Kirli Çıkılar )))

6kişilk aldım. bakalım artık duruma göre:8:

banada bitane sahan verirmisin:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

veririm tabi vermem mi...
şimdi onları bulamıyorsuun da..
mesela kavurma yapıyorsun porselende hooop soğuyor sahanda hem geç soğuyor hem soğyunca ısıtıveeriyosun :1: bi de porselenler derin olmuyor.
biz eşimle sofrada yediğimizden çok ihtiyaç hissettim annem yetişti sağolsun:16:

arkadaşlar şöyle aralara,aylık gelir,gider,toplam gelir,gider,harcamalar,aktarımlar,yatırımlar vs. bişeyler serpiştirelim ki,kirli çıkı olma niyetiyle topiğimize uğrayanları kaçırmayalım.... :))

misafir gelmediği sürece 6 tabak yetiyor bana :34:
3 günde makina dolmuş oluyor. tabiki tencelerle birlikte.
ama bardakta 6 tane su bardağı yetmiyor. 12 tane bardağımı günlük kullanım için çıkartmıştım, kılı kılına yetiyor onlar.
birde 6 tane fincanımız var günlük kısımda :34:
ben bunlarla dolduruyorum makinayı. tabi bunların yanında kase, yemek yaparken çıkarttığım bulaşıklar da oluyor :34:

misafir gelince de misafirlikleri çıkarır canım.
dolap mı bekliycek onlar :34:

banu bitirdin beni:ssz:

veririm tabi vermem mi...
şimdi onları bulamıyorsuun da..
mesela kavurma yapıyorsun porselende hooop soğuyor sahanda hem geç soğuyor hem soğyunca ısıtıveeriyosun :1: bi de porselenler derin olmuyor.
biz eşimle sofrada yediğimizden çok ihtiyaç hissettim annem yetişti sağolsun:16:
evet evet dogru diyorsun. bende yazın muşa gidicem hususi onlardan aricam:D

yaa sorma:1::1: evlendiğim kısım doğru da tasarruf kısmı yanlış :14::14:
çok uzak kaldım bu sayfadan :9::9::9:
su faturasını gördüğümden beri işler değişti tabikiiii :1::1::1::1:

:21::21::21: buraya gelmen için illa fauramı görmen lazım:21::21::21:

ben babam esnaf
kardeşim onun yanında hergün bana 2lira getir dedim:21::21::21: hani 2 lira onlar için büyük kayıp deil :9::9::9:
kumbara yaptım hergün 2 lira atıcam düzenlii

100TL anadolu hyat emekliliğe gidiyor
artık çeyiz almamaya kaarar verdim:1::1: ne aldıysam yeter. diğerlerini nişan olunca artık.:1:

herayda çeyrek yarım almaya çalışcam

inş güzel güzel birikimler yaparım. atanırsam araba almak istiyorum:18::18: inşALLAH alabilirim

kızlaaaar ama siz böyle 1 günde 50 sayfa yazarsanız kaynar gider yazdıklarınız işte benim gibiler de okuyamaz:19::19::19:
neyse arabamızı sattık gitti..
elde avuçta kıyıda çantada yastık altında annede babada cüzdan dibinde ne varsa şuanda tek hesapta duruyor evi almak için bekliyoruz:56::56::56:
yarın alım satım yaparız sanırım

arkadaşlar şöyle aralara,aylık gelir,gider,toplam gelir,gider,harcamalar,aktarımlar,yatırımlar vs. bişeyler serpiştirelim ki,kirli çıkı olma niyetiyle topiğimize uğrayanları kaçırmayalım.... :))
benim arkadaş ta anlamamış sabah bakıp,muhabbet topiği sanmış,kız haklı tabiisi.:9:

ben babam esnaf
kardeşim onun yanında hergün bana 2lira getir dedim:21::21::21: hani 2 lira onlar için büyük kayıp deil :9::9::9:
kumbara yaptım hergün 2 lira atıcam düzenlii

