• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirli Çıkılar )))

geldigin zaman beklerim cnm senide yilllar once kaybettigim kizkardesim derim

kıyamam canım ya üzdüm mü seni yoksa
ne kadar kıymetli bir yer verdin sen bana ben mahçup olurum bunun altında amaaaaaa
sen eryamandaydın değil mi
bir aya kadar 2004 te eryamanda kalmıştım sondan bir önceki durakta iniyorum ve hergün dersaneye gidip geliyordum
birde okul olunca balgat eryaman arasında mekik dokumuştum yawwww sen benim duygularımı depreştirdin iyice özledim o günleriiiiii

sormam mı ama aldıgım cevap sorudan da tuhaf bekle dedi doktor ne kadar değişecek bir durum mu var dedim yook dedi doktor acele etme yaşın küçük daha dediiiii ben cücüüüüüükmüşüm

kıskançmıyım bilemiyorum canım teyze de teyze diyip durunca insan meraklanıyor ama banada dua ediyorsan sana hergün perşembe olsun feda olsun

bak hala aynı kanalı izliyorsan bu şarkıda sana gelsin

karanfille sevişiyorduk kız teyzeyle değil
teyzeyle düzeyli bir ilişkimiz var:9::9::9:

hayatım benim komşu teyzem var ya hani aydınlanmamda sizin kadar etkisi olan -oraları okumadın mı yoksa acaba bilmiyom ki-
onunla ve komşularla dua ediyoruz perşembeleri ve tabi ki de hepinize isimlerinizle beraber dua ediyoruz
ve hatta diyorum ki kısmete bak ki hiç tanımayan insanlar sizin için dua etmiş oluyor vesileye bak diyorum

Eki Görüntüle 634242
kızlar karanfilin tavasını gördükten sonra Bime gittim ben de 3'lü güveç teflon tencere aldım:16::16:
39 tl.
sonra eve geldim köfte,pilav,salata yaptım tarhana çorbasıyle azcık kuru fasülye de vardı
bi de dedim tatlı olsun hızlısından petibörlü pasta yaptım pudingi hazır kullanmıyorum kendim yapıyorum çok güzel oluyor..bizim kız bayılıyor çikolatalı pastalara.
onu da çektim ama telefondan çektiğim için net değil;)
Eki Görüntüle 634243
gule gule kullana ollrıgtcımmmm
ben seni hemen aydınlatayım güneşi gör:52::52::52::52:

ben face beklerıken burda mı laf yetıstıryonn kızzz

gule gule kullana ollrıgtcımmmm

ben face beklerıken burda mı laf yetıstıryonn kızzz

ama şurda ous denmiş
geyik denmiş
burnumu sokmazsam çatların
seninle ciddi meseleler konuşuyoruz :34::9::9::9:

özlem milli oldun hayırlı olsun:52::52::52:
sil hemen sil

ah bugun duygulanma gunu. canim ben eryamanda deilim kizilayda oturuyorum. ankarayi bilenler icin kulaga cok tuhaf geliyo ama ne yapayim esimin annnesigil anneannesi felan hep bu semtteyiz.

:12:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9: kızlar acaba nedir ki benzer yanımız şüphelerinin üstüne git canım içindeki cevheri çıkart ortaya

canım klomen kullanıyorum demiştin tam net bir bilgi değil ama klomenin kilo alımıyla bir bağlantısı oldugunu duymuştum selin doğrulugu var mı bunun

klomen kilo aldırmıyormuş, kasık agrısı yaparmış

okumam mı okumam mı hiç al bak buldum senin için
bu muydu beklediğim işaret
benim artık içimde tutamayıp bugün haykırmam
hepinizin tesellileri
ablamın arayıp bi dua söyleyip bunu oku diye yalvarıp hacettepede bir arkadaşıyla konuştuğunu anlatması
üstüne 15 gün içinde sözleşmeli arkeolog alımı olacağını öğrenmem (yalan değilse ve yine de sıra gelmeyecekse de)
alt katımdaki 60 yaşındaki komşu teyzenin komşuları toplayıp çaya diye gelmesi ve herkes gittikten sonra kalıp konu nerden geldiyse dine imana gelmesi 2 yıldır tanıdığım kadının benim için ağlaması bana saatlerce bişeyler anlatması evimde namaz kılıp bana dua etmesi
ve benim içimde garip bir boşluk sanki başın ağrımasından sonraki uyuşukluk gibi bir şey hissetmem
aylardır beklediğim güzelim karın yağması
her şeyin bir araya gelmesi hepsinin bir günde olması
bu muydu beklediğim işaret
kadın hem ağladı hem beni ağlattı

