Kirli Çıkılar )))

alla allaaa yaşın kaç merak etttim yeni nesil bilmiyor pek hani ama 25 ve üzeri kişiler bilir ya yememene şaştım... ankara buluşmasına gel probis ısmarlıyım sana he mi bacım:16::16::16:

ankara demişken,
eskişehir 5 tl imiş ayın 7 sine kadar fiyat çok cezbedici ama eskişehirde hiç tanıdığım yok oli hariç :1:

kuzucum haval artık güneşli kaplumbğanı sabah işe giderken pencerenin önüne bırak o sıcakta öyyyyyyle bi şovlar yapıoki anlatamam:),
vede yanına bi arkadaş al onun:)))))

he ya bizim zaten iki taneydi
yem verince resmen ayaklarıyla birbirlerini itiyolardı düşürüyolardı
biri öldü:50::50::50:

bencedeee gökçeye diyinde modeme reset atar:) zaten onun bisssürü laptopu netboku tabelti var vını jeti wirellesi de var:) ohoooo bırakında kızlar gökçe düşünsün dimi ya bize ne ondan:52:

yahu bacım neyle eskişehir 7 tl kim dedi neyle gidiş angaradan hızlı trenmi
ya benim 2.memleketim eses hemen yarın gideyim gezer dönerim gel beraber gidek:) neyleyse de hele hemen alayım vallaaa sırf doktorlarda gezmeyeeee;)
çi börek yemeyeee
kentparkdaaa oturmaya
sazovada hayale dalmaya
kanatlıda bowling oynamaya
butikleri karıştırmayaaa bile giderimmm...

ne işim vardı evlenecekkk ufff ne güzel hayatım vardı oradaaa.... hem neden biz kadınlar eş durumu ile gelyoz adamalr niye gelmez ki ufffff:14:

ayol orda in cin top oynuyo
görende ne ekşınlar oluyoda bu arkadaş eksik zanneder:9:
bak goreceksın yıllarca kaybetmıycez bırbırımızı karatay topıgınden arkadslarım var benım hala görustugum gercekte

yaaa hatırlamammmı sizleri ayrıca bırak herkesi senin ayakkabılarına kadar hatırlıyorum:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:
ya face açtım kocam yokken:D:D:D
kaçak yollardan giryom
ama msj hakkım yok burdaaa özelden atmak için...:17:
gökcee ben bılg basında degıldım bakıcım geldı habersız sohbete daldımm

pepeti bacım yahu özel msj atma hakkım yokki daha 10msj yazmışım sen ver dediğini :)

çok komiksin bebeeem ya
ne veriyon da yemiyo
yem verecen o iğrenç karides mi yengeç mi onun sıkıştırılmışından ver
marul ver kıyma ver
balık yemi ver
kabuğu için ilaç alman lazım canım yoksa ölüyor
ayrıcana da çok soğukkanlı hayvanlar zaten yavaşlar ama sıcakta durmaları lazım oksa hepten ölü gibi olur
suyunun bayağı sıcak olması lazım ılıktan sıcak olmalı ve hep sıcak yerde durmalı

ay bi yem aldım kaplumbagayı alırken onu verıyor yemıyor pencerenın mermerınde duruyor buz gibi orası:53::53::53: kabuguna ılac almadımm ki :53: marul kıym falan yermı yaa ne ılgınc mışşş:52::52::52:

herkese merhabalar, bugünün konusu hırsızlık.kız sirkeci bu dydukların hep yakın çevreden mi?yaa çelik kapı olsa bile giriyorlar.çok korkutucu hele evde teksem.ayy Allahım kimsenn başına gelmesin.sunny abla çok şükür size bişey olmamş çok da şaşırdm.badenin yazdığı da ilginç, hırsız girmeye çalşyr,yakalanınca kaçacağına konuşuyor.
bankaya da bırakmak istemiyorm.evet evde durması çok tehlikeli.geçen sene tatile çıktığımzda yanıma aldım ne olur ne olmaz.gerçi artık altın almıyorum,düştükçe moralim bozuluyor.zaten aldıklarım yüksk seviyeden almıştım.ne zaman o seviyeye ulaşırsa bozdurcm, düşünce alacam.
kedidiliden tiramisu yapayım demiştim pek güzel olmamştı.evde nescafe yoktu kahve koydum.tadı pek güzel olmamştı.aslında petibör bisküviden daha güzel sade hali.yumuşak biraz.yine de bir gün tekrar yapacam.önce döşerim, daha sonrakide kelepçeli kalıpta yaparım
kelepçeli kek kalıbı almam gerekiyor.aklımda yapmak istediğim bir tarif var.geçn haftalarda refikanın mutfağını izledim.oldukça pratik,pasta gibi bişey yaptı.tarifi şu:Refika'dan "Pişmeyen Çikolatalı Tart" Tarifi - Refika'nın MutfağıRefika'nın Mutfağı
selincm iyi günlerde kullan.çıkmam gerekiyor.sonra görüşürz.öptüm:34:

buda bizim tatil tostoslarımız

Eklentiler

• $Adsızkapl.webp
    $Adsızkapl.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 33
kızlar iyi akşamlar
eşim bu ayki maaştan ayırmış, bana doğum hediyesi bilezik almak için
yarın gidip alalım diyor, altın düşmüş çünkü dedi
acaba haberiniz var mı, kuyumcuda altının gramı ne kadar, çeyrek ve tam altın ne kadar?

