum nasıl yapmam lazım çözüm önerin nedir ?

yoksa tek tek yazmak zorunda kalacağım :31:

kızlar şimdi okudum akıllıbıdık niye gitmiş
nereye ne konusu açmış
senfat bdv ne demek, neresi oluyor ?

bir derdim var ksmında konu açmış, akıllıbıdıığn profilinden girip bakabilirsin :34:
bir grup insan varki, bdv yi takip edip, konu açanların üstüne panter misali atlayıp, bu insan ne yaşıyor, ne duygu içinde düşünmeden yorum yapıp insanların derdine dert ekliyorlar... :19:
tabi yüzyüze dertleşmek gibi olmuyor, sonuçta yazıyorsun, herşeyi yazamazsın ki... yazsan da bu kez ay çok yazmışsın deyip parpaklıyorlar insanı :19::20:

işte onların maduru olmuş, açtığı konuyu okudum ama konunun içindeki yorumları okumadım. sadece tahmin edebiliyorum neler yazılabildiğini :19:

bir derdim var ksmında konu açmış, akıllıbıdıığn profilinden girip bakabilirsin :34:
bir grup insan varki, bdv yi takip edip, konu açanların üstüne panter misali atlayıp, bu insan ne yaşıyor, ne duygu içinde düşünmeden yorum yapıp insanların derdine dert ekliyorlar... :19:
tabi yüzyüze dertleşmek gibi olmuyor, sonuçta yazıyorsun, herşeyi yazamazsın ki... yazsan da bu kez ay çok yazmışsın deyip parpaklıyorlar insanı :19::20:

işte onların maduru olmuş, açtığı konuyu okudum ama konunun içindeki yorumları okumadım. sadece tahmin edebiliyorum neler yazılabildiğini :19:

canım akıllıbıdık oldukça hassas bir arkadaşımız keşke o açtığı konuyu yoruma kapattırıp
hoşuna giden topiklere girmeye devam etseydi.....

pc başında insanlar kimin nasıl bir karaktere sahip olduğunu tam anlamıyla doğal olarak analiz edemez keşke onu üzecek sinir decek topiklerle muhatap olmamayı tercih etseydi.
tamamen kızıp gitmek niye ,umarım yine en kısa zamanda gelir
şahsen akıllıbıdığın sıkıntılarıyla başbaşa kalıp daha çok bunalım takılmasını istemem

Günaydın kızlar

Sayfada geçmişi okuyordum ki akıllıbıdık pasif olmuş, aa neden derken konusunu da gördüm ve okudum. Gerçekten çok üzüldüm. Keşke sana destek olabilseydim ama çok büyük yanlıştasın. Umarım gelir okursun burayı. Bir daha asla o insanla muhatap olma.Evliliğine o kadar emek vermişsin zamanın da olacaktı o çık gel demeler.

Başka da yorum yapamayacağım. Gerçekten çok üzüldüm senin adına. Bir an önce kendini topla, aklını başına al. Tatile git dinlen, uzaklaş şu anki ortamından. Ama mutlaka kendine gel

canım akıllıbıdık oldukça hassas bir arkadaşımız keşke o açtığı konuyu yoruma kapattırıp
hoşuna giden topiklere girmeye devam etseydi.....

pc başında insanlar kimin nasıl bir karaktere sahip olduğunu tam anlamıyla doğal olarak analiz edemez keşke onu üzecek sinir decek topiklerle muhatap olmamayı tercih etseydi.
tamamen kızıp gitmek niye ,umarım yine en kısa zamanda gelir
şahsen akıllıbıdığın sıkıntılarıyla başbaşa kalıp daha çok bunalım takılmasını istemem

haklısın çok hassas yapısı var. zaten bundan kaynaklı bir anlaşamamazlık çoğu zaman ortaya çıkabiliyor,
umarım ona destek olacak insanlar çıkar karşısına, tek başına kalmasını kimse istemez :5:

akıllıbıdık şu an şokta geçmiş birden önüne çıkmış ondan bu karmaşası bence zaten gçrüşmeyecek sadece bir anlık boşluğa düştü

ben hiç bi şey anlamadım. bir derdim var bölümünde onun konusunu da bulamadım. kafam karıştı. umarım yazdığım yorumdan alınmamıştır.

kopyala yapıştır dedim oldu belki office nin sürümüyle alakalıdır.
şimdi okuldayım eve gidince senin maile atarım canım

ben de önce herkes gibi anlayamadım akıllıbıdığın mevzusunu. kaynaştırma öğrencileriyle ilgili olarak bize kırıldı sandım.aslında herkes olumlu konuşmuştu onun için ama ona rağmen burada herşeyi yanlış anlayabiliyor insanlar akıllıbıdık da onlardan biri çıktı dedim.şaşırmadım.
ama çok farklı imiş akıllıbıdığın mevzusu.keşke illaki paylaşmak istiyorsa burada sorsaydı.çünkü akıllıbıdık burada herkesin özel hayatını en fazla bildiği, tanıdığı insanlardan biri. buradaki arkadaşlar daha objektif yaklaşabilirdi. yaptığını yanlış bulsak bile kimse tutupdaa kendine veya eşine hakarete vardırmazdı olayı.
neyse hayırlısı olsun. iyi bir arkadaşımızdı, diğer topicler için bişey diyemem ama umarım bizim topiğimize geri döner .

Back
X