Kirli Çıkılar )))

senfat senden bişey rica etsem

eşine sorarmısın hamilelikte toz kapsül halinde propolis kullanmak zararlımı..

önceden puanım yoktu 10 puan ceza verdielr sonraaa ismi lazım değil pasifken verdide verdi cezayı 30 verdi bir arkdşla normal yazışmamı göstererek ve sonrada 10 daha verdi tehtitkar küstah cümleler yazdı;) bende kk şikayet ettim mail attım dilekçe yazdım neyse yazdığım günde şu güne dek açıklama yapmassanız gerekeni ben de şahsımca yapacağım dedim ve hemen cvb evrdiler kk nın telefon nosunu yollamışlar ;) vel hasıl daha sonra o jinekoloji dalındaaa meğersem yazıştıkalrımızdan dost görünümlü bir çatlak kıskanç kişi tutup şikayet ediyormuş;) hatta moderatör girip yazmış orda bana sen hadddini aşyon diye;) kapamış üyelikleri vel hasıl
ben yazmıştım ne diye pasifken ceza veryon evryosan bunlara ver ona ne ceza veryon kafana estikçe ceza kesyon bana dedim ,oda yazmıştı demekki arkadaşalrın rahatsızl olyorki şikayet ediyor seni demiş oraya neyse
arkadaşlardan biri yazmış bizi zann altında bırakyonuz bu ifadenizlekimse açıklayın demiş ve
o kişi moderatör yazmış
ozaman şöyle diyim bu sayfadan bir arkadaşınız demiş...
şimdi bana gelen mailldede örneği var şikayet içeriğinin kimin tafaından işaretlendiği:) okadar mail atınca artık yolladıalr veee inanamassın:53: şaştımmm o kişiyeee son zamanalrda etttiklerim burnundan gele diyorum;) anlayacağın bazı garip kıskanç kişiler yüzünden yoksa ne anarşim nede anormalliğim vardır
haaa gıcığım veee hakka hukuğa dikkat edilmeyince kocam dahi olsa mahkemede alır sonunu;) ki şekil a da görünyor ;)
neyseeeee sadece okursa oradan birileri kocaman YAZIKLAR OLSUN!

diyorum....

yapma beeee yahuu badecim bacıcımmm öyle şeylerle egomu tatmin etmeye ne gerek ;) yeterince sevilen bir kişiliğim :):):)
dermişim girecemde kendime yazacamdaa abovvvvvvvvvvv aklıma bile gelmez boşuna ne elektirk ayakcam dimi:):): kirli çıkıyım ya sözde merak etme öyleeee etmemm ben;):33::33::33:

var öyle tuhaf kişilikler boşver..

topiğin birinde sohbet ediyoruz..
belli kişiler işte burdaki gibi..
aramızda bir aekadaşın arkadaşı geliyor bazen sohbet ediyo..senin arkadaş gibi..
sonra bu iki arkadaş sohbet ediyolar..
birbirine iltifat ediyolar..
çok sonra çıktı ki aynı kişiymiş bu iki kişi:ssz:
neler gördü bu gözler neleeer:ssz:
hey allaam ne şizolar var ya.
hehehe düşünsene burda da senfat ve seyyah ikizim derken olayı biraz çarpıtıyorlarmış aslında aynı kişilermiş :52:
badeee
ananemimn bir komşusu vardı kızları kadının halılarını tinerle siliyormuş :53:temizlikle ilgili neler neler duydu bu kulaklar :35:

tiner mi :52:
aseton muhabbeti vardı o kimdi bu topaktan mıydı

canım arkadaşım gökçe senmisin tabiki haklısın kızmakta 1 kişi için o kadar seni seveni sayanı görmemende bize haksızlik

ben iyiyim sanırım hamileyim ama kimseye söylemedim ilk bana emegi geçene söylemek istedim lütfen arkadaşım bi düşün

orayada arada ugra ayrıca kime gıcık oldugunuda söyle ki ona göre davranalim:16::16::16::16::16:

heyyyyyyyyyyyyyyyyy vallahamııııııııııııııııııııııııııııııı evrimmmmmmmmmmmmmmm sen demiii hamilesinnnnnnnnnnnn harikaaa harikaaaa
inanılmaz sevindimmm vay bee bu hafta çok sevdiğim 2kişyi hamile duydum pakize ve sen hey maşallah;) allahım sapa sağlam kucağına almayı nasip etsin bacım...
boşevr sen diğer durumalrı be bacım hamielsinde bakkk ayyyyyyy çok sevindimmm o zamannnn haydi angaranın bağalrnı bu kezde hamileliğin için oynuyalım öncesindeki oynamalarmız gibi hey maşallah aman allahhımmmm harikaa valla harikaaa

Ankara'nın Bağları (Ankaralı Coşkun) - YouTube

hehehe düşünsene burda da senfat ve seyyah ikizim derken olayı biraz çarpıtıyorlarmış aslında aynı kişilermiş :52:

hepimiz seyyahız aslında..bu üyelikleri alıp kendine sevgi ilgi gösteriyoruz:27:

badeee
ananemimn bir komşusu vardı kızları kadının halılarını tinerle siliyormuş :53:temizlikle ilgili neler neler duydu bu kulaklar :35:

niye kadın halılara ellerinin yağınımı süryormuşşşş ay yarabbbi...
işin şakası ama bende tineri çok sevrim kokusuna biterim uçarım:):):)
zaten var öyle alkolik yapı bende:52::52::52::52: dermişim tiner mazot ama dizel olcak en kalitelisinden :)
bali;) uhu :52::52: tam benlik

100 mesaja ulaşmama son 3 msj kaldı hele bak ya bu kez kapanmadı bu demek oraya girmeyinceee kimse şikayet etmiyormuşşşş hey kirli çıkılarrr sizlein bembeyaz bir kalbi var helal size:):):)
çok öpüyom hepinizi

:36::36::36:

heyyyyyyyyyyyyyyyyy vallahamııııııııııııııııııııııııııııııı evrimmmmmmmmmmmmmmm sen demiii hamilesinnnnnnnnnnnn harikaaa harikaaaa
inanılmaz sevindimmm vay bee bu hafta çok sevdiğim 2kişyi hamile duydum pakize ve sen hey maşallah;) allahım sapa sağlam kucağına almayı nasip etsin bacım...
boşevr sen diğer durumