Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
acemipericim ben bundan 10 yıl kadar önce sinbonun katı meyve sıkacağını almıştım
hiç memnun kalmadım zira temizliği çok zordu.
benim kullanacağım alet basit temizliği kolay kullanışlı olacak en azından attığim zaman makinaya yıkanıverecek ama 1 bardak meyve suyu için o işkenceye değmezdi ben de tuttum verdim birisine
inşaallah aradan bunca yıl geçmiş tekneolojik gelişmelerle yeni sistemler geliştirmişlerdir ama her gördüğümün tipi aynı değişen birşey yok gibi ...![]()
Herkese günaydın
2013 yılı için motorlu taşıtlar vergisine zam geldi mi biliyor musunuz. 2011 model arabam var. Ocak ayında aynı zamanda evimim yuvam ve dask sigortaları oluyor. çok zorlanıyoruz. Bu aydan biraz koyalım dedik ki ocakta sıkışmayalım. Temmuzda 381 ödemiştim. 400 falan olur diye tahmin ediyorum. Sizce????
daha önceden bana yapılan açıklamada tek bir rahim ağzı ortadan ikiye bölünmüş kalp şeklinde rahim demişlerdi bebek hangi bölmede oluşursa diğer bölmeye göre esneyerek gelişir eğer buna ortada perde müsade etmezse bebek gelişimez erken doğum düşük olablir demişlerdi
bugün gittiğim doktorda her iki tarafıda yeterli hamilelik için dedi sen çok güzel yazıyorsun anlatıyorsun ve anlattıgınıda anlayabiliyorsun ama biz terimsel ifadeleri ve gidişatı bilemediğimiz için hep bir karmaşa halinde duruyoruz
özelliklede yüzdeli yazdıgın yorumdan anladım doğrumu acaba erken doğum yama ihtimalim %28 ve doğum sonrası yaşama ihtimali belli değil olabiliride
benim karnımda öldükten sonra doğum yaptıgım için canlı olarak dünyaya getirme ihtiamalim %56 yani getiremem ihtimalimde çok yüksek
ve tam olarak sağlıklı ve zamanında tam ve sağ doğum yapabilme ihtimalim hiç normal gebeler gibi %99a yakın oranlarda olmayacak
çok soru sordum hakkını helal et birde merak ediyorum bu riskli durumlar sağlıklı bebek içinde engel mi bana yaşasaydı bebeğin engelli olurdu demişlerdi gelişimi 1 ay önce durmuş demişlerdi ama ama 2li 3lü testlerde 4lü ultasonda gayet sağlıklı bebek demişlerdi 10 gün sonrada bebek karnımda öldüğü için doğum yaptım biraz karışık geldi hani 1ay önce durmuştu gelişimi ve ben sürekli haftalık kontorle giden bir insanken neden hiç bir problem oldugunu söylemediler
offfffffffff şişirdim kafanızı ama çok önemli benim için bu sorular
Herkese günaydın
2013 yılı için motorlu taşıtlar vergisine zam geldi mi biliyor musunuz. 2011 model arabam var. Ocak ayında aynı zamanda evimim yuvam ve dask sigortaları oluyor. çok zorlanıyoruz. Bu aydan biraz koyalım dedik ki ocakta sıkışmayalım. Temmuzda 381 ödemiştim. 400 falan olur diye tahmin ediyorum. Sizce????
acemipericim ben bundan 10 yıl kadar önce sinbonun katı meyve sıkacağını almıştım
benim kullanacağım alet basit temizliği kolay kullanışlı olacak en azından attığim zaman makinaya yıkanıverecek ama 1 bardak meyve suyu için o işkenceye değmezdi ben de tuttum verdim birisine
inşaallah aradan bunca yıl geçmiş tekneolojik gelişmelerle yeni sistemler geliştirmişlerdir ama her gördüğümün tipi aynı değişen birşey yok gibi ...![]()
Çok üzüldüm senin adına. Hayatın zor gerçekten, imtihanın ağır. İnşallah hepsini atlatcaksın, duacınımcanım bende direk takipcin olurum farmasinin sayfasının bir kısmını okumuştum tamamını okumaya fırsatım olmadı senin derlediğin notların eşliğinde birlikte paylaşarak hadi gel birlikte zayıflayalım....
