Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eczacılığın bayan için güzel olan yanlarını eczane açınca yaşayabileceğim ancak. şimdilik çok yoğun çalışıyorum.
karanfilcecim böte deniyor sanırım senin bölüme. oldukça cool bence.böylesi daha hayırlı olmuştur inşallah
serbest çalışmak gibisi yok eva
ben açtım yerimi ohh paşa
karışan yok konuşan yok
az olsun öz olsun
bir an önce açmanı tavsiye ederimmm
ben de öyle olacağını umuyorum 2013 e inşallah. şimdiye kadar açmadığın hata diyor zaten herkes.neyse daha gencim :)
selam ben de eczacıyım. nerde çalışıyorsunuz merak ettim. benim de 1 senedir eczanem varda şimdi ki aklım olsa eczacı olurmuydum bilmiyorum. eczanemn bulunduğu semt itibariyle hastalarıma bir şey anlatna kadar devee kesin hendek atlatırım.
hoş güzel yanları yok mu elbette var. mesela bir işleri görülünce ALlah razı olsun kızım diyorlar yaa herşeye değiyor...
Merhaba kızlar
Al-sat işlerinde eli çabuk davranmak gerekiyormuş bir türlü öğrenemedim. 96 dan alınan altınla mis gibi kar yapardım. Nasip değilmiş. Dolar da alamadım. O da nasip değilmiş.
Nasılsa daha çok fırsat çıkar diyelim.
Bu ay yaptığım çizelgeye göre para artıramıyorumAralık ayına bakacağız artık.
Katı meyve sıkacağı araştırıyordum deli gibi. En sonunda karar vermek kararsızlıktan iyidir dedim ve Braun J700 siparişi verdim. Kullanınca yorumlarımı da yazarım.
Tamam canım. Gelsin bir kullanayım yazarım yorumlarımı. Ben bu ürünün demosunu gördüm. Çok başarılıydı. ELmanın çöpünü bile koparmadan atıyorsun, havuç bir yandan besleme borusundan giriyor aynı anda suyu sürahiye akmaya başlıyor. Meyveleri doğramana, soymana gerek kalmıyor. Umarım kullanırken sorun çıkarmaz bana.canımmmm meyve sıkacagı iyi ise eger bana da bilgi verir misin ? ceyizime almak istiyorum hala kararsızım :26: özelden yazarsan cok sevinirim. burası bazen gözümden kaçabiliyor.![]()
Altın biraz düşmüş. Ben de elimdeki az miktar dolarla almak için fırsat kolluyorum. Dolar sence bu seviyeden alınır mı?acemipericim meyve sıkacağını güle güle kullan
ben de onsun düşmesini bekliyorum dolarla altın almak için (garantibankta)
doların da yükselmesini bekliyorum satıp tl ye geçmek için( işbankta)![]()
Altın biraz düşmüş. Ben de elimdeki az miktar dolarla almak için fırsat kolluyorum. Dolar sence bu seviyeden alınır mı?
Tamam canım. Gelsin bir kullanayım yazarım yorumlarımı. Ben bu ürünün demosunu gördüm. Çok başarılıydı. ELmanın çöpünü bile koparmadan atıyorsun, havuç bir yandan besleme borusundan giriyor aynı anda suyu sürahiye akmaya başlıyor. Meyveleri doğramana, soymana gerek kalmıyor. Umarım kullanırken sorun çıkarmaz bana.
arkadaşlar konuyla alakasız olacak ama
farmasicim ben senin tavsiyelerinle yiyip içtiklerim için de defter tutuyorum
çok faydası oluyor senin topiğinden de örnek alıyorum
sence diyet günlüğü açsam daha mı motive edici olur
düşünüyorum da diğer topikler çok curcuna geldi bana
sadece yediklerimi günlük yazsam.. diyorum
istiyorum yani..