Kirli Çıkılar )))

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:
çok beğendim kesinlikle sayfayı çevireceksin
bazen burada ailemizle paylaşamadığımız olayları bile paylaşıyoruz ve böyle telkinlerde bulunmak sanırım bir müslüman bir müslümana yapabileceği en büyük destek olsa gerek
hem sakinleştiriyorsunuz hemde uslubuna uygun doğru yolu gösteriyorsunuz

ne güzel yazmışsın canımcım

burada rahatlıkla pekçok şeyimizi paylaşıp istişare edebiliyoruz
boşuna dememişler akıl akıldan üstündür diye Allah hepimizden razı olsun inşaallah :38:

benim 1987 doğumlu yeğenim var
çoğunuz yeğenim yaşında :34:

olur böyle şeyler karanfilcecim hayatta şunu öğrendim hakkettiği kadar değer vereceksin insanlara baktın anlaşılmıyor musun kendini anlatmak için ömrünü tüketmeyeceksin
hemn sayfayı çevireceksin :9::9::9::9::9::9::9:

tebrik ederim farmasi'cim sen bunu benden epey önce öğrenmişsin:9::9: ben daha yeni keşfediyorum:9::9:

tebrik ederim farmasi'cim sen bunu benden epey önce öğrenmişsin:9::9: ben daha yeni keşfediyorum:9::9:

Abla hayat bir gündür o da bugündür
o yüzden hayattayken keşfetmişsin ya önemli olan da o bence :34:

86, 87 ve 89 doğumlu üç çocuğum var canım:34:

maşaallah barekellah Allah acılarını göstermesin abla hepsine hayırlı sağlıklı mutlu huzurlu ömürler versin :nazar::nazar::nazar::nazar:

seyyah ve papatya benim oğlumda da bir sıkıntı var gibi ama henüz 21 aylık olduğu için doktora götürmedim.
Gittiğimiz her yerde çileden çıkıyoruz, saniye yerinde durmuyor çünkü =(
tam olarak konuşamıyor bir de! agu bugu tisi şit gibi garip kelimelerle kendini ifade etmeye çalışıyor,düzgün söylediği bazı kelimeler de var tabi fakat bunlar yaşına göre yetersiz. Nereye gidersek herkesin eğlencesi oluyoruz. Ordan oraya koşturuyor ve bu saydığım kelimeleri bağırarak söylüyor =(
Boyama kitabı, hikaye kitabı alıyorum fakat 1-2 dakika yanımda oturuyor sonra kalkıp sandalyeye koltuğa falan çıkmaya çalışıyor.
Artık dermanım kalmadı hiçbir şeye. Kendimi çok ama çok yorgun hissediyorum.
Şiddet eğilimi de var sanki. Arada bir gelip saçımı çekiyor, tokat atıyor. İlgi için bunu yapıyor diyordum ama okuldan geldiğim andan itibaren onunla konuşup oyun oyanarım, ilgisiz bırakmam hiç onu.
Çıldırmak üzereyim yani. :ssz:

sevimsiz aman dikkat et kendine, hamileyken kullanabildiğin ilaçlar da sınırlı zaten, haftasonunu dinlenerek geçir.
Farmasi kar etmişsin yine altından, bereketli olsun canım :nazar:
bence iyi bir uzman bulursan bu yaşta da götürebilirsin
yeğenimi götürmüşlerdi daha bir yaşındaydı
doktor bir yaşında çocuğun oyuncağı olmuşsunuz demişti :26:
aslında kontrol için götürülmeli biz hep sorun bekliyoruz
gerçi kızımın kreşte anasınıfında falan derdi yoktu okula başlayınca başladı

okulun beden eğitimi öğretmeni okulda kurslar verir ne kursu verdiğini öğren önce kendi okulunda başlasın bu kurslara mesela ben okulda masa tenisi kursu veriyorum ücretsiz okul sonrası 2 saat kadar mesela okulun beden eğitimi öğretmeni de veriyordur onlara sor
kendi öğretmeni beden eğitimine çıkarmıyor mu oynadığı oyunlardan hangi branşa yatkın olduğu anlaşılır koşmayı seviyorsa atletizm koşu gibi
müzik öğretmenleri resim öğretmenleri muhakkak kurs açıyorlar
satrançtan tiyatroya spor branşlarından resim kurslarına çeşit çoktur onlardan faydalan önce bildiği bir ortam olsun
bizim okulda bu kurslar ikinci kademe için var
zaten dediğim gibi önce görevlerini benimsesin istiyorum
şimdi al sana ödül gibi olacak
koşma dersen ohoo ayakta olduğu süre boyunca susmuyor ve oturmuyor
ve ben çok yoruldum artık
10 kasım itibaren kombiyi açtık bakalım bu sene yakıt için ne kadar ödeyeceğiz
su faturam 33,5
elektrik faturam 49,3 geldi bu benim için çok iyi bir rakam bu ay neredeyse hergün 2 defa çamaşır makinesini çalıştı tüm kışlık yazlık evde makineye girecek ne varsa yıkamıştım taşınma öncesirutubet kokusu sinmişti hepsine
merakla doğalgaz faturamı bekliyorum
haftaiçinden beri yakıyorum ,ben de merak ediyorum bu zamnlardan sonra ne gelecek bakalım
allah bereket versin farmasi'cim:34: kızlar bu topik genişledikçe güzelleşiyor. öğretmen arkadaşlar çoğunluktaydı önceden.
şimdi ne güzel eczacı, diş hekimi, akademisyen psikolog.. çevrem genişledi valla:9: ben de ev hanımıyım kızlar:12:
sevimsiz25, akıllıbıdık ve karanfilce, benim sizin yaşınızda iki kızım var:31: onlar da anneleri gibi kirli çıkıdır:9: kendilerince birikim yaparlar
ve tutumludurlar çok şükür. ben de çocukluğumdan beri kendi çapımda birikim yapan biriyim. böylelikle onları bugünlere getirdim:31:
ikisi de sizler gibi meslek sahibi oldu şükürler olsun. birini de evlendirdim bu arada:32: bakalım bizim de sizlerinki gibi akıllı ve tatlı bebişlerimiz ne zaman
olacak:9:
maşallah nazar değmesin
pazara balık almaya gidesim vardı hava da soğuk ama gene kaynanacığım imdata yetişti
süt ,muşmula getirmiş kızım balık ısmarlayacağım pazara giden tanıdık olursa size de hangisinden ne kadar getirteyim diyor :))))
bugün sıcak evden çıkasım yok :ssz::ssz::ssz::ssz:
ben de istiyom bu modellerden
maşallah diyorum kayınvalidenle olan ilişkinize acaba bizde yakın olsaydık nasıl bir ilişkimiz olurdu diye
ben gittikçe kirli çıkılardaki herkesi çok merak eder oldum imkanımız olsa görüşebilseydik
farklı mesleklerde farklı kültürlerde farklı şehirlerde yaşıyor olmak birbimize ne kadar çok şey kazandırdı hergün buraya girip okumayınca eksiklik hissediyorum
eşimde takılıyor ne yapıyorsun kankayteların nasıllarmış ekonomi de çığır açtığınız diyor
sen çok vicdanlı bir insansın bence akıllıbıdık ,umarım hiç değişmezsin
benim 1987 doğumlu yeğenim var
çoğunuz yeğenim yaşında :34:
benim de 85li var
azcık zorlasak çocuğumuz bile olabilirler :52:
topicle ilgili de şunu söylemek istiyorum
ben kızımla ilgili konu açsaydım dayanamıyorum falan diye
topa tutarlardı beni bdvde aaahaha
ama burda yol gösterenler paylaşanlar dinleyenler bile yeter

Siirt'in Pervari ilçesi Hasantepe mevkiinde elverişsiz hava şartları sebebiyle kayaya çarpan askeri helikopter düştü. Olayda 17 jandarma özel harekat askeri şehit oldu :53::53::53::53::53::43::43::43::43::43::43:
Allah rahmet ve merhamet eylesin cümlesine ailelerine sonsuz sabırlar versin ...

geçen hafta kendim için iyi birşey yaptım kendime bir ev botu aldım hoş duruyor ayakta ve sıcacık tutuyor çok da rahat sürekli ayağımda
bu resimdekilere biraz benziyor tavsye ederim sizlere

topicle ilgili de şunu söylemek istiyorum
ben kızımla ilgili konu açsaydım dayanamıyorum falan diye
topa tutarlardı beni bdvde aaahaha
ama burda yol gösterenler paylaşanlar dinleyenler bile yeter

Ne topu ya canım benim
öylelerini Allah'a havale ediyorum
madem insanların derdine derman olamayacaksan bari sus da moral bozma heyhat bu da birşeydir öyle değil mi ?

bitanem Rabbim hergün daha da iyiye doğru götürsün yavruyu
özenin kınayanın da imtihan sebebi olsun diyecem gene diyemedim herkesin niyetine göre versin diyorum her zamanki gibi...:38:

