Tamam canım. Gelsin bir kullanayım yazarım yorumlarımı. Ben bu ürünün demosunu gördüm. Çok başarılıydı. ELmanın çöpünü bile koparmadan atıyorsun, havuç bir yandan besleme borusundan giriyor aynı anda suyu sürahiye akmaya başlıyor. Meyveleri doğramana, soymana gerek kalmıyor. Umarım kullanırken sorun çıkarmaz bana.
yok mu bunun toptan makinaya atılanı
ben de bekliyorum kullanınca fikrini
benim kuzucuklar 3183 dolar almışlardı 1.78 küsurdan 1/3 ni sattılar 23 tl kar ile
büyük oğlan yükselirse satarız anne düşerse tl ile yeniden dolar alırız diyor
çok fena kerata yahu :)))))
maşallah farmasi siz ailecek olayı çözmüşsünüz
şu buhar makinasınının yorumlarını da bekliyorum
nerelerde nasıl kullanıyorsun memnun musun
selam kızlar bu ara işler çok yoğun ayrıcada işte sinir olmaya başladığım aynı mertebede oldgum halde yaşı büyük diye kendini benim müdürüm sanan patronluk taslayan insanlar var iş yaşamından şunu öğrendim ben sert durcaksın arkadaşım kimse yaklaşamaz yanına yani 21 yaşında atamam oldu ilk başladığımda herkes sajer muamelesi yapıodu hatta bana adımı bilmedikleri için stajer diyenler bile oldu şuan 23 üm bitti hala aynı tas aynı hamam genç olunca illa sallanmamak mı lazım illa 40 yaşındamı olmam lazım benim anlamıorumki imza atmama bile trip yapan tuvalete giderken bile izin almamı isteyen benimle aynı yerde çalıan dengesizler var

((((((( küçük yaşta çalışma hayatına atılınca ile ezile sanırım kendini buluosun
bu ay parayla ilgili durumlarda hiç iç açıcı diil

elimizde hiç parammız kalmadı gibi bişe perşembeyi dört gözle bekliorum....
ayrıca eşimin 2.5 yıldır bireysel emekliliği vardı 2.5 yılda 3.5 milyar birikmiş 10 yılı tamamlayınca istersek paramızı yaşımızı beklemeden çekebiliomuşuz eşim senide emekli yapalım dedi iyi hadi yapalım didim allah korusun bana bişe olursa ve o yaşa ulaşamazsam çocuğuma eşime kalcakmış bende hiç diilse çocugum için birikim olur gözüyle istemeye istemeye kabul ettim benide emekli yaptık hayırlısı olsun:)
bugün annem aradı beni şimdi dedi sizin çocugunuz olcak aynı zmandada ev almayı düşünüosunuz zorlanırsınız ortak alalım dedi yarısnı ben ödeyim yarısını siz ödeyin dedi ama ben istemiyorum çünkü ilerde olabilecekleri göryorum annem dicek ben size ev aldım onun tarafı naptı ben size o kadar şey yaptım onlar hiç bişe yapmıyo vs....vs.....
hiç diyorum bu işlere girmeyim ağrımayan başımıda ağrıtmayım.....
o tipler her yerde vardır
anneni de sen tanırsın
nerde çokluk ,orda ... derler
ha ha ha daha önce de allright galiba 800 sayfa okumuştu.
ama birincilik senin
5000 sayfada okusam yatırım yapmayı beceremiyorum ben
burada evi çekip çevirme tutumluluk adına bişeyler öğreniyorum ben
bişeyleri çöpe ataken hep üzülürdüm, burada onalrı değerlendirmesini öğreniyorum.
ama halen yatırım hakkında birşey yapamadım, o yüzden bildirim yapmıyorum ama okuyorum
ben hatmetmiştim
canım bende direk takipcin olurum farmasinin sayfasının bir kısmını okumuştum tamamını okumaya fırsatım olmadı senin derlediğin notların eşliğinde birlikte paylaşarak hadi gel birlikte zayıflayalım....
aslında moralim çok bozuk çok ağladım bugün niye diye sorarsanız inanın bilmiyorum hangisi neden diye
yaklaşık bir yıl sonra cesaretimi toplayıp kadın doğum uzmanına gittim durumu anlatıım direk ailede ölü doğum yapan var mı diye beyin kanaması kalp tansiyon şeker kanser varmı dedi ama sorarken yok cevabını verecek işim gibi bir edayla sordu bende hepsi var dedim anneannem ve dedem sonrada ilaç kullanmadan kaynaklı kalp hastası olmuşlar ve gizli kalp krizinden öldüler annem hem tansiyon hastası hemde meme kanseri, babam felç geçirdiği için beyin kanaması geçirdi anne tarafımda anneannem dedem şeker hastası dedim kadın baktı yüzüme acıyarak sinir testi galiba adı rahim ağzından sıvı aldı rahim ağzında yara var dedi ve benim en korktugum o spekul denilen aletle baktı ve benim korkudan elim ayağım boşaldı acıdan değil korkudan çünkü hamileyken her kanamada onla bakıp bebeği görüyoruz diyorlardı doktorlar buda bende orkuya neden oldu bence psikolojik bir acı hissediyorum ama yaptıran oldumu bilmiyorum gerçktede o spekul çok acıtıyor doktor bana kesinlikle zayıflamalısın idrarın su renginde olmalı kilo almaya elverişlisin aileden gelme damar problemin var bebeği kaybetmene neden bu olmuş olabilir fakülteye sevk ediyorum bir araştırsınlar bu kadar hastalık neden olmuş diye dedi... vanda ki doktorlar hep ameliyat diyorlardı kalp şeklinde bölünmüş rahmim var ve vandakiler ortadaki perdeyi alalım diyorlardı bu doktor kesinlikle önermem çünkü perde alınca sıvıda sıkıntı olup rahim duvarı yapışabilir ve hiç hamile kalmayabilirsin rahim tamamen alınabilir dedi (((aklınızda bulunsun belki bir soran olur)))
diğer hamileliklerinde de düşük ve erken doğum ihtimalin çok yükssek ilaç kullanacaksın hep dedi offffff öyle şeyler dediki çıktıgımda ağlıyordum ve herkes ilk defa ağlayan görmüş gibi merakla sorup ne oldu ne oldu diye soruyorlardı perşembe günü meme filmi çektirmeye yönlendirdi meme kanseri riski var mı diye yaklaşık bir yıl sürermiş fakültedeki araştırma ama kesin yaparlar mı yapmazlarmı bilmiyrlarmış dışarıdada 800-900 civarına yaptırtabilirmişim veeee ben üzgünüm nedeni bilmiyorum sadece korkuyorum anlatmak paylaşmak istiyorum ama anlatabileceğim kimsede yok sonra binbirtürlü önüme getirmeyeceğine inandığım... sanalda olsa sizler benim dostlarımsnız
geçmiş olsun
yazsan sayfalarca yazılabilir
zaten arkadaşlar da anlatmışlar
ama en azından ihtimalin var
bunu yaşadın ve yaşayabileceğini biliyorsun
bana ikiniz birden ölebilirsiniz demişlerdi
bırak yaşama tekrar olabilme ihtimali
anladım ki rabbim ol dedi mi herşey olur
tabi en iyi tedaviyi de yaptırmak kaydıyla
herşeyin hayırlısını iste
ve elinden geleni yap
bence umut insana en büyük kötülük