100TL anadolu hyat emekliliğe gidiyor
artık çeyiz almamaya kaarar verdim:1::1: ne aldıysam yeter. diğerlerini nişan olunca artık.:1:

herayda çeyrek yarım almaya çalışcam

inş güzel güzel birikimler yaparım. atanırsam araba almak istiyorum:18::18: inşALLAH alabilirim
kumbara candır,hayat kurtarır.araba ise dipsiz bir kuyu,ver ver doymaz.:1:
kızlaaaar ama siz böyle 1 günde 50 sayfa yazarsanız kaynar gider yazdıklarınız işte benim gibiler de okuyamaz:19::19::19:
elde avuçta kıyıda çantada yastık altında annede babada cüzdan dibinde ne varsa şuanda tek hesapta duruyor evi almak için bekliyoruz:56::56::56:

haydi maşallah,tez zamanda ödensin gitsin canım.

hayırlı olsun canım... :)
inşallah ben de şöyle yaza doğru,bahçeli bir ev bulurum da,kıyıda,köşedekileri toparlamaya başlarım... :)
size birşey diyeyim mi arkadaşlar.....
yani çok zengin olup,her istediğini alan insanlar,böyle bizim gibi,ev, araba,iş yeri alma hayali olan ve gıdım gıdım biriktiren insanlar kadar mutlu olamıyor inanın...
şartlarınızın (şartsızlıklarınızın :) ) kıymetini bilin,bilelim... :))
kendimiz kazanıp,biriktirip,zor şartlarda aldığımız şeylerin kıymeti, paha biçilemez...

ben de diyorum allright artık çok az geliyor..
müşterisi arttı sanırım dedim.
sonra aaa artsın artsın da borçlarını rahat ödesin kız diye dua ettim.
tabi artsın derken diş problemleri artsın demiyorum diş problemi olanlar hep allright a gitsin :1:

8 yıllık evliyim....
ve son bir yıldır,kirli çıkıyım.... :)
kendimi banka reklamındaki cem yılmaz a çok benzetiyorum.....
yıllarca har vurup harman savurdum....abartmıyorum aklınıza ne gelirse.... :))
eşim benden beter,ki kendileri hala aynı minvalde devam ediyor.... :))
ne yemekten,ne gezmekten,ne vermekten.... aklınıza ne gelirse,futursuzca harcadım... :)
çok şükür aklım başıma,bir çorbacıda gelmedi,evimi,arabamı,ofisimi aldım amaaaaaaaaaa...
son bir yıldır (yani sizlerle tanıştıktan sonrası :) ) gibi olsaydım,yaptıklarımın en az on katını yapardım... :)
pişman mıyım? aslaaaaaaaa... :))
şimdi de harcıyorum ama futurluca.... :))
bir iç hesaplaşma diyelim... :))))

kızlar ben regli oldum..
havalarda soguk ayaklarım çok üşüyor:(
evlenince gerçekten geçiyotmu. evli bayanlar yazabilirmi:(
çok hapta almak istemiyorum. ama almayıncada dayanamıyorum:(

regl olduğunda ağrı kesicisiz yaşayamayan,
almadığı zaman yerlerde yatıp yuvarlanan,
kusma ve ishal nöbetleri yaşayan biriydim
evlenince geçmedi
doğurunca geçti
şimdi olduğumu bile anlamıyorum acele koşarak gidiyorum lavoboya:33::33:
2.5 senedir hiç ağrı kesici almadım çok şükür

allright allah ödeme kolaylığı versin yarın inşallah satışı yaptık tapuyu aldık mesajını da görürüz
ben inanıyorum bu ara bu işe girdin ya birden hastaların artacak belki buraya sık uğrayamayacaksın ama olsun özetleriz birimiz sana durumu

ben de diyorum allright artık çok az geliyor..
müşterisi arttı sanırım dedim.
sonra aaa artsın artsın da borçlarını rahat ödesin kız diye dua ettim.
tabi artsın derken diş problemleri artsın demiyorum diş problemi olanlar hep allright a gitsin :1:

işim çook arttığından değil de siz çok hızlandınız yetişememekten
ee akşam da giremeyince
sabah ödevi biriktiren öğrenciye dönüyorum :1:

evlenince geçmedi
doğurunca geçti

maşallah diyeyim.... :)
umudum üçüncüde, dermişim..... :)))

evlenince geçmedi
doğurunca geçti

teşekkür ederim:)
dişçimisin benm daha önemli bir problemim var söylesem olurmu:26:

veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee çok teşekkürler kızlar ben gelinceye kadar sadec 4 sayfa yazdığınız için
okudum bitti hemencecik:34:

Back
X