Abla hayat bir gündür o da bugündür
o yüzden hayattayken keşfetmişsin ya önemli olan da o bence :34:

çok haklısın canım zararın neresinden dönsek kardır değil mi:34:

maşaallah barekellah Allah acılarını göstermesin abla hepsine hayırlı sağlıklı mutlu huzurlu ömürler versin :nazar::nazar::nazar::nazar:

amiiin canım. allah hepimizin evlatlarına uzuuuuun ömürler versin inşallah:106:

Siirt'in Pervari ilçesi Hasantepe mevkiinde elverişsiz hava şartları sebebiyle kayaya çarpan askeri helikopter düştü. Olayda 17 jandarma özel harekat askeri şehit oldu :53::53::53::53::53::43::43::43::43::43::43:
Allah rahmet ve merhamet eylesin cümlesine ailelerine sonsuz sabırlar versin ...

of allah rahmet eylesin sabır versin nasıl bi acıdır ki

haftasonu iyi oldu sohbet muhabbet
hafta içi okul çocuklar ev yemek bir de piyasaları takip edip altının doların peşinde koşmaktan uzun uzun yazamıyorum :34:

Ne topu ya canım benim
öylelerini Allah'a havale ediyorum
madem insanların derdine derman olamayacaksan bari sus da moral bozma heyhat bu da birşeydir öyle değil mi ?

bitanem Rabbim hergün daha da iyiye doğru götürsün yavruyu
özenin kınayanın da imtihan sebebi olsun diyecem gene diyemedim herkesin niyetine göre versin diyorum her zamanki gibi...:38:
ohoo
bakamayacktın da niye yaptından tut da
nasıl dayanamıyorsun,neden bağırıyorsunlar mı isterdin
ama doktora da söyledim adam normal dedi
sabır sınırlarını zorluyor çünkü
gece olunca da bakıyorum uykusunda melek gibi
bütün sinirim uçuuup gidiyor =))
aslında bazen ben de sert yorumlar yapıyorum ama
yani kadın dayak yemiş aldatılmış hala ama ben kocişimi seviyorum diyor
o zaman diyorum yani beter ol
twigy ev botu - Google'da Ara

resim ekleyemedim nedese ben de sayfayı ekledim
ben kendime çöp bile almıyorum
zayıflamadan almayacam inat ettim
güle güle kullan

Son düzenleme:
seyyahalemi çok teşşekkür ederim yorumun için rabbim hepimizin gönlüne göre verir inşallah

sabah tv yi açtığımda direk ekranda bu vardı çok üzüldüm Allah analarına babalarına sabır versin

ben kendime çöp bile almıyorum
zayıflamadan almayacam inat ettim
güle güle kullan

bende kıyafet almıyorum kendime yılbaşına kadar zaman verdim zayıflamak en büyük hedefim yılbaşında tekrar 60kg inmiş olursam yeni kıyafetleri o zaman alacağım
şimdi 65-67 arasında gidip geliyor kilom uğraşıyorum ama durdu galiba gitmyor gibi

bu arda çok uzun bir zaman sonra bende salı günü burada epey ismi duyulmuş bir kadın doğum uzmanına muayene olacağım bakalım ne diyecek ameliyat olma ihtimalim vardı van dakiler öyle diyordu bu diyecek artık doktorun dediklerine göre yeniden bebek hayali kurmaya başlayacağım çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan ama başka çaremde yok

bende kıyafet almıyorum kendime yılbaşına kadar zaman verdim zayıflamak en büyük hedefim yılbaşında tekrar 60kg inmiş olursam yeni kıyafetleri o zaman alacağım
şimdi 65-67 arasında gidip geliyor kilom uğraşıyorum ama durdu galiba gitmyor gibi

bu arda çok uzun bir zaman sonra bende salı günü burada epey ismi duyulmuş bir kadın doğum uzmanına muayene olacağım bakalım ne diyecek ameliyat olma ihtimalim vardı van dakiler öyle diyordu bu diyecek artık doktorun dediklerine göre yeniden bebek hayali kurmaya başlayacağım çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan ama başka çaremde yok

Allah şifalar versin canım :38:

hakkında hayırlısı olsun amin

pazara balık almaya gidesim vardı hava da soğuk ama gene kaynanacığım imdata yetişti
süt ,muşmula getirmiş kızım balık ısmarlayacağım pazara giden tanıdık olursa size de hangisinden ne kadar getirteyim diyor :))))
bugün sıcak evden çıkasım yok :ssz::ssz::ssz::ssz:

farmasi ne olur şu kayınvalideni birazda bana yollarmısın:1::1::1:

Back
X