aslında moralim çok bozuk çok ağladım bugün niye diye sorarsanız inanın bilmiyorum hangisi neden diye
yaklaşık bir yıl sonra cesaretimi toplayıp kadın doğum uzmanına gittim durumu anlatıım direk ailede ölü doğum yapan var mı diye beyin kanaması kalp tansiyon şeker kanser varmı dedi ama sorarken yok cevabını verecek işim gibi bir edayla sordu bende hepsi var dedim anneannem ve dedem sonrada ilaç kullanmadan kaynaklı kalp hastası olmuşlar ve gizli kalp krizinden öldüler annem hem tansiyon hastası hemde meme kanseri, babam felç geçirdiği için beyin kanaması geçirdi anne tarafımda anneannem dedem şeker hastası dedim kadın baktı yüzüme acıyarak sinir testi galiba adı rahim ağzından sıvı aldı rahim ağzında yara var dedi ve benim en korktugum o spekul denilen aletle baktı ve benim korkudan elim ayağım boşaldı acıdan değil korkudan çünkü hamileyken her kanamada onla bakıp bebeği görüyoruz diyorlardı doktorlar buda bende orkuya neden oldu bence psikolojik bir acı hissediyorum ama yaptıran oldumu bilmiyorum gerçktede o spekul çok acıtıyor doktor bana kesinlikle zayıflamalısın idrarın su renginde olmalı kilo almaya elverişlisin aileden gelme damar problemin var bebeği kaybetmene neden bu olmuş olabilir fakülteye sevk ediyorum bir araştırsınlar bu kadar hastalık neden olmuş diye dedi... vanda ki doktorlar hep ameliyat diyorlardı kalp şeklinde bölünmüş rahmim var ve vandakiler ortadaki perdeyi alalım diyorlardı bu doktor kesinlikle önermem çünkü perde alınca sıvıda sıkıntı olup rahim duvarı yapışabilir ve hiç hamile kalmayabilirsin rahim tamamen alınabilir dedi (((aklınızda bulunsun belki bir soran olur)))
diğer hamileliklerinde de düşük ve erken doğum ihtimalin çok yükssek ilaç kullanacaksın hep dedi offffff öyle şeyler dediki çıktıgımda ağlıyordum ve herkes ilk defa ağlayan görmüş gibi merakla sorup ne oldu ne oldu diye soruyorlardı perşembe günü meme filmi çektirmeye yönlendirdi meme kanseri riski var mı diye yaklaşık bir yıl sürermiş fakültedeki araştırma ama kesin yaparlar mı yapmazlarmı bilmiyrlarmış dışarıdada 800-900 civarına yaptırtabilirmişim veeee ben üzgünüm nedeni bilmiyorum sadece korkuyorum anlatmak paylaşmak istiyorum ama anlatabileceğim kimsede yok sonra binbirtürlü önüme getirmeyeceğine inandığım... sanalda olsa sizler benim dostlarımsnız
merhabalar
sabahtan beri koşuşturma halindeyim, yeni oturdum çayım birazdan olur
braun kaliteli bir marka
benim meyve sıkacagım da braun
şu anki aklım olsa alır mıydım hayır, dolap bekliyor.
meyveyi ısırarak yemenin daha yararlı oldugunu düşünüyorum.
o kadar çok bulaşık çıkıyor ve her tarafı kirleniyor ki koca makinenin. yani bana göre değil. 1 bardak meyve suyu için o kadar meyve harca, sonra da temizliği ile uğraş. elime alır yerim.
ama narenciye sıkacagım yok. ondan almayı düşünüyorum ancak aynı şeyin bu cihazı başına gelmesinden korkuyorum.
bebeğim içinse cam rende kullanıyorum
Biliyorum temizlik zahmetli. Ama havuç ya da elmanın suyunu başka türlü içemiyorsun. Hamileyim ve meyve suyunu taze içmem gerekiyor. Bebeğime de kullanmak istiyorum. Sipariş verdiğim modelde posa kabına buzdolabı poşeti geçiriyorsun, işin bitince poşeti alıp atıyorsun. Diğer parçalar makinede yıkanabiliyor. Bazen suyla durulamak bile kafi geliyormuş.merhaba katı meyva sıkacaklarını temizlemek çok zor
ben de anladım ki (bunca yıl sonra) elektrikli alet alırken mutlaka kullananlara danışacaksın. alıp hiç kullanmadıgım ürünler var.
meyve sıkacagı hakkında seni gbii düşünüyorum.
buharlı makine için ben cam, tahta yüzeyler için yani evin her yeri için düşünmüştüm ama uzun süre kullanımlarda tahtaları kabartabiliyormuş. kiracıyım ve başkasının evine zarar verip vebal almak istemiyorum (ev sıfırdı girdiğimizde)
ha ha ha daha önce de allright galiba 800 sayfa okumuştu.
ama birincilik senin
5000 sayfada okusam yatırım yapmayı beceremiyorum ben
burada evi çekip çevirme tutumluluk adına bişeyler öğreniyorum ben
bişeyleri çöpe ataken hep üzülürdüm, burada onalrı değerlendirmesini öğreniyorum.
ama halen yatırım hakkında birşey yapamadım, o yüzden bildirim yapmıyorum ama okuyorum
Allah yardımcınız olsun Rabbim gönlünüze göre versin inşallah. eczanem ankara da. siz nerde düşünüyorsunuz. yaşımız yakınmış. nere mezunusunuz. özel değilse tabi.
merhabalar bayanlar
nasılsınız
bugün elektrikfaturası geldibende şook
43 tl
2 kişiyiz akşamdan akşama evdeyiz nasıl böle geldi anlamadım
sizlere ne kadar gelio
4 kişiyiz ortalama 130-150 tl gelir![]()