ben bugün namaza başlıyorum
hem de önceki gibi kendimi zorlayarak değil içimden gelerek
hiç bir şey düşünmeden hiç bir şeye takılmadan şeytana uymadan
allahım utandırmaz inşallah

allah hepinizden yazandan yazmayandan okuyandan okumayandan aklına gelip dua edenden razı olsun

yok be seyyahim silmeyim ya herkes postani bosalt diye mesaj aliyo benim duruma bak bidenecik msjim war oda ola ola ousla ilgili;) hahahaha

kıızzz ben de 13 temmuzda doğurdum o 2 gün o kadar sıcaktı ki doğum yapan herkesin sütü gitti:( bütün bebekler ateşlendi enfeksiyondan şüphelendiler meğer susuz kalmışlar..kuzucuklarla tam 3 gün yattık hastanede ölüyorum nefes alamıyorum sandım..
ya özlem hala emmesi iyi mi bilemedim biz 7 ay emdik. o senle oynuyodur süt geldiğinden değil:))

eşim ve görümcem normal dogumla dünyaya gelmiş olup, ikisi de 13 temmuzda doğmuşlar, fakat anneler farklı. baba da istikrar var. diğer kardeşi de 9 temmuz.

klomen kilo aldırmıyormuş, kasık agrısı yaparmış

desene benim klomen kullanan hatta bir sürü ilaç kullananan totnton arkadaşım kiloları için yanlış bir bahaneyle avunuyormuş
senfat senle selini aile hekimim gibi hissediyorum sizin dediklerinize koşulsun inaanıyorum ama doktorlar dediğinde ehhhhh işte diyorum nasıl bir bağımlılıkla bağladıysanız bizi

Hoca’nın karısı düğün, dernek gezermiş. Köylüler
Hoca’ya:
-Hocam senin hanım biraz fazla dolaşmıyor mu?
demişler.
Hoca bu duruma şöyle cevap vermiş:
-eğer çok gezseydi arada bi bize de uğrardı....

bilmem mesaj alındı mı benimde kutum boştaaaaa

Hoca’nın karısı düğün, dernek gezermiş. Köylüler
Hoca’ya:
-Hocam senin hanım biraz fazla dolaşmıyor mu?
demişler.
Hoca bu duruma şöyle cevap vermiş:
-eğer çok gezseydi arada bi bize de uğrardı....

bilmem mesaj alındı mı benimde kutum boştaaaaa

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:
inanır mısın bunu benim için söylerlerdi
ki sanırım sen de benim için söyledin:52::52::52::52::52:

karanfille sevişiyorduk kız teyzeyle değil
teyzeyle düzeyli bir ilişkimiz var:9::9::9:

hayatım benim komşu teyzem var ya hani aydınlanmamda sizin kadar etkisi olan -oraları okumadın mı yoksa acaba bilmiyom ki-
onunla ve komşularla dua ediyoruz perşembeleri ve tabi ki de hepinize isimlerinizle beraber dua ediyoruz
ve hatta diyorum ki kısmete bak ki hiç tanımayan insanlar sizin için dua etmiş oluyor vesileye bak diyorum

:1::1::1::1:

akıllıbıdık gecen gun diyordu ya burda kendi derdimi gelip analtıyorum, başkada kimsenin anlattıklarını hatırlamıyorum diye. bu muhabbetin üstüne cuk oturdu.

yahu okumasam nerden hatırlayacamda bulup alıntı yapacam
ama canım benim suçum yok klavyenin sucu eksik anlatmış duygularımı ben burda kendi derdimi gelip anlatıyorum, başkada kimsenin anlattıklarını hatırlamıyorum demek istemedim
hatırlamasına hatırlıyorum sayfalarca okuyorum ama ben gelip yorum yazana kadar olayın üstünden çok geçmiş oluyor
birde karıştırıyorum demiştim
şimdi yazdıkalrınızla rumuzlarınla aklımda bir portre belirdi ama sonra fotoları paylaşınca birde isimleri paylaşınca üstelik bunu ışık hızında yaz sil olarak yapınca kaptı kaçtı misali bende devreler yandı kodlama hatası oluştu hangi isim hangi fotoya aitti filan diye ondan karıştıyorum demiştim
aamaaaaaa hatırlamamak önemsemek sadece işim düştügünde efkarlandıgım konuşmak için uğruyormuş gibi hssettirecek bir densizlik yaptıysam affff ola
:59::59::59::59::59::59: :50::50::50::50::50::50:

Back
X