Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün 1500 dolar ve de
arbitraj ile 50 gr altın aldım meyraa![]()
hayırlı olsun canım,Allah bereket versin... :)
ben akıllı da tl. ile altın aldım,99,9 civarlarından... :)
nedense elim dolara hiç gitmiyor... :))
Allah razı olsun bitanem
bereketli olsun :)) altınların
öğlen aldığım 50 gram altından ons azıcık daha yükselse 20 dolar kazanacağım neredeyse :))
kızlar altın alma zamanı geliyor mu yoksa fiziki altın alıcam bekliyorum alın dediğinizde alcam valla farmasiiii meyraaaaaaaa bana diyin tamam mııııııııııı![]()
canım içinden ne geliyorsa onu yapkızlar altın alma zamanı geliyor mu yoksa fiziki altın alıcam bekliyorum alın dediğinizde alcam valla farmasiiii meyraaaaaaaa bana diyin tamam mııııııııııı![]()
arkadaşlar şimdiden hepinize hayırlı bayramlar diliyorum.... :)
umarım bayram gibi bayram olur,bu bayram...sadece kurbanlarımızın değil güzelliklerin,iyiliklerin paylaşıldığı......tüm dünya insanlarıyla...
bayramda yokum,belki yarın da uğrayamam,o nedenle ön vedamı yapayım... :))
bayramdan sonra görüşmek dileğiyle....
hoşçakalınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..... :))
bi de arkadaşlar,durumu müsait olanlar eşleri, çocukları için de kurban kessinler,vacip olmasa bile...
bir yılın sadakası gibi düşünün....
vacip olduğu halde kesmeyenler için hiç hoş olmayan durumlardan bahsedilir...
ortadoğu daki kanın durmamasının bir nedeni de,bir rivayete göre kurbanın hükmünü sünnet yaptıkları ve kurban kesmedikleri içindir.....
tartışma konusu olsun diye değil,sizleri sevdiğim için,hatırlatma babından dedim,canlarım... :))
öpüyorum hepinizi..............
arkadaşlar şimdiden hepinize hayırlı bayramlar diliyorum.... :)
umarım bayram gibi bayram olur,bu bayram...sadece kurbanlarımızın değil güzelliklerin,iyiliklerin paylaşıldığı......tüm dünya insanlarıyla...
bayramda yokum,belki yarın da uğrayamam,o nedenle ön vedamı yapayım... :))
bayramdan sonra görüşmek dileğiyle....
hoşçakalınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..... :))
kızlaaaaaaaar insanlık için küçük ama benim için acayip bişe keşfettim bi temizlik ürünü reklam gibi olmasın ama zaten marka adıda vermicem geçen markete gittim:) vee aspirin diye bişey keşfettim aman yarabbi o kadar ucuzki 2.95 tl fiyatı fakat yağlı bulaşıkta ,metal yüzeyde,inoxta,koltuk silmede,halı silmede,toz almada,fırın temizlinde,banyo wc temizliğinde özellikle özellikle musluk başlıklarını ilk günkü gibi yapıo felaket bişe yane:) bundan sonra ne camsil alırım ne yağ çöz alırım ne inox temizleyici ahşap parlatıcı ,yer temizleme losyonu,hatta cife bile hiiiiiiiiç gerek yok çamaşır suyu ,yumuşatıcı,deterjan,bulaşık deterjanı,bide aspirin çamaşıra bile kullanılıo lekeleri anında geçirio dün gece kuşburnu içiodum oralet beyaz koltuguma döküldü iki pıs pıs yaptım leke gözümün önünde kayboldu ne koymuşlarda böle bişe çıkmışlar anlamadım:)
hem ucuz hemde hiç vakit kaybettirmio bayada işlevsel her yerdede kullanılıo :) tavsiye ederim:)
bide bugün işten eve geldim kapıyı bi açtım ne görim koridor gül yapraklarıyla kaplı kenarlarda mumlar dizilmiş noluyo falan dedim bi gittim yatagın üstündede bolnlaar gül yaprakları:) yemek odasındada masanın üstünde mumlardan kalp yapılmış içindede ne görim kaplumbağa evet gözlerime inanamadım:) geçen sene evli diildik ben sobalı evde kalıodum ben nöbeteyken kaplumbağam soğuktan donarak ölmüştü ben çok üzülmüştüm aşkımda bana süpriz hazırlmaış çok hoşuma gitti::) paylaşım didim:)
canım içinden ne geliyorsa onu yap
beni vebal altında koyma
ben şu an dolar aldım
ayrıca dolarla altın aldım
tl ile altın almadım
tl ile altın alacağım seviyelerde değil bitanem
B]