ya ben yazdığımdan anlamadım inşallah siz anlarsınız özetle her işimi yapıyorum kadının temziliği içime sinmiyor belki iyisi denkgelmedi ama çok yoruldum camlarımı halılarımı silecek birini istiyorum
çok hoşsun loveli

temizlik yapacağım zamanlar çok sinirli oluyordum, aman ev kirlenmesin dağılmasın diye resmen terör estiriyordum çünkü gerçekten insanı çok yoruyor, helede ev büyükse. temizlik için kadın almaya başladığımdan beri çok rahatım. biraz şans işi iyi birini bulmak. dediğim gibi bir kaç kişiyi aldım denedim baktım olmadı başka aramaya başladım. arkadaşlarına sor memnun olan varsa al dene. ben ilk kez aldığımda evde olduğum bir gün alıyorum hemde görmüş oluyorum nasıl temizlik yaptığını. baktım güzel yapıyor haftalık gelmesi konusunda anlaşıyorum.
kadın geldiğinde evde olmuyoruz o yüzden not yazıyorum giderken o hafta ekstra yapmasını istediğim iş konusunda. sağolsun güzel yapıyor, eksik olduğu kısımlarıda ben tamamlıyorum artık ne yapalım bunada şükür.
canım göreceksin temizlik işi üzerinden kalkınca çok rahatlayacaksın. üstelik diğer şeylerede bol bol vaktin olacak. zaten biz kadınların işibiter mi hiç? ev temizliği olmasa bile çamaşırı, ütüsü, yatağı, yorganı, yemeği bulaşığı istemediğimiz kadar uğraşımız var zaten