bebişe de iki tam, iki yarım ve dört çeyrek geldi şimdilik, onları da bileziğe çevircem inşallah
sonradan da bayağı gelir, çünkü henüz pek kimse gelmedi görmeye, onları da bilezik yaparız sanırım
bebeğin altınlarını da katarsam 50 gramlık bir bilezik olur diye düşünüyorum

bencedeee gökçeye diyinde modeme reset atar:) zaten onun bisssürü laptopu netboku tabelti var vını jeti wirellesi de var:) ohoooo bırakında kızlar gökçe düşünsün dimi ya bize ne ondan:52:

ya benim 2.memleketim eses hemen yarın gideyim gezer dönerim gel beraber gidek:) neyleyse de hele hemen alayım vallaaa sırf doktorlarda gezmeyeeee;)
çi börek yemeyeee
kentparkdaaa oturmaya
sazovada hayale dalmaya

ne işim vardı evlenecekkk ufff ne güzel hayatım vardı oradaaa.... hem neden biz kadınlar eş durumu ile gelyoz adamalr niye gelmez ki ufffff:14:
bu ayın 7sine kadar konya-esk. arası 5 tl.7sinden sonra 35 tl olacak.zaten ank.-esk. hızlı trenle çok yakın 1,5 saat.günü birlik bile gidilir gelinir ;)

kızlar iyi akşamlar
acaba haberiniz var mı, kuyumcuda altının gramı ne kadar, çeyrek ve tam altın ne kadar?

bebişe de iki tam, iki yarım ve dört çeyrek geldi şimdilik, onları da bileziğe çevircem inşallah
sonradan da bayağı gelir, çünkü henüz pek kimse gelmedi görmeye, onları da bilezik yaparız sanırım

valla sevimlicm bu günlerde fiyat ne bilmiyorum ama gramı 90-91 civarı olması lazım.26 martta çeyreği 152den bozdurdum.alırken 154 olsa gerek

çi börek yemeyeee
kentparkdaaa oturmaya
sazovada hayale dalmaya

eşim de bana dedi gidelim mi haftasonu diye ama dedim eskişehirde ne vardır ki??:44:
ben avm gezmem dedim:19:
doğal güzellikleri tarihi eserleri var mı oranın???

angaradan değil canım.
konya eskişehir arası 5 tl:52:
hızlı trenle 2 saatmiş.
yakında bursa ve izmire de açılcakmış.:21:
çok şükür dümdüz olmanın bi faydasını gördük.

Son düzenleme:
kızlar iyi akşamlar

ben doğum hediyemi seçtim bile amma aç gözlüyüm haaaaaaaa:)))))

eşim de bana dedi gidelim mi haftasonu diye ama dedim eskişehirde ne vardır ki??:44:

angaradan değil canım.
hızlı trenle 2 saatmiş.

odunpazarı evlerini tavsiye edebilirim.cam müzesi ve kurşunlu cami var.bunun haricinde kızn dediklerine katılıyorum.sazova ya gidip yürüyüş yapabilirsinz, şelale parkın manzarası güzel.çok fazla bişey yok şelale parkta

ben doğum hediyemi seçtim bile amma aç gözlüyüm haaaaaaaa:)))))

bizim borçlar yeni bitti sayılır
şubatta da doğum için para ayırmıştık
mart maaşını da bana ayırmış eşim
yani doğumdan önce alamadık :37:
ben de bi hava almış olcam
kv bebeğe bakcak, o da bunaldığımı gördü artık
götür sevimsizi gezdir biraz dedi, eşim de bilezik alırız çıkmışken dedi

bu arada hiç de aç gözlülük değil yaptığın :27:
belki benim yaptığım aç gözlülüktür, bebişin altınlarını kendime bilezik yapcam :27:
güzel günlerde kullan canım sen de :16:

angaradan değil canım.
hızlı trenle 2 saatmiş.
karanfilce bacımmm yani şeytan diyorki sabahın köründe cumartesi çık git konyayaaaa,) orayı gez sonraaa atla git eseseeee dönüşüdeee angaraya alırızzzz;) bir bakım eskiden üyeliğim vardı tcdd de eskiden evlenmedennn..uffff
şu hızlı tren çıkmayaydı eşim ikide bir gelip gitmeyeyidi eskşhreeee rahat olaydım
bunaltmayaydı evlilik diyeee amannnn;)

bu ayın 7sine kadar konya-esk. arası 5 tl.7sinden sonra 35 tl olacak.zaten ank.-esk. hızlı trenle çok yakın 1,5 saat.günü birlik bile gidilir gelinir ;)
öyle biz kahvaltıya gidiyozzz;)

odunpazarı evlerini tavsiye edebilirim.cam müzesi ve kurşunlu cami var.bunun haricinde kızn dediklerine katılıyorum.sazova ya gidip yürüyüş yapabilirsinz, şelale parkın manzarası güzel.çok fazla bişey yok şelale parkta
yaz olsa porsukda komik ama sallaaa gezintide yapılabilinir... hatta music bile alınıp eşe evlilik teklifi olunabilyor venedik gibi :)
türkiyenin venediği içinden nehir geçen iller
eskişehir
amasya
bayburt(çoruh vadisi)
azcık artvin borçka

bizim burda vardı bılıyormuusn ama aynı fıyata gelır gıt ordan 110 a falan al canım ya
yaaa ben hiç bakmadım bacım yarın bakem angaranın ücra köşesinde bir a101de varmıdır varsa alammmi bacım???
95 çok değilmi yaaa sinbo sonuçdaaaa
açıkcası fırsatlarda arçeliğinki 259dan 125e düşmüştü gropnaya mı grupfoni mi fırsat yakalamı hepsine üye oluncaa karıştı
o daha mantıklı değilmidir sinboya 95 verceğne
arçeliğe 125
hoş ben ikisinede vermedim yaaa
en sonunda duruu duruu bir kenwood alırım kazıklanırım

Back
X