senfat multijet yapar yaamultijet avukatlar gunun kutlu olsun.
o sana avukatlık yapamaz, çünküm kamuda calışıyor
haa siz özel de calışabiliyorsunuz aynı zamanda multi? o hakkınız var mı?
bizim de gunumuz 10 mayıs.
sirke bir kenara not et bakayım.
royem geçmiş olsun. boyun ağrıları anezteziden kaynaklanıyor. sezeryan sonrası bende de olmuştu. üşüme ve ter oluyor, bunlarda spinal aneztezden kaynaklı. genel an. aynı şekilde mi bilmiyorum. ama spinal yaptırınca boyun ağrıları daha fazlaymış.
benim bir akrabam gecenlerde laparoskopik miyom ameliyatı oldu, 10 gundur annesi bakıyor, gülerken ve kendini zorlarken falan dikişlerinde ağrı oluyormuş, ama başka bir arkadasım 46 yaşında göbek deliğine kadar acarak rahim, kist ve miyom aldılar, 15 gun sonra tatile gitti. biraz yapı meselesi sanırım. royemin bakacak kimsesik yok yanında annesi falan mecbur kendini iyi hissedip kalkacak. ancak eşi akşamları yardımcı olur.

bacım bu arada 10 mayısı yazdım benim günüm çok ama
24 kasım
14.03. martın 14 ü
sonraa daha vardaaa neyse

ben şimdiden analar gününü kutlarım vallaaa o gün oluncada kutlarım yine


Hanımlarr ben 19 nisandaki buluşmaya gelemiycem eşim yıllık izin alıyormuş ayın 15 nde o hafta sonuna kadar evdeymiş göndermez o gün beni.











hey nerden aldın bacım hayırlı uğurlu ola inşallah...bol bol çeşit çeşit ekmekler yapasınnnhu huuuu artık benimde bir ekmek yapma makinem var
![]()
Takipteyim yazdım rakiplerim çıkmış tövbe tövbe