uffff aklım karmakarışık bi gönlüm başka diyo aklım başka diyo
eşimin büyük ablası hani şu kaynımla ortak iş yapıp kaynım iflas edip o da kendine ev alarak bu işten çıkan kişi
çokta ilgilenmeyen ailesiyle oralı olmayan biri
kocasıda bir sürü dolap çeviriyordu zamanında kaynımın çok parasını iç etmiş biri kaç kere ayrılıgın eşinden döndüler
en sonda ta depremin oldugu tatilde biz kayınvalideme gittiğimizde konu konuyu açarken borç konusu gündeme gelmişken
benden için ""kardeşimle parası için mi evlenmiş istemiyorsa bırakıp gitsin ayrılsın boşansın bıraksın"" diyen biri
az çok önceki paylaşımlardan gidişatlardan hatırlamıştırsınız
bu bu gruba girdiğimden bu güne hiç ama hiç konuşmadık bayramlarda filan da hiç araşmadık
sadece eşim ablasını arar yada mesajla kutlardı o kadar kaç zaman geçti
ne bileyim hiç birşeyde bizi aramadı sormadı nasılsın demedi
dün eşimle konuşmuşlar daha doğrusu eşim aradı babasını en son o görmüştü
nasıldı babam gördüğünde diye
o konuşmanın sonunda
ablası bizde bu haftasonu size gelmeyi düşünüyoruz müsaitmisiniz demiş
eşimde benim ona olan kızgınlıgımı özelliklede "boşansınlar" lafına deli oldugumu bildiği için
bu hafta benim annemi doktora filan götüreceğiz biraz karışıgız başka zaman bıdıkklada konuşayım demiş
dedim annemi biz götürmeyeceğiz ki niye öyle dedin
oda sen istemezsin diye düşünüp ondan öyle dedim
şimdi ben nedesem bilemedim
biryandan diyorum boşveeerr bıdık elbet birgün biryerde karşılacaksınız
bırak o gelsin senin ayağına
ne olacak kimleri misafir etmedinki oda ablası birde onu hoşgör misafir et
bak diğer kardeşleride istanbulda ama onlara öyle gidip gelmiyorlar
onlarda görüşmek istemezmi kardeşiyle
tamam öncesinde kötü tatsızlıklar yaşandı diye hep olacak değil ya diyorum
amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa birde deli yanım tutuyor
diyorum ki sana ne yaptılar ne dediler ne kadar hatırları var üzrinde
huzuru kaçırmaktan yana başka sana ne yaptılar öyle her istediklerine göre hareket etmemeliler
seni bir kez olsun aradı mı da şimdi ne diye evine gelip senden ikram hizmet bekleyecek
birde hiç birşey olmamış gibi ayyyy canım cicim diyecekler
onlardan ne kadar uzak dursam okadar iyi sanki hep zarar gelecek yüzüne gülüp arkandan dolap çevirecek gibi geliyor işin kötü tarafı eşimin ailesine karşı hep böyle düşünüyorum sanki hep kullanmak faydalanmak istiyorlar gibi geliyor
en basiti en zoruma giden ben ilk evlenip balayından dönüşte eşimin ailesinin evine gittiğimde
daha beni tanımıyorlar huyumu suyumu bilmiyorlar biz geliyoruz diye arıyoruz
eltimde evde kayınvalidemde ama akşam yemeğine sadece patates haşlama yaptılar
bildiğiniz bir tencere haşlamayı tepsiye döküp birde tuzluk koydular ve benim çok zoruma gitmişti

sonra geldiğinde evime yaptıgım yemekler için yorum yapıyorlar misafir geliyor tabi yapacak diye offff offfff
daha yaşadıgımız birsürü kötü şeyi aklıma geliyor ateş basıyor vücüdümü
şimdi ben ne yapsam eşimede kıyamıyorum mutlu olsun istiyorum kafam allak bullaak az çok tanıdınız benide bi akıl verin canlar bana
