pepeti araba konusunda hiç otomatik kullanmadı eşim, herkes otomatik alması konusunda ısrar etti, sen de kullanırsın dedi bana ama benm ehliyetim ve kullanma cesaretim yok tekrardan yazayım buraya. bir ara heves atmiştim, 7 yıl önce falandı. ggözden dolayı vermediler. sonra o şart kalktı, bi kaza atlattık, falan iyice kokuyorum şu an. neyse hevesim de yok. etraftaiklerin zorlaması kullan diye. kokrkuyorum ondan sanırım heves yok.
wv nin otomatikleri çift debriyajlıymış, o sınıfın en iyisiymiş, üst sınıflarınkini kastetmiyoruz ama otomatikte en kötü toyota falanmış, sarsıntı yapıyormuş geçişlerde. eşimin planına göre henüz araba alınmadan satma derdine düştü. 2 yıl sonra satacakmış. şu anda en uzun süreli arabamızı kullanıyoruz biz. 1,5 senedir aynı arac var. hiç bir araba bu kadar uzun süre binmedi ve en kötü aracımız şu anki. bedelli ve evden dolayı değiştiremedi. belli süre sonra randıman azalıyor dedin ya, Allah nasip ederse borcu bitince satıp yeni araba alacakmış.
Allah'ım nasıl korkuyorum, inşaallah bişey olmaz Yarabbim.
kalpgözü nerde eğitimde mi?
ben de oğlanı alıp bime gideceğim
wv nin otomatikleri çift debriyajlıymış, o sınıfın en iyisiymiş, üst sınıflarınkini kastetmiyoruz ama otomatikte en kötü toyota falanmış, sarsıntı yapıyormuş geçişlerde. eşimin planına göre henüz araba alınmadan satma derdine düştü. 2 yıl sonra satacakmış. şu anda en uzun süreli arabamızı kullanıyoruz biz. 1,5 senedir aynı arac var. hiç bir araba bu kadar uzun süre binmedi ve en kötü aracımız şu anki. bedelli ve evden dolayı değiştiremedi. belli süre sonra randıman azalıyor dedin ya, Allah nasip ederse borcu bitince satıp yeni araba alacakmış.
Allah'ım nasıl korkuyorum, inşaallah bişey olmaz Yarabbim.
kalpgözü nerde eğitimde mi?
ben de oğlanı alıp bime gideceğim