- 6 Ağustos 2010
- 40.207
- 71.920
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vaaaawww,niyet var demekki :) bende takıntı haline geldi,
yaz sonu, sonbahar başı hamile kalıp, ilkbahar sonu, yazbaşı gibi doğum... :)
ilk oğlum ilkbaharda doğdu kışa kadar toparlandı,çok fazla hasta olmadan büyüdü...
ikinci oğlum kasım da doğdu,baya bir hastalandı...
doktorlar da diyor,yaz bebeğiyle kış bebeği aynı olmaz...
yani ben ağustos eylül gibi hamile kaldım kaldım,yoksa bir sene atar,önümüzdeki yıl için konuşuyorum tabi... :)
kızımdan bi tane daha olsa (ki benim ailem tümüyle ikiz) ben kafayı yerim
allah birini sağ salim hayırlı yetiştirmeyi nasip etsin amiin
var tabi olmaz mı sezercikli olmasaydım 3.ye de niyetliydim
kilo vermeyi bekliyorum 2.si için
ayy bekliyorum diyorum sanki birisi gelip bir gün bu kilolarımı alıp götürecek gibi
ben kasımda hamile kalmıştım temmuzun tam ortasında doğurdum öldüm biittim sıcaktan
lohusa teri neydi öyle ya bi daha töööbe ettim yazın doğurmamaya
ama haklısın sanırım hergün yıkamama rağmen hiç hasta felan olmamıştı
çocuğu hep yatmadan önce yıkardım öyle öyle gece uykusuna alıştırmıştım iyi de olmuştu![]()
cancaazlarım
sizlere bişey danışacağım,
ben kızımın bakıcısına (aynı zamanda yardımcım-işimin olmadığı saatlerde ev işi de yapıyor) bayramda 1 çeyrek altın hediye etmek istiyorum.
kadının ihtiyacı olduğundan değil ama şöyle düşünüyorum-paranın yüzü sıcaktır daha istekli çalışacaktır hem de içimden geliyor bir jest yapayım diyorum. sağolsun kızımı çok seviyor kah börek yapıp getiriyor kah küçük hediyeler alıyor. ben dolaba vişne koymamıştım mesela vişne getirmiş sağolsun. turşumu felan o kurdu hep..vs vs..
danıştığım insanlardan bazıları verme zaten maaş veriosun dediler
bazıları da annem başta olmak üzere ii yaparsın kızım bu senin kalbinin iyiliğini gösterir dedi
sizce ne yapayım ??
cancaazlarım
ben kızımın bakıcısına (aynı zamanda yardımcım-işimin olmadığı saatlerde ev işi de yapıyor) bayramda 1 çeyrek altın hediye etmek istiyorum.
kadının ihtiyacı olduğundan değil ama şöyle düşünüyorum-paranın yüzü sıcaktır daha istekli çalışacaktır hem de içimden geliyor bir jest yapayım diyorum. sağolsun kızımı çok seviyor kah börek yapıp getiriyor kah küçük hediyeler alıyor. ben dolaba vişne koymamıştım mesela vişne getirmiş sağolsun. turşumu felan o kurdu hep..vs vs..
bazıları da annem başta olmak üzere ii yaparsın kızım bu senin kalbinin iyiliğini gösterir dedi
sizce ne yapayım ??
karakter olarak tepene çıkıp da inmeyecek tarzda biri değilse al gitsin
üzerinde egemenlik kurup aptal saptal hareketler edip kendini bulunmaz hint kumaşı yurduna koyacaksa aman ha uzak dur düşüncesinden bile derim
çünkü merhametten hep maraz doğduğuna şahit oldum![]()
karakter olarak tepene çıkıp da inmeyecek tarzda biri değilse al gitsin
üzerinde egemenlik kurup aptal saptal hareketler edip kendini bulunmaz hint kumaşı yurduna koyacaksa aman ha uzak dur düşüncesinden bile derim
çünkü merhametten hep maraz doğduğuna şahit oldum![]()
benimkiler de sezeryan,,,,3 serbest,hatta günümüzde 4,5,6 bile mümkün....:))
arkadaşım dördüncü çocuğunu doğurdu,hem de çok az arayla,bişey olmadı...
iki yıl geçtikten sonra sorun olmuyor,doktorların ve yaşayanların dediği... :)
cancaazlarım
sizce ne yapayım ??
kadının yaşı büyük şımarıklık yapacağını zannetmiyorum
hala kararsızım işte
bi yandan da kadını sigortasız çalıştırıyorum diyorum, vicdan yapıyorum
istiyorum hediye vermeyi..
eşim sen bilirsin diyor annem de ver diyor
sanırım vereceğim![]()
slm kızlar
farmasıcım bende sıze katılmak ıstıyorum artık
malum ev aldık ve 50 sını verdık 12 ayda ne bırıkırse
simdi eğitim ödeneklerı maas ekder sharcamalar derken su anda 3.250 bırıktırdım. ay sonuna ne olcak bılmem malum maas var
benı de lısteye ekler mıısn
bıldırımı unutmammak ııcn bana özel msj atabılırmıısn acaba canım unutmamda
merhaba kızlar
bebek haberı alan arkadasım nıkını unutdum tebrık ederım rabbım saglıklıca kucagına almayı nasıp etsın ınsallah....
esımı bugun gonderdim. bayrama kadar bı akdıvıtem yok bayramdan sonra tasınma ve kres işinı halledecegım..planlı ve programlı hareket etmem gerek harcamalarımıda cok dıkkatlı yapmalıyım.