eşimin büyük ablası hani şu kaynımla ortak iş yapıp kaynım iflas edip o da kendine ev alarak bu işten çıkan kişi
çokta ilgilenmeyen ailesiyle oralı olmayan biri
kocasıda bir sürü dolap çeviriyordu zamanında kaynımın çok parasını iç etmiş biri kaç kere ayrılıgın eşinden döndüler
en sonda ta depremin oldugu tatilde biz kayınvalideme gittiğimizde konu konuyu açarken borç konusu gündeme gelmişken
benden için ""kardeşimle parası için mi evlenmiş istemiyorsa bırakıp gitsin ayrılsın boşansın bıraksın"" diyen biri
az çok önceki paylaşımlardan gidişatlardan hatırlamıştırsınız
bu bu gruba girdiğimden bu güne hiç ama hiç konuşmadık bayramlarda filan da hiç araşmadık
sadece eşim ablasını arar yada mesajla kutlardı o kadar kaç zaman geçti
ne bileyim hiç birşeyde bizi aramadı sormadı nasılsın demedi
dün eşimle konuşmuşlar daha doğrusu eşim aradı babasını en son o görmüştü
nasıldı babam gördüğünde diye
o konuşmanın sonunda
ablası bizde bu haftasonu size gelmeyi düşünüyoruz müsaitmisiniz demiş
eşimde benim ona olan kızgınlıgımı özelliklede "boşansınlar" lafına deli oldugumu bildiği için
bu hafta benim annemi doktora filan götüreceğiz biraz karışıgız başka zaman bıdıkklada konuşayım demiş
dedim annemi biz götürmeyeceğiz ki niye öyle dedin
oda sen istemezsin diye düşünüp ondan öyle dedim
şimdi ben nedesem bilemedim
biryandan diyorum boşveeerr bıdık elbet birgün biryerde karşılacaksınız
bırak o gelsin senin ayağına
ne olacak kimleri misafir etmedinki oda ablası birde onu hoşgör misafir et
bak diğer kardeşleride istanbulda ama onlara öyle gidip gelmiyorlar
onlarda görüşmek istemezmi kardeşiyle
tamam öncesinde kötü tatsızlıklar yaşandı diye hep olacak değil ya diyorum
amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa birde deli yanım tutuyor
diyorum ki sana ne yaptılar ne dediler ne kadar hatırları var üzrinde
huzuru kaçırmaktan yana başka sana ne yaptılar öyle her istediklerine göre hareket etmemeliler
seni bir kez olsun aradı mı da şimdi ne diye evine gelip senden ikram hizmet bekleyecek
birde hiç birşey olmamış gibi ayyyy canım cicim diyecekler
onlardan ne kadar uzak dursam okadar iyi sanki hep zarar gelecek yüzüne gülüp arkandan dolap çevirecek gibi geliyor işin kötü tarafı eşimin ailesine karşı hep böyle düşünüyorum sanki hep kullanmak faydalanmak istiyorlar gibi geliyor
en basiti en zoruma giden ben ilk evlenip balayından dönüşte eşimin ailesinin evine gittiğimde
daha beni tanımıyorlar huyumu suyumu bilmiyorlar biz geliyoruz diye arıyoruz
eltimde evde kayınvalidemde ama akşam yemeğine sadece patates haşlama yaptılar
bildiğiniz bir tencere haşlamayı tepsiye döküp birde tuzluk koydular ve benim çok zoruma gitmişti

sonra geldiğinde evime yaptıgım yemekler için yorum yapıyorlar misafir geliyor tabi yapacak diye offff offfff
daha yaşadıgımız birsürü kötü şeyi aklıma geliyor ateş basıyor vücüdümü
şimdi ben ne yapsam eşimede kıyamıyorum mutlu olsun istiyorum kafam allak bullaak az çok tanıdınız benide bi akıl verin canlar bana