Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok teşekkürler canlar daha güzelleri sizlerin olsun
derfatçım nasıl oldun ?:26:
ablama bak be.selincim sürekliliği olmayan csı ny, house, monk var aklıma gelen. her bölümü ayrı olduğu için istediğin bölümünü izleyebilirsin. ben yabancı polisiye dizilerini sevdiğim için aklıma ilk bunlar geldi şimdi. bir de prison break vardı bilmem izledin mi o da çok güzeldi. başka hatırlarsam söylerim.
eşim sopranos'u izlemişti çok severek. bir de the closer var polisiye, rastladıkça izlerim, o da güzeldir
dexter süperdir, game of thrones başlamak istiyorum ben de, kızım bütün sezonlarını izledi
haydi güle güle koştur güzelim.Yürüme bandim geldi kimse tutamak beri
banuuuuu, merak ettim seni, nasıl oldun:26: daha iyi misin canım, konuşabildin mi babanla tekrar
banu sultan ı çok merak ediyorum
selincim,:)))))) öğlen evdeyim bu hafta evimi pırıl pırıl tutmaya karar verdim hafta sonu yorulmamak için:)
bulaşıklar zmanında yıkancak , çamaşır mak. zmanında çalışcak:)
bide bundan önce çalıştıgım birimde gözlerim o kadar çok acıyoduki kitap okumak içimden bile gelmiodu ama bu çalıştıgım yerde çok fazla yorulmuorum
kafamda sakin kitap okuma alışkanlığıma geri dönmek istiorum eskiden 700 sayfalık kitabı 3 günde bitirirdim şimdi elimde 250 sayfalık kitap 1 aydır sürünüo:)
bazen bişeyleri özlemek lazımdır ya kitaplarımı özledim:) bu akşamdan itibaren başlıorum okumaya:)
bide yabancı dizi izlemeyi özledim:) ama şu and abi diziye başlamak istemiorum bebiş olcak takip etmem zor olur diye:)
yada 2 sezonluk falan tavsiye edebiceniz sürükleyici dizilr vars aizleyebilirim:)
şimdiye kadar izlediklerimi sölim ona göre tavsiyede bulunun bana:)))))
lost,how ı met your mother,desperate housewase,flash forwed....
tavsiyelerinizi beliorum hatunlar:)
ya canım ben israf olarak görüyorum pek işe yaradığnı düşünmüyorumkızlar laptop soğutucusu kullanıyormusuunz
benim laptop çok ısınıyor ve bu anakartı yakabilirmis çok önemliymis
karanfil hangi marka alsam canım yaa
benim seneye 6 ya düşcem daha 9 senem var demek oluyor3. dereceye (3-1 sanırım) düştüğünde alabiliyorsun şimdi derecen kaç?
selincim
mentalist güzel,hem çok takip etmene gerek yok,her bölüm farklı hikaye
game of thrones,walking dead,revalution,spartacüs da güzeldi
kızlar
biz de bugün alışveriş yaptık eşimle
tanesi 10 liradan yazlık tshirt aldık 3 tane eşime 2 tane bana
bi dükkan kapatıyomuş
ii denk getirdik
senfatcim arabanız hayırlı olsun
özlemcim
hani sormuştun balkonda maydonoz kaç günde çıkar falan diye
bayağı oldu,belki unutmuşsundur