farmasi mesajım geldimi Allah Allah neden gitmedi ki öncekinde :44::44::44:
gönderdiğin msjları sildinmi..üstte yazı çıkıyo belki farketmemişsindir..
msj gönderme hakkın doldu mu ne öyle bişey yazıyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
farmasi mesajım geldimi Allah Allah neden gitmedi ki öncekinde :44::44::44:
the walking dead ı izlemesin :)
kusup durmasın yazık:))
doğru diyosun badecim
kızlar
çaydanlığımın üstünde su lekeleri oluşuyo sürekli
siz ne yapıyorsunuz,nasıl geçiriyosunuz bu damla lekelerini
banyodaki duşakabinde oluşan sabun kalıntılarına çözümünüz var mı? zamanında cok arastırmıştım ama ben bişey bulamadım.
banunun babası hakkında sunyynin tespitleri çok dogru. kadın nikah bile yapmadan kendini güvence altına almaya calışıyor. 1-2 yıl afedersin karılık yapacak, mallarin yarısına konacak. en kurnaz kirli çıkı ilan ediyorum onu. ayrıca 54 yaşında bir kadın kocasından neden ayrılır? sorun neymiş, bunu da iyi öğrenmek lazım cevreden.
senfat güzel günlerde kullanın borcunu da kolayca ödersiniz inşallah beyaz renk güzel bir seçim
duşakabin için ise cif sprey in yeşil ama kapağı sarı olanı var (mutfak için geçiyor) çok etkili bir şey fiyatı uygun oldugunda kap dene bir hele sen de memnun kalacaksın
o yoksa da elbette domestos ve bir yüzey temizleyici mixi yapılmalı
tel çizmez mi? çok sert olur... Kabinin yapısı nasıl? Normal bulaşık süngerleri oluyor ya en fazla yeşil tarafıyla deneyebilirsin. kireç çözücüyü eğer kabinde tekne yoksa dikkatli kullan yoksa derz aralarındaki yapının erimesine neden olabiliyor.yarın sabah deneyim domestos ve normal cifi ama telle mi ovayım, normal bezle kireç gitmez. kiraç çözüde deneyim bakalım
tel çizmez mi? çok sert olur... Kabinin yapısı nasıl? Normal bulaşık süngerleri oluyor ya en fazla yeşil tarafıyla deneyebilirsin. kireç çözücüyü eğer kabinde tekne yoksa dikkatli kullan yoksa derz aralarındaki yapının erimesine neden olabiliyor.
bir de domestosla kireç çözücüyü asla karıştırma zehirli gazlar çıkıyor direk ciğerleri tahriş ediyor.
yarın sabah deneyim domestos ve normal cifi ama telle mi ovayım, normal bezle kireç gitmez. kiraç çözüde deneyim bakalım
senden böyle normal malzemeler duymak çok duygulandırdı beni..
nitrojeni dök donunca kır filan bekliyodum![]()
tövbe tövbe benim ne işim olur nitrojenle ev temizliğinde![]()
Canımm hayırlı olsun iyi günlerde kullanın kötü düşünme ya rabbim ödeme kolaylığı verir inş(amin)senin içinde kolaylık olur otomatik vitesmiş.PEPETİ laptopun HP markası ise en çok ısınan pc oluyor kendileri. kardeşimde falan var, izmirin sıcagına dayanmıyor, sogutucu aldı, hiç bir işe yaramadı karanfilin dediği gibi. 25 tl imiş fiyatı. acaba ucuz diye mi bilmiyorum. daha pahalı iyi bir şey varsa işe yarar mı bilmiyorum. bizim pc sony ve hiç ısınmıyor.
hayırlı olsun temennileriniz için teşkür ederiz. henüz almadık. haziran 15 de gelecekmiş. o zamana kadar da nasıl ödeyeceğiz, parayı nasıl temin edeceğiz onu düşüneceğiz. dun 1000 tl kapora verdik ama işin para kısmını henüz planlamadık. gece 1e kadar konuştuk ama Rabbim bir çıkar yol verir inşaallah. 2-3 yıla da hem ev, hem araba ödenir. eskiden olsa eşime kızardım ama borç var diye kıyafete ve teknolojiye para harcayamayacak yani gereksiz kalemlere para kalmayacak diye seviniyorum.
selin wv jetta, beyaz, otomatik, dizel. kısmetse bakalım. ilk defa wv alacagız. ford, opel, toyota, citröen kullanmıştık ama ilk defa wv alacagız nasipse. bir de ilk defa otomatik olacak. sen de kullanırsın diyor eşim ama ben koskoca arabadan korkarım.
bir de cok korkuyorum, bu arabadan, bir şey olacak, göze gelecek, ödemelerde sorun çıkacak, kaza bela olacak diye. en pahalı arabamız olacak nasipse. ev aldık, ben bir şey anlamadım, içinde oturmuyorum, dilediğince eşyalarımı döşeyemiyorum, başka şehirde, sanki alınmamış gibi. ama araba canlı karşımızda olacak. Allah herkese nasip etsin. borçlulara da ödeme kolaylıgı versin.
seyyah can güzeldi keyifliydi
müdür sanırsın ki kurul toplantısı yapmış gibi konuşmaya dalınca annemin yorumu şu oldu
.....bak kızım sen kaç yıllık öğretmensin orda müdür sensen masaya yumrugunu vurdun mu masa inlemeli sözünü geçir .... demesiyle ortam koptu
genel olarak ılımlı hoş davrandı
aslında çok üzüldüm ben ona çok heves ederek gitti
sürekli eşimle iyi anlaşmamı söyleyip durdu maşallah daha sevgili gibiler diye
evin güzelmiş huzurlu bir yuvan var belli dedi
ama o gittikten sonra iki tane büyük boy cam yağ şişem langırt yere tuz buz oldu halıda buzlu yağ oldu mutfakta