Kirli Çıkılar )))

sirkeci, seyyah söyleyince evinin resimlerine baktım. yatak odasında seni gördüm, zayıf ufak tefek görünüyorsun ki benden zayıfsın
ben mi takmıyorum kiloları mı sen mi takıyorsun anlamadım
acaba sıklaşmak ve keyif aldıgın için mi gidiyorsun spora

adım sirkeci kaldı :52:bu kısaltmayı sevdim :1:
ben çok takıyorum neden bilmiyorum aslında normalim 171 boyum var sabahları da 56.5-57 arasında geziniyorum ama biraz göbeğim var ve pantolondan taşan yanlarım çevreme göre abartıyormuşum; ama sıkılaşmak bahanesiyle sporu yaşamıma sokup sürekli kılmak istiyorum. Zamanla keyif de almaya başladım.

yaa ben girmeyeli ne kadar çok yazılmış çorba oldu herşey kalmadı bişey aklımda
senfat 2013 defterinde bana yer yok mu :(

adım sirkeci kaldı :52:bu kısaltmayı sevdim :1:
ben çok takıyorum neden bilmiyorum aslında normalim 171 boyum var sabahları da 56.5-57 arasında geziniyorum ama biraz göbeğim var ve pantolondan taşan yanlarım çevreme göre abartıyormuşum; ama sıkılaşmak bahanesiyle sporu yaşamıma sokup sürekli kılmak istiyorum. Zamanla keyif de almaya başladım.

hahaha evt sirkeci kaldı karanfilceden çıktı ilk
süper oldu benim de hoşuma gitti

sevimsiz dudak için bişey sormuştun sanırım canım.
bepanthen sürebilirsin dicem ama hamilesin onu boşver
neutrogena'nın lipstickinden al istersen el kremleri epey yoğun oluyor lipsticki de öyledir belki

banusultan
kızın mı hastaydı, atlamışım
geçmiş olsun...
ben de bir asistanım olsun istiyorum. mesela fatura ödemelerimi takip etsin, kargoya gitsin, temizlikçinin başında dursun, indirimleri haberdar etsin,dizilerin kaçan bölümlerini özet geçsin, evde eksik malzemeleri bilsin, terziye gidecekleri götürsün, gündemde izlenmesi gereken film ve kitapları söylesin falan filan... kızlar yoksa eve kuma mı istiyorum ben:52:
:52::52::52::52::52: :52::52: gülmekten şiştim:9::9::9::9:
karanfilce bu yıl bir defter tutmayı düşünüyorum. bu yıl başıma gelen ya da duydugum güzel haberleri yazmayı düşünüyorum. hatta en güzel haberleri büyük punto ya da fosforlu kalemler yazacagım. yıl sonunda ne güzel bir yıl geçmiş diyebilmek için. (bu da yeni aklıma geldi)
mesela bu yıl defterime not düşeceklerim:
karanfilce bebek müjdesi verdi. :49:
selin, sevimsiz dogum yaptı
allright ofis aldı, hamile kaldı. :49:
derfat hamile kaldı. :49:
altından büyük vurgun yaptım. 5ooo tl kar sağladım :ssz:
çok beğendiğim vizon kürkümü aldım, havamdan geçilmiyor (burası şaka tabi)
artık eşim ayda 250 bin kazanıyor, bacasız fabrika koydum adını. :24:
3000 motor audi cip aldım, asgari ücretlinin yılda kazandıgını çok şükür mtv olarak ödüyorum. :32:
not: eşim yasa dışı küretajdan göz altına alındı, ben havuzlu villamda sere serpe yatıyorum, cezaevine fanila götüreceğim. :43:
bu yazdıklarına da bayıldımmmmmmmmmmmmmm:52::52::52::52::52::52::52::52::52:
peki o ne dedi???

