Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)))))) öğlen evdeyim bu hafta evimi pırıl pırıl tutmaya karar verdim hafta sonu yorulmamak için:)
bulaşıklar zmanında yıkancak , çamaşır mak. zmanında çalışcak:)
bide bundan önce çalıştıgım birimde gözlerim o kadar çok acıyoduki kitap okumak içimden bile gelmiodu ama bu çalıştıgım yerde çok fazla yorulmuorum
kafamda sakin kitap okuma alışkanlığıma geri dönmek istiorum eskiden 700 sayfalık kitabı 3 günde bitirirdim şimdi elimde 250 sayfalık kitap 1 aydır sürünüo:)
bazen bişeyleri özlemek lazımdır ya kitaplarımı özledim:) bu akşamdan itibaren başlıorum okumaya:)
bide yabancı dizi izlemeyi özledim:) ama şu and abi diziye başlamak istemiorum bebiş olcak takip etmem zor olur diye:)
yada 2 sezonluk falan tavsiye edebiceniz sürükleyici dizilr vars aizleyebilirim:)
şimdiye kadar izlediklerimi sölim ona göre tavsiyede bulunun bana:)))))
lost,how ı met your mother,desperate housewase,flash forwed....
tavsiyelerinizi beliorum hatunlar:)
Günaydın hanımlarr nasılsınız bugün?Ben şu anda biraz daha iyiyim ama akşam iyice kötüye gidince ateşim çıkınca eşimi aradım izin aldı geldi eve gelir gelmez beni soyup duşa soktu ama ben ateşten donuyorum ve nasıl ağlıyorum duyanda dövüyo sanırben soğuk dedikçe eşim duşun altına soktu beni duştan çıktım üzerimi giydirmedi ama donuyorum çokta açım mutfak almış başını gidiyor,çağan içerden öksürüyo ağlıyo eşim bi bana,bi çağana bakıyor bi taraftanda mutfakta bişeyler hazırlamaya çalışıyor ama ne yaptıysak ateşim düşmedi uyumuşum biraz çağan gece anne kakam var dedi öyle bir terlemişimki apar topar kalkınca tekrar üşüttüm off ne zaman iyileşcem ya sabahta kalktım ilaç almam lazım hemen bi kahvaltı hazırladım iki lokma yedim,çağanın karnını doyurdum ilacını verdim size bakayım dedim akşama yemek yapayım mutfak berbattttt nasıl topluycam offfff
:)))))) öğlen evdeyim bu hafta evimi pırıl pırıl tutmaya karar verdim hafta sonu yorulmamak için:)
bide bundan önce çalıştıgım birimde gözlerim o kadar çok acıyoduki kitap okumak içimden bile gelmiodu ama bu çalıştıgım yerde çok fazla yorulmuorum
kafamda sakin kitap okuma alışkanlığıma geri dönmek istiorum eskiden 700 sayfalık kitabı 3 günde bitirirdim şimdi elimde 250 sayfalık kitap 1 aydır sürünüo:)
bazen bişeyleri özlemek lazımdır ya kitaplarımı özledim:) bu akşamdan itibaren başlıorum okumaya:)
bide yabancı dizi izlemeyi özledim:) ama şu and abi diziye başlamak istemiorum bebiş olcak takip etmem zor olur diye:)
yada 2 sezonluk falan tavsiye edebiceniz sürükleyici dizilr vars aizleyebilirim:)
Günaydın hanımlarr nasılsınız bugün?Ben şu anda biraz daha iyiyim ama akşam iyice kötüye gidince ateşim çıkınca eşimi aradım izin aldı geldi eve gelir gelmez beni soyup duşa soktu ama ben ateşten donuyorum ve nasıl ağlıyorum duyanda dövüyo sanırben soğuk dedikçe eşim duşun altına soktu beni duştan çıktım üzerimi giydirmedi ama donuyorum çokta açım mutfak almış başını gidiyor,çağan içerden öksürüyo ağlıyo eşim bi bana,bi çağana bakıyor bi taraftanda mutfakta bişeyler hazırlamaya çalışıyor ama ne yaptıysak ateşim düşmedi uyumuşum biraz çağan gece anne kakam var dedi öyle bir terlemişimki apar topar kalkınca tekrar üşüttüm off ne zaman iyileşcem ya sabahta kalktım ilaç almam lazım hemen bi kahvaltı hazırladım iki lokma yedim,çağanın karnını doyurdum ilacını verdim size bakayım dedim akşama yemek yapayım mutfak berbattttt nasıl topluycam offfff
evet eşim antalyalıpepeticim
ordaysan bi şey sorcam
hani benim kv anlatmıştım ya bi ara
hani şu portakalları toplatıp sonra satan vakayı
sen de yanı benimki gibi demiştin
yoksam sen de mi antalya ya gelin gittin
nasılsın canım konustunuzmu babanla içindekileri paylastınmı:26:selamlar kızlar.
