bu sene baya karlı bi yıl olcak gibi geliyor

senfat sana özendim canım ben de önüme senin gibi bazı hedefler koycam inşallah. Allah razı olsun senden gel de bi öpimmm
ben eşime o kurtcukları git yıka desem, önceden çöpün etrafında olan böcükler artık banyonun dört bi yanında yaşamlarına devam ederler
canım asistanken filan baya eziliyo olabilirler ama sonradan çok iyi para kazanıyorlar

dün hemşire anlattı mesela burda meşur bi kadın doğumcu var hatta benim hemşom ilçden. adama öyle bir hasta geliyor ki aklın hayalin durur.
zaten adam da 7/24 çalışmaya programlanmış.
arkadaşımın kardeşi doktordu yanında staj yapmış bana diyodu ki:"abla o kadar çalışıyor ki ne biliyim insan kazandıklarını da yemek ister" ama sanırım o adamda çalışmak bi zevk haline dönüşmüş.
çok da ilgili sevilen bi doktor.. neyse dünkü hemşireyle o adamdan bahsettik yanında çalışmış. diyor ki ben yanında hemşireyken bi ara cebinden not çıkarcak bi elini atıyo not yerine tomarla para çıkıyo öbür cebe atıyor yine para

adamın muayene parası 150-200 arası bişey ama saat akşam 9-10 a kadar sıra oluyor.
onun kazandığı parayı hayal edebiliyor musun?
eşimlerin hastanesinde de çok ünlü bi ortopedist aylık 250 milyara anlaşmış bi ara bi hastaneyle.
tabi bunlar uçlar ama arkadaşımın eşi çocukda asistandı o da 2 yıl önce 4 milyar civarı alıyordu. ama çok çalışıyordu tabi.
bazı doktorlar öyle canım ben artık doktorların söylediği söze alınmıyorum bi kulağımdan geri yolluyorum. değilse kendimi çok yıpratıyorum çünkü.yani kızabilirsin birine ama küçük düşürmek zorunda değilsin dimi..
geçen 8 yıllık evli tüpbebekle bebek sahip olmuşlar birine doktor ne dmiş biliyo musun onca yıl bekledin de 5 dk mı bekleyemedin. bu soruya sebep olacak şey hocam ne zaman gelceksiniz bi de sakin sessiz bi çift düşün yani.
doktor olsun başka insanlar olsun amirim olsun ben artık insanların sözlerine çok takmıyorum eskiden neydi yaa okuldaki hocam sana dediği gibi git çöpçü ol diycek hem de milletin ortasında günlerce ağlardım artık