"hamile kalırsan hemen anneni çağırırız":53:

erkekler çocuk isterler alma sorumluluğunu almayı biraz zorrrrrrrrrrrrrrr:52::52::52::52:

haa bir de yazılanlardan aklımda kalanlar
sunny abla eşine geçmiş olsun inşallah daha iyi olur
allright bence Allah'a güven ve atla bu ofis olayına bi şekilde ödenir. sonunu düşünen kahraman olamaz dermişim :52:

zsa senin branşı ne
delibocuk mecburi hizmette misin sen de? sen hangi branşı istiyorsun

ay ben kimseye hoşgeldiniz demedim, size de dememişim
banu ve sirkeciyle falan da hemen lafa girdim

buraya ilk yazdıgımda da hemen yazmaya başladım beni aranıza alır mısınız diye sormadım
insan bir destur ister değil mi:37:

evet sorsan belki almıycaktık:23:
:60:

dur şu sirkecinin evine bi de ben bakimm

farmasicim özel mesaj yazamıyorum.bu sene annemlerde olcaz bu sene o yüzden birikimimide şimdiden söylemek istiyorum. bu ay hedefim 500tl idi. ben 9 gram altım yapmışım. bir dahaki ay 400 tl olabilir. çünkü eşim zamanında maaşını almıyor birde başıma arabayı değiştirmeyi düşünüyor bide bunu çıkardı başıma. ben birikim ev dedikçe bizimki araba diyor eyy allahım yaaa:41:

farmasicim benim hedef listede gözükmüyor cnm listeye daha yeni bakabildimd:54:e.

banusultan
kızın mı hastaydı, atlamışım
geçmiş olsun...
ben de bir asistanım olsun istiyorum. mesela fatura ödemelerimi takip etsin, kargoya gitsin, temizlikçinin başında dursun, indirimleri haberdar etsin,dizilerin kaçan bölümlerini özet geçsin, evde eksik malzemeleri bilsin, terziye gidecekleri götürsün, gündemde izlenmesi gereken film ve kitapları söylesin falan filan... kızlar yoksa eve kuma mı istiyorum ben:52:

bence sen iyi sıkılmışsın
sana iyi bi ara lazım
acaba ne tarafa doğru

karanfilce bu yıl bir defter tutmayı düşünüyorum. bu yıl başıma gelen ya da duydugum güzel haberleri yazmayı düşünüyorum. hatta en güzel haberleri büyük punto ya da fosforlu kalemler yazacagım. yıl sonunda ne güzel bir yıl geçmiş diyebilmek için. (bu da yeni aklıma geldi)
mesela bu yıl defterime not düşeceklerim:
karanfilce bebek müjdesi verdi. :49:
selin, sevimsiz dogum yaptı
allright ofis aldı, hamile kaldı. :49:
derfat hamile kaldı. :49:
altından büyük vurgun yaptım. 5ooo tl kar sağladım :ssz:
çok beğendiğim vizon kürkümü aldım, havamdan geçilmiyor (burası şaka tabi)
artık eşim ayda 250 bin kazanıyor, bacasız fabrika koydum adını. :24:
3000 motor audi cip aldım, asgari ücretlinin yılda kazandıgını çok şükür mtv olarak ödüyorum. :32:
not: eşim yasa dışı küretajdan göz altına alındı, ben havuzlu villamda sere serpe yatıyorum, cezaevine fanila götüreceğim. :43:
benden hayırlı bir şey çıkmayacağını sen bile anlamışsın bak
listende yer yok

selamlar;

banusultan alışverişi sevmeyenlere beni de ekle gitsin.

senfat senin branşın ne canım?

kızlar bu gece çok ilginç bir rüya gördüm. kendi cenazem vardı. öyle çam ağaçlarının içinde tek bir mezar. çooook sessiz ve huzurlu bir yerdi hakkaten. çam ağaçlarının gövdesinde sarmaşık gibi minik çiçek şeklinde led ışıklar vardı :))

şimdi kocama vasiyet edicem cenazemin ayrıntılarını. :p

hayırlara gelsin inşallah
ben küllerim denize serpilsin isterdim
tabi inancım gereği mümkün değil

daha maaş yatmadııııı:52::52: gerçi yattığı gibi çil yavrusu gibi dağılacaklar:50::50: bu ay 1 küçük altın yapıp anneme verdim o biriktiriyor benim için:16::21:

ben geldimmm.:3::3::3:
işleri hallettim,hava da güneşli,haydi dışarıda yiyelim,çocuklar da dışarıda oynasın derken,hava bir bozdu,soluğu evde aldık.hevesimiz kursağımızda kaldı.
baktım üzüldüler,ne yiyecektiniz dışarıda dedim,büyük kızım pizza yerdik dominos ta dedi.ben de dominos gelsin benden alsın tarifi diyerekten,yoğurdum hamurumu,doğradım malzemelerimi,iki tepsi atıverdim fırına.pek te güzel olmuş,doyduk allaha şükür.:56:
çayımı aldım geldim size.iki lafın belini kırıverelim gari..:9::9:

Back
X