Kirli Çıkılar )))

multiculticim nasıl kırmış ya:53::53::53::53::53:
Anat bakim hele nasıl nerden kırmış
bu ankarada mı oluyor adanada mı
tanıyan biri miydi

Ankara da oluyor canım
o evime iki kere hırsız girdi bir kere de kapı zorlandı
ikisi de farklı kişiler sanırım ama bulamadık kim olduklarını
hatta ilk giren bu pırlantayı bırakan benim bazı abiye kıyafetlerimi, bir çantamı, eşimin ve benim parfümlerimizi , avon un makyaj malzemelerini, banyomuzdaki açılmamış diş macunu ve şampuanları falan çaldı

ikinci giren de korsan dvd lerimiz ile masa örtüsü takımlarımı yürüttü

aslında sonradan düşününce epey gülüyorsun
evden gidenlere bak diye
birinde tekme ile yüklenmiş sanırım kilit de dağılmıştı diğerinde de kilit kesilmiş anahtarı soktum dönmedi noluyo derken kilit yuvası elimde kaldı

ankara da oluyor canım
o evime iki kere hırsız girdi bir kere de kapı zorlandı
ikisi de farklı kişiler sanırım ama bulamadık kim olduklarını
hatta ilk giren bu pırlantayı bırakan benim bazı abiye kıyafetlerimi, bir çantamı, eşimin ve benim parfümlerimizi , avon un makyaj malzemelerini, banyomuzdaki açılmamış diş macunu ve şampuanları falan çaldı

ikinci giren de korsan dvd lerimiz ile masa örtüsü takımlarımı yürüttü

aslında sonradan düşününce epey gülüyorsun
evden gidenlere bak diye
birinde tekme ile yüklenmiş sanırım kilit de dağılmıştı diğerinde de kilit kesilmiş anahtarı soktum dönmedi noluyo derken kilit yuvası elimde kaldı

:18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Kapı çelik falan değil miydi
mevki mi kötüydü
her yerde mi oluyor bunlar
ay çok korktum:30::30::30::30::30::30:

herkese günaydınlarr

ayy Allahım sen koru Yarabbim hırsızdan arsızdan
bizde taşındık daha kapının anahtarını değiştirtemedik
çok korkuyorum valla

günaydın kirli çıkılarrrr... hırsız dediniz allah göstermesin... korunaklı bir binada oturuyorum. her yerde kamera var ama komik olan iki genc apartmana giriyor. ev sahiplerinin akşamdan kapının önündeki, sepete kapıcı ekmek gazete alsın diye koyduğu paraları toplayıp gidiyor. tabii kameralardan tespit ediliyor. polis çağırılıyor, tutanak tutuluyor. olay zaten kamu davasına dönüyormuş. neyse asıl bomba gençler ertesi gün apartmana yeniden girip sepetlere paraları bırakıyorlar bir de özür mektubu.... çok korkarım olmaz olmaz demiycen; sonra çok ağlarsın... şu garanti bankasının altın salısı hakkında bilgisi olan varmı? şimdi bende külçe olarak40 gr var onu götürsem bankaya alış fiyatından alış yapıp sonra da elde edilen parayı grama çevirerek mi hesap edecekler. yoksa benim altın hesabına direk 40 gram diye mi geçecekler. bir bilgisi olan var mı???

:18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Kapı çelik falan değil miydi
mevki mi kötüydü
her yerde mi oluyor bunlar
ay çok korktum:30::30::30::30::30::30:

yok canım mevkii iyiydi aslında
Ayrancı/ Çankaya'daydım
orta- orta üstü halli ama daha çok yaşlı insanlar oturur
o yüzden de onları dolandırması, soyması kolay geliyor sanırım

kapı çelikti ama diğer kapıların önünde ek bir parmaklık gibi kapı vardı süslü püslü
o yüzden haliyle bizim gariban kapıya yükleniyorlardı
korkmana gerek yok
çünkü girecekse bile takiple giriyor
yani senin olmadığın zamanı seçiyorlar

günaydın herkesciklere nasılsınız kızlar ???
mutnojmet yaw senin ev hangi mahallede oralardan uzak duralım biz :1::1::1::1::1:

günaydın kirli çıkılarrrr... hırsız dediniz allah göstermesin... korunaklı bir binada oturuyorum. her yerde kamera var ama komik olan iki genc apartmana giriyor. ev sahiplerinin akşamdan kapının önündeki, sepete kapıcı ekmek gazete alsın diye koyduğu paraları toplayıp gidiyor. tabii kameralardan tespit ediliyor. polis çağırılıyor, tutanak tutuluyor. olay zaten kamu davasına dönüyormuş. neyse asıl bomba gençler ertesi gün apartmana yeniden girip sepetlere paraları bırakıyorlar bir de özür mektubu.... çok korkarım olmaz olmaz demiycen; sonra çok ağlarsın... şu garanti bankasının altın salısı hakkında bilgisi olan varmı? şimdi bende külçe olarak40 gr var onu götürsem bankaya alış fiyatından alış yapıp sonra da elde edilen parayı grama çevirerek mi hesap edecekler. yoksa benim altın hesabına direk 40 gram diye mi geçecekler. bir bilgisi olan var mı???

direk 40 gram olarak almıyorlar belli bir kesinti oluyormuş.

Annemlerin de apartmanın alt katındaki depoya hırsız girmişti geçen yıl annemin ne kadar bakırı varsa hepsini götürmüş; benim de kaneviçeden tablolarım vardı k validemin yaptırdığı ben evde takmamıştım onları almayı unutmuş acemi şey :1: Sonra annem korktu bana verdi al şunları başına bir hal gelir diye geleydi ne iyi olurdu oysaki :35:
teyzemin de hırsızla kömürlüğündeki şofbeni çalarken sohbet etmişliği vardır yeter be adam geliyorsun madem dağıtmadan git filan demiş :60:

yok canım mevkii iyiydi aslında
ayrancı/ çankaya'daydım
orta- orta üstü halli ama daha çok yaşlı insanlar oturur
o yüzden de onları dolandırması, soyması kolay geliyor sanırım

kapı çelikti ama diğer kapıların önünde ek bir parmaklık gibi kapı vardı süslü püslü
o yüzden haliyle bizim gariban kapıya yükleniyorlardı
korkmana gerek yok
çünkü girecekse bile takiple giriyor
yani senin olmadığın zamanı seçiyorlar

ben yokken gelsin ne yaparsa yapsın
bana dokunmasın
insandan falan korkmam da ilaç falan alıyolarmış ya
işte o korkunç gazoza da benzemez:18::18::18::18::18:

Son düzenleme:
alla allaaaa ben demetevler demeni falan bekliyordum ayrancıda aynı eve 2 defa hırsız kaçıncı katta eviniz canım çok şükür zayiat çok olmamış aldığı şeylerde gerçekten çok komik :D

hırsızın semt ayrımı olmaz

önce kollar gözetler bir apartmanı ve daireyi gelen giden beli olmuyorsa giriş çıkış kolaysa o apartmanda komşuluk ilişkileri zayıfsa orası onun için daha kolay ekmek kapısıdır.:34:

hırsızın semt ayrımı olmaz

önce kollar gözetler bir apartmanı ve daireyi gelen giden beli olmuyorsa giriş çıkış kolaysa o apartmanda komşuluk ilişkileri zayıfsa orası onun için daha kolay ekmek kapısıdır.:34:

demet evlerde oturan arkadaşlarım varda onlar hırsızların orda cirit attığını söylemişti o yüsden söyledim evet komşuluk ilişkileri çok önemli kimse birbirini tanımıyor binalarda hırsızıda orda oturuyor sanabiliyorlar...
walla seyyahınn dediği gibi gireceksede evde yokken girsin naparsa yapsın allah muhafaza ya ben tek kalırken bazen aklıma gelirdi gerilirdim

demet evlerde oturan arkadaşlarım varda onlar hırsızların orda cirit attığını söylemişti o yüsden söyledim evet komşuluk ilişkileri çok önemli kimse birbirini tanımıyor binalarda hırsızıda orda oturuyor sanabiliyorlar...
walla seyyahınn dediği gibi gireceksede evde yokken girsin naparsa yapsın allah muhafaza ya ben tek kalırken bazen aklıma gelirdi gerilirdim

olabilir eğer arkadaşlarının çevresindekilere çok girdilerse biliyorlardır. Her semtten duydugum hırsızlık hikayeleri vardır.

apartmanın dış kapısı mutlaka kapalı olmalı zillerin üstünde isimler yazmamalı (bu zil olayı polisin tavsiyesi)
komşuluk ilişkileri olmalı bir kişi apartmanında oturan komşularını bilirse dışarıdan birisi geldiğinde afedersiniz kime gelmiştiniz diye sorup komşusunun evini de kollayabilmeli. Kimileri tatile giderken filan evine zaman ayarlı kendiliğinden yanıp sönen lamba sistemleri kuruyor. Çelik kapı açılmaz diye bir şey yok levye ile açmak çok kolay oluyormuş ya da göbeği sökmek. Evdeyken bile mutlaka kapı kilitli oturulmalı anahtar içeride unutulduğunda eski kredi/banka kartıyla ben bile kapıyı açabiliyorum.

olabilir eğer arkadaşlarının çevresindekilere çok girdilerse biliyorlardır. Her semtten duydugum hırsızlık hikayeleri vardır.

apartmanın dış kapısı mutlaka kapalı olmalı zillerin üstünde isimler yazmamalı (bu zil olayı polisin tavsiyesi)
komşuluk ilişkileri olmalı bir kişi apartmanında oturan komşularını bilirse dışarıdan birisi geldiğinde afedersiniz kime gelmiştiniz diye sorup komşusunun evini de kollayabilmeli. Kimileri tatile giderken filan evine zaman ayarlı kendiliğinden yanıp sönen lamba sistemleri kuruyor. Çelik kapı açılmaz diye bir şey yok levye ile açmak çok kolay oluyormuş ya da göbeği sökmek. Evdeyken bile mutlaka kapı kilitli oturulmalı anahtar içeride unutulduğunda eski kredi/banka kartıyla ben bile kapıyı açabiliyorum.

potansiyel hırsızım diyorsun yani:52::52::52::52::52:

günaydın herkese.
sabah ablayı gönderdik okula,ufaklıkla yattık biraz,sarılalım,oynaşalım derken uyuyakalmışız.yeni kalktık.
bünye alışık değil uyumaya gözlerim şişmiş resmen.:9:
ama ne iyi gelmiş,akşamları yaptığım spor enerjimi azaltıyor.
bütün gün küçük canavarın peşinden koşmak ta cabası.:37:

Back
X