kızlar öncellikle bayramınız kutlu olsun ben tatildemiyim tatil bendemi bilememdim öyle yorgunumki gözlerim kapanıyo resmen arife günü temizlikle eçti bayramın il günü sabah beşte kalktık düştük yollara kurbanın kesilceği yere eşimin halasına gittik sabah nazmazı kılındı bayram namazı kahvaltı kavura bulaşık hepsi bendeydi ayak işlerinin yaptım çünkü eltimin çocugu vardı ellemedim ona ama canım çıktı etleri attık arabaya çıktık ordan öğleden sonra ziyaretler ikeaya gittik kitaplık aldım çooook güzel eve bi geldik saat gece 1 etleri koydum tezgaha yattık dün sabah gözümü bi açtım saat 11 olmuş akşam misafir gelcek eşim gözünü açar açmaz almış eline matkap kitaplık yapıo zırrrrrr zırrrrrrr matkap sesi yemekleri ocağa koydum etler duruyo ev süpürülcek silincek paylar dağıtılcak markete gidilcek offfffffff..... eşimin yardımıyla 6 saatte hepsini hallettik ama varya benim üstümden tır geçmiş gibiydi misafirler geldi hizmet yemek derken benim öldüm çay kuru yemiş tatlı meyve kahve neskafe gece 12 de herkesin karnı acıktı terkrar yemek sonrsa tekrar çay tekrar kuruyemiş tekrar neskafe gelenle tam 9 kişiydi gece saat 3.5 du iş bitti allahtan çok yardım ettiler ama işin ağırı benim üstümdeydi yerleri yap yatır bazanın altı darmaduman sabh kalktık kahvaltı yerleri topla baznın altını düzenle terkrar çay neskafe duş alan çocuklar derken akşam bi kısmın yolcu ettim kalan kısmıyla yemeğe davetliydik yemeğe gittik orda dinlendim biraz eve daha yeni geldik:)
bayramınızı kutlamak isterdim önceden ama inanın popomu yere koymaya vaktim yoktu yani :)ama şükürler olsun bitti artık tatil zamanı en sevdiğim zaman veeeeeeeeee misafir olayına noktayı koydum bitti artık:)
ben dünyada misafirim zaten gelende kimmiş:)
son uyarımıda yapim hepinizi öpüp kaçıorum saatlerini geri almayı unutmayın:)
maşallah sana selincim çok yormuşsun kendini dinlen artık malum hamişsinnnn
amma keyifli oluyor kafa dengi arkadaşlarla
kıyafetler alınmış ne güzellll güle güle eskitin ben daha bişey almadım valla hesap kesim tarihi gelsin de eklerim size de