iki gündür iyi değildim,bugün biraz toparlandım şükür.
senfat güle güle kullanın arabanızı,kazasız belasız inşallah.
selin sat hesaplaması yapmadın herhalde,yumurtlamadan saydın,olsun 2 hafta kardasın bak.
farmasi güle güle giy kazaklarını canım.
papatya sizin de tatiliniz hayırlı olsun.her anından keyif alırsınız inşallah.
ben ayırmadım daha bizim buralar soğuk henüzbanu toparlamana sevindim iyi ki geldin
nasıl senin minik cadı? tazmana canavarı gibi geçtiği yeri birbirine mi katıyor ?
senfat araba alıyormuşsunuz hayırlı olsun Allah kazadan bela insanlardan uzak tutsun. Senin de direksiyon başına geçip kullanman nasip olsun.
farmasi kazaklarını güzel günlerde giy şimdi girdim baktım sitesine cıvıl cıvıl rengarenk şeyler var
yazlıkları çıkarıp kışlıkları kaldırma işlemine başladınız mı?
selin bende eskiden çok okurdum ya servisle giderdim gidiş-öğlenarası-dönüste 3 posta kitap okur 2 güne kalmazdı kitaplarım .hatta sabah giderken bu kitabı bitiririm derdim yanıma dönüste okunacak bir kitap da alırdım :26::26: bende çok istiyorum o günlere dönmeyi:)))))) öğlen evdeyim bu hafta evimi pırıl pırıl tutmaya karar verdim hafta sonu yorulmamak için:)
masallah selinle ikinizin dizi kültürüne ben hiç izlemedim desem çokmu abes görürsünüz bende istiyom diz iizliycem artıkkk banane bananeselincim sürekliliği olmayan csı ny, house, monk var aklıma gelen. her bölümü ayrı olduğu için istediğin bölümünü izleyebilirsin. ben yabancı polisiye dizilerini sevdiğim için aklıma ilk bunlar geldi şimdi. bir de prison break vardı bilmem izledin mi o da çok güzeldi. başka hatırlarsam söylerim.
eşim sopranos'u izlemişti çok severek. bir de the closer var polisiye, rastladıkça izlerim, o da güzeldir
dexter süperdir, game of thrones başlamak istiyorum ben de, kızım bütün sezonlarını izledi
öncelikle kuzucuklarına maşallah barekallahdefactodan kazak alacaktım
benim kuzucuklar anne biz alalım anneler günü hediyesi olsun sana dediler
daha çok var dediysem de olmaz da olmaz deyip durdular
kuzucuklarım benim![]()
ben de hislendim canım, deli gibi ağladım az önce ama bi insan yavrusu üzerine..
benden sonra evlenen arkadaşımın ikinci bebek haberini alınca..
Allahım! diğer insanlar için çok kolay olan evlat sahibi olmak, bizim içinse çok zor..
Rabbim bize de nasip et Allahım okunan ezanlar hürmetine... bizim için de kolaylaştır Allahım..
al seyyahım sana duygusal bi yazı bol salya sümüklü..
geldim geldim....
bu topiğe takılmaya başladığımdan beri geçmişi hoplaya zıplaya okuyorum. yada telden misafir olarak okuyorum. sonradan yazacağım cevapları unutuyorum...
bugün çok para harcadım çok...
kozmetik markete gittim. şampuan, saç kremi, orkid, aseton vs. derken 60 tl...
eşim bime gitti oğlana bisküvi çikolata 30 tl...
alışverişe migrosa gittik...
çay, şeker, kahve, tavuk, makarna, pirinç, sıvı yağ, yumuşatıcı, peçete, yumurta, süt, yoğurt vs vs vs...260 tl....
bugün netten aldığım elbisem geldi de bilemedim oldu mu olmadı mı...
biraz bekleticem sanırım...
tatilimizi ayarladık. Rodos a gideceğiz. 4 gece oda kahvaltı 550 tl. fethiyeden feribotla gidiş dönüş 3 kişi 400 tl...
5 günlük araba kirası 250 tl... 45 tl yurtdışı çıkış harcı.
toplam 1245 tl. gerisi de ne harcaksak artık. zaten biliyorsunuz ekimden beri tatil parası diye her ay 100 Euro alıyorduk. yani karta yada diğer birikime dokunmadan gidip gelicez inşallah...
evet eşim antalyalıportakal bahçeleri yok ama tavır aynı olduğunda öyle demstim çesitli bağları varda kendilerinin
nasılsın canım konustunuzmu babanla içindekileri paylastınmı:26:
ben ayırmadım daha bizim buralar soğuk henüz
senfatt arabanız hayırlı olsun sabah diyceeedim unutmusumm canımm
selin bende eskiden çok okurdum ya servisle giderdim gidiş-öğlenarası-dönüste 3 posta kitap okur 2 güne kalmazdı kitaplarım .hatta sabah giderken bu kitabı bitiririm derdim yanıma dönüste okunacak bir kitap da alırdım :26::26: bende çok istiyorum o günlere dönmeyi
masallah selinle ikinizin dizi kültürüne ben hiç izlemedim desem çokmu abes görürsünüz bende istiyom diz iizliycem artıkkk banane bananenot alıyom bu dizilerii simdi
canım benim o yaptığınız çok yanlış biliyor musun
vucüt soğuk suya tepki olarak kendini ısıtıyor ateşin çıkıyor tekrar
ılık suya gireceksin soğuk değil
düşmüyorsa otur bir saat ılık suyun altında zamanla düşecek
ateş bu yaşlarda çok tehlikeli bırak kendini yorma ya hazır yiyin ya eşin gelince yapsın bişiler
küvet varsa küvete gir çok iyi gelir
saunaya gitsen hemen geçer ama çocuk var nasıl olcak
çok geçmiş olsun
Aslında eşim ılık ayarlamış ama ben üşüyorum dedikçe sıcak açtım eşimde en sonunda ben duşakabini kapatınca soğuk açtı ama ben çıktım işte .Şimdi evi toparladım dayanamadım huzursuz oldum eşimde kızdı akşamları çıkıyor bu hastalık yorma kendini diye ama ben dayanamadım saunaya nasıl gideyim canım sağolasın .
kızlar laptop soğutucusu kullanıyormusuunz
benim laptop çok ısınıyor ve bu anakartı yakabilirmis çok önemliymis
karanfil hangi marka alsam canım yaa
deryacım ateşinn çıkmasını bekleme çağan uyudukça gir duşa
ılık aç çıkma hemen altında bekle bekledikçe zaten suya alışırsın hasta olunca duş çok rahatlatıyor gerçekten
kendini de yorma
canım benim o yaptığınız çok yanlış biliyor musun
vucüt soğuk suya tepki olarak kendini ısıtıyor ateşin çıkıyor tekrar
ılık suya gireceksin soğuk değil
düşmüyorsa otur bir saat ılık suyun altında zamanla düşecek
ateş bu yaşlarda çok tehlikeli bırak kendini yorma ya hazır yiyin ya eşin gelince yapsın bişiler
küvet varsa küvete gir çok iyi gelir
saunaya gitsen hemen geçer ama çocuk var nasıl olcak
çok geçmiş olsun
Aslında eşim ılık ayarlamış ama ben üşüyorum dedikçe sıcak açtım eşimde en sonunda ben duşakabini kapatınca soğuk açtı ama ben çıktım işte .Şimdi evi toparladım dayanamadım huzursuz oldum eşimde kızdı akşamları çıkıyor bu hastalık yorma kendini diye ama ben dayanamadım saunaya nasıl gideyim canım sağolasın .
MERABALAAARRRRR
amanın buldum birini
canım vize var mı
ben anlayamadım bu yaza çok niyetlendik hatta biz günübirlik niyetlendik
bir de otel hangisi ne kadar uygun
kişi başı 550 de mi
bazı yerler vizesiz diyor bazıları şengen vizesi diyor
papatya geziniz çok uygun otel hangisi aklımda olsun belki bizde seneye giderük
dün erken uyyuan biride bendim ama koltukta değil yatağımda![]()
papatya az ayrıntı versene bebeem
nerden araştırdın nasıl ayarladın nerde kalcan nasıl gitcen