- 25 Temmuz 2012
- 1.122
- 165
- 73
:) kızlar b ay spor salonuna başlıyorum baya bi kiloluyum:) yani olmam gerekenden 20 kilo fazlam var resmen bu yüzden ilk üç dört ay ne verebilirsem kar kardır diyip vercem yapcak bişe yok yane:)bide hamilelik vermezsem artık 100 kiloyla doğuma giderim allah korusunaraştırdım 4 aylık paket program 295 tl konuşcam iki taksitte verebilirmim die öle olursa süpper olur:)
ayrıca bişe sorcam biliorum şu an çok çok erken ama bu bebeğe ne alınır ne lazım olur yani napsamki onun adına her ay 100 tl biriktirip son andamı alsam ihtiyaçlarını yoksa yavaş yavaş bişeler alsam mı napsam ben ya ne giyerki bebek zaten bişey yiyceni sanmıyorum ilk 6 ay emicek zaten oda şu an imkansız evde boş odam yok doğumdan bir iki ay öce taşınırız die konuştuk zaten ev alma planımız vardı onu bi kaç ay öne çekcez gibi görünüo:) ay herşey karıştı birbirine ya ben iki gün önce prağa gitmeyi düşünüodum şu işe bakın:)
sanırım bebk arabsı ilk etapta almam gibi puset olabilen araba koltugu alırız çünkü iyi araba kullanabiliorum her yere arabayla gideriz bebişimle :) napsamki ya ?
canım annelik ilk görüşte aşktır..
doğurduğum ilk gün 2 lafımdan birisi 'ben aşık oldum' olmuştu:))
Allah isteyen herkese nasip etsin
bence acele etme hele en az 5-6 aylık olsun..
zaten çok hediye geliyor, yatağını kız annesi yapar bizde.. sağolsun annem herbişeyini almıştı
spor konusunda emin misin canım?
ilk 12 hafta düşük açısından tehlikelidir. dikkat etmen gerekir. benim ilk 3 ay tuvaletten başka bir yere gitmem yasaktı. biraz dışarı çıkıp dolaşsam akşama kanamam oluyordu. herkes farklıdır ama bu can sana emanet ilk 3 ay dinlenmene bak derim ben..