Kirli Çıkılar )))

ben dün test yaptım çizgi silik çıkınca kan verdim kesin sonuç olsun diye değer 245 çıktı daha çok küçük 2 haftalık falan dedi ultrasonda görünmez dedi vajinal ultrasondada görünmeyebilir dedi 10 gün sonra kontrole çağırdı 2 haftalık belli olur mu
çok şaşkınım :) ne diyeceğimi ne yazacağımı karıştırıyorum
doğru mudur sizce???

ben dün test yaptım çizgi silik çıkınca kan verdim kesin sonuç olsun diye değer 245 çıktı daha çok küçük 2 haftalık falan dedi ultrasonda görünmez dedi vajinal ultrasondada görünmeyebilir dedi 10 gün sonra kontrole çağırdı 2 haftalık belli olur mu
doğru mudur sizce???

canım ben 2 . oğlumda da kesin belli olsun diye aradan 2 ay filan geçince gittim

canım her geçen gün tekneoloji gelişiyor
mesela bizim zamanımızda 3 lü testler vardı sonra 2 li çıktı filan filan
yani demem o ki olur herhalde
sağlık sektöründeki arkadaşlar daha iyi ve doğru bilgi vereceklerdir :34:

merhabalar bayanlar
nasılsınız
bugün elektrikfaturası geldibende şook
43 tl
2 kişiyiz akşamdan akşama evdeyiz nasıl böle geldi anlamadım
sizlere ne kadar gelio

bize elektrik faturası 50-60 arası gelir genelde bizde 4 kişilik bir aileyiz
ama kışın biraz daha fazla gelir çünkü klima ile ısınıyoruz
ben adana da oturuyorum buraya dogalgaz yeni yeni geliyor
ama bizde yok Allah tan adana sıcak bir memlekette klimayla idare edebiliyoruz
kışımız ılık geçiyor mesela hava bugün güllük gülistanlıktı sıcaktı yazlık giysilerle dolaşılabiliyor
memleketimi çok seviyorum :16:

doğru mudur sizce???

öncelikle hayırlı olsun.:nazar::emir_bebek:gebeliğin 2 haftalık değil canım döllenme olalı 2 hafta olmuş gebeliğin yaklaşık 5 haftalık ( 28-30 gün arası adet görüyorsan eğer)kan değerini yeterli görmüş olmalı ki tekrar test yaptırmana lüzum görmemişler. dedikleri gibi usg de görünmesi çok zor şimdilik yapman gereken sadece beklemek. :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

bizde 2 kişiyiz ortalama 50-70 tl arası geliyor.

4 kişiyiz ortalama 130-150 tl gelir :34:

valla evde değiliz sabah çıkıyoruz akşam geliyoruz
elektrik 7 den sonra yanıyor bizde o da 3 bilemedin 4 saat
43 tl çok geldi bu ay normalde 30 fln geliyordu
ne yapmışım ben acaba bu kadar çok düşünüyorum

birde kışın 130 150 değişiyormu daha mı çok geliyor
doğal gaz kullanıyorsanız tabii

Son düzenleme:
kışımız ılık geçiyor mesela hava bugün güllük gülistanlıktı sıcaktı yazlık giysilerle dolaşılabiliyor

şanslısınız o zaman ben soğuk memleketteyim
doğalgazı yakmaya başladık bile yakmasak buz keser hasta oluruz
biz 2 kişiyiz 43 çok geldi bana sabah görünce şok oldum resmen

bi arada hamile olan arkadaşa hayırlı olsun diyorum
rabbim tüm isteyene nasip etsin

kızlar ilk hamile oldugunuzu kaç haftalıkken öğrenmiştiniz???
ben adet günümde öğrendim test yaptım silik çıktı ertesi gün silik daha da belirgindi kan testi yaptım aynı günü 835 çıkmıştı dr gittiğimde 7 haftalıktı bir hafta sonra gittim sana söylenen döllenmedir canım
doğru mudur sizce???
hayırlı olsun classscım ilk bebek mi

hemşerim benim ben de adanadayım

merhaba hanımlar ben de cok sık yazamasam da devamlı takipteyim. sizler benim motivasyon kaynağımsınız:52:
ben de bugün bimden 3 tane kaz tüyü yastık aldım. tanesi 16,50den toplam 49,5 ödedim. 2si kendime 1ini anneme aldım. annem cts günü aramıs 1 tane bulabilmiş. 2.yi de ben bulunca ona aldım. annem iyi ve saglıklı dediği için aldım daha önce hiç kullanmamıstım. sizin aranızda var mı kullanan? gercekten cok yumusak kafamı koyar koymaz göçüyor. ben cok yüksek yastık sevmem zaten tam bana göre gibi :1:
bu arada yarın maaş günü inşallah bu ay 3 bin birikime ayırmayı planlıyoruz bi aksilik olmazsa..
benim elektrik faturası daha gelmedi ama bugün su faturasını aldım 17 tl..

merhaba kızlar nasılsınız.
ben grip oldum sormayın misafir varken grip olmak baya zormuş.
arkadaşlar erteleyelim dediler ama o kadar hazırlık yaptım.
neyse okuldan bi arkadaşı çağırdım bekar sağolsun sabah 9 da evimdeydi.
hamuru yoğurdu, ppişileri kızarttı.
sonra diğer arkadaşlar geldi hallettik gittik yani.
menümde kıymalı pişi, çiğ köfte, revani ve tahinli kurabiye vardı.
turşular, nar ekşisi, yeşillikler, sos, şebit ekmek de yanında ikramlardı.
yanlız az önce makineye yerleştirirken yemek takımımın bi çay tabağını bi de geçenlerde aldığım bardağın bi tanesini kırdım 3 yıılık evliliğimin en sakar günüydü sanırım.
neyse hastalığıma veriyorum.

merhaba kızlar nasılsınız.
ben grip oldum sormayın misafir varken grip olmak baya zormuş.
arkadaşlar erteleyelim dediler ama o kadar hazırlık yaptım.
neyse okuldan bi arkadaşı çağırdım bekar sağolsun sabah 9 da evimdeydi.
hamuru yoğurdu, ppişileri kızarttı.
sonra diğer arkadaşlar geldi hallettik gittik yani.
menümde kıymalı pişi, çiğ köfte, revani ve tahinli kurabiye vardı.
turşular, nar ekşisi, yeşillikler, sos, şebit ekmek de yanında ikramlardı.
yanlız az önce makineye yerleştirirken yemek takımımın bi çay tabağını bi de geçenlerde aldığım bardağın bi tanesini kırdım 3 yıılık evliliğimin en sakar günüydü sanırım.
neyse hastalığıma veriyorum.

geçmiş olsun canım :)):38:

geçmiş olsun canım :)):38:

sağolasın canım benim..
Allah sağlığının kıymetini bilenlerden eylesin.
okulda bi beden eğitimi öğretmenimiz vardı bayan.
36-38 yaş arası biri 3-4 yaşlarında 3 tane çocuğu vardı.
akciğer kanseri teşhisi kondu geçen yıl.
şu an yoğun bakımda.
solunum cihazına bağlı.
akciğerin birinin tamamı diğerinin yarısı gitmiş.
böbrek üstü bezlerine ve karaciğerine de sıçramış..
Allahım yardımcısı olsun..
kötü hastalıkları cümlemizden uzak etsin

sağolasın canım benim..
Allah sağlığının kıymetini bilenlerden eylesin.
okulda bi beden eğitimi öğretmenimiz vardı bayan.
36-38 yaş arası biri 3-4 yaşlarında 3 tane çocuğu vardı.
akciğer kanseri teşhisi kondu geçen yıl.
şu an yoğun bakımda.
solunum cihazına bağlı.
akciğerin birinin tamamı diğerinin yarısı gitmiş.
böbrek üstü bezlerine ve karaciğerine de sıçramış..
Allahım yardımcısı olsun..
kötü hastalıkları cümlemizden uzak etsin

Rabbim çocuklarına bağışlasın inşaallah.
sana da geçmiş olsun

doğru mudur sizce???

hayırlısı olsun. Allah kucagına almayı nasip etsin.
ya burada hamileler ve zayıflamak isteyenler olarak 2 ayrı grup oluştu :)

akıllıbıdık sabret ve dua et.
bak abimin eşi geçen yıl aralıkta doğum yaptı, bebek doğduktan 3.gün sonra vefat etti, enfeksiyon dediler.
sonra hemen hamile kaldı, bu salı doğum yaptı, bebeği yine ayırdılar ondan, tedaviye aldılar, yine tehlikesi var yani.
anlayacağın şu ki, herkesin imtihanı farklı.
iyi düşün iyi olsun inşallah.
Rabbim tez zamanda isteyen herkesin kucağını doldursun hayırlı ve sağlıklı bir şekilde.

sanırım class sen sormuştun, alıntı yapmayınca şüpheye düştüm de :)
ben hamile olduğumu adetim bi gün gecikince öğrendim evde yaptığım testle, sonra kan testi yaptırarak emin oldum. 4 hafta bitmiş, 5.haftaya girmiştik yani öğrendiğimde.

elektirik faturasından bahsetmişsiniz, bizim geçen ay geldi 237 tl ama 50 günlük falan, düzenli okunmuyor burda, bide yazdı klimalar çalışıyordu, bu ay eyer aylık gelirse daha az olur, birkaç gün i.çinde yine klimaları açmaya başlarız

benimde bir sorum olacak
banka hesabı üzerinden altın ve döviz alan arkadaşlar her hesap için ayrı bir vergimi alınıyor acaba yada tek bir vergimi bilgisi olan varmı acaba

kızlar birkaçgün sonra elime bir miktar para gececek 2-3 bin kadar. bunu nasıl değerlendirmeliyim.Altın hesabı açmayı düşünüyorum ama siz tecrübeli arkadaşlardan yardım almak isterim.. :1:

ben istanbuldayım eczaneyi de istanbulda düşünüyorum. istanbul üniversitesi mezunuyum.sizz nerden mezunsunuz.hacettepe diye doğuyor içime :)
Allah cümlemizin hakkında hayırlı olanı nasip etsin hayırlı olana yöneltsin bizleri.
size de bol ve bereketli kazançlar versin. sizin epey bir oturmuştur heralde 1 yıl olmuş. bende bişe sorsam özel olmazsa eczanenizin mevkisi nasıl var mı karşısında yakınında herhangi bir sağlık kurumu?

aminnn rabbim helalndn hayırlısını versin inşallah.eskişehir mezunuyum:) eczanem orta halli insanların oturduğu bir mahallede. yakınımda ne asm var ne de hastane. tamamen bir semt eczanesi. aslında 20 senedir oturduğum mahalle diyerek devralmıştım fakat önceden tanıdığım komşulardan kimse gelmiyor desem abartmış olmam. ( anlamadığım bir şekilde çekememezlik mevcut ). cadde üzerindeyim. mahalleli sevdi beni.o yüzden çok uzak yerlerden bile geliyorlar. bende herşeyleriyle ilgilenirim. her zaman güler yüzlü olduğum için kedime kızardım. biraz dişlerin gözükmesin kapat ağzını derdim kendime şimdi güler yüzüm işe yarıyor :)
şu an nişanlıyım. nişanlımdan 1 sene önce okulum bitti. onun okulunun bitmesi askerlik derken ben evde oturup çatlamaktansa işi öğrenirim diye şimdilik açtım bakalım neler olacak. ama benimde gönlümde istanbul var. hoş istanbl kurtlar (ankara nın da farkı yok ya neysem )sofrası güzel yerlerin hepsi tutulmuştur ama yine de nasibde varsa çok güzel olur.

Back
X