Kirli Çıkılar )))

selin çok güzel çıkmışsın ben seni profil resminle daha çok özdeştirdim
gözlerin lensmi yoksa kendi rengi mi yeşil çok dikkat çekiyor maşşallah diyeyim

kendi gözlerim canım normalde mavidir ama kıyafetlerime göre yeşilde oluyo hava yagmurlysa gri oluyo acayip bişe profildeki ben dilim 20 yaşında intihar eden rs bi manken ruslana korshunova kendisini çok beğenirdim ama öldü kızım olursa ona benzer inşallah:)

$180652_168628006517357_2620582_n.webp $207607_182684341778390_6944235_n.webp
2 tanesini attım burayada:)

arkadasların dediklerini yaparsan iyi olur diye düşünüyorum.
makine içini temizleyen şeyden kullanmıştım, ahım şahım bişey değil.
koku için makine kokusu satılıyor, ondan alırsın. ben de bimden alacagım. 3 tl gibi bimde.
belki inanmıycaksınız ama tv deki uzmanlar ne diyorsa annem evde uyguluyo ya, sıktığınız limon kabuğunu pencerede kurutun. ardından tam yıkayacağınız zaman makinenin içine kaşıkların içine filan atın.
bitince atabilirsiniz. o kadar ferah kokuyor ki..
kendi gözlerim canım normalde mavidir ama kıyafetlerime göre yeşilde oluyo hava yagmurlysa gri oluyo acayip bişe profildeki ben dilim 20 yaşında intihar eden rs bi manken ruslana korshunova kendisini çok beğenirdim ama öldü kızım olursa ona benzer inşallah:)

fotoğrafını kaldırdın sanırım ben göremedim

kızlarrr ben yokken naptınız bakim burda hemen söyleyin. resimler fotolar.. oo..biz de yemekten sonra eşim ve kardeşimle yeni açılan bi alış veriş eğlence merkezi varmış oraya gittik.Kent plaza.duydunuz mu hiç?içindeki mağaza da beğendik.nasıl ucuz mu ki fiyatlar.ihtiyaçlarımın bir kısmını aldım.solo tuvalet kağıdı 13.90 dı hemen aldım ama eve gelince bişeyi görünce şaşırdım.solo da yaprak adedi 200+-2 olurdu. bunda ise 172+-2 şok geçirdim.her zaman da bakmazdım şimdi bakmak nasıl geldiyse aklıma.ama çok büyük bi kandırmaca değil mi bu ve de kul hakkı değil mi.her yerde solonun yaprak adedi 200 ama burda 172.aslında şikayet etmek istiyorum.

senin bu dikkatinden dolayı tebrik ediyorum indirimli ürünlerde her zaman vardır bir hileleri gözüyle bakarım ama yinede alırım
kul hakkı kesinlikle ama muhakkak ambalajın bir yerlerine bunu yazmışlardır yada belirtmişlerdir tabi en küçük puntoda yazmışlardır kimsenin dikkatini çekmesin ama bir sorun olursa kendimizi haklı gösterebilelim derler

ben selini göremedim. link yapısında sorun var yazıyor.
akıllıbıdık avatarındaki resim de sen misin

yok nerdeeeeee avatardaki başörtü reklamlarında oynayan bir manken ben çok beğenmiştim nerdeeee o güzellik bendeeee

ayy heycanlandım birden ben de ekliyim mi dersiniz..
ayyy bu gece ne kadar hareketli geçti kızlar.
gaza geldim bende ekleyecem.
bi de güzel tarafı herkes burada hemen baklıo yorumlar yapılıo falan çok sıcak bi ortam oldu.
hazır herkes burdayken bende ekleyeyim.nasıl ekleniyor tarif eder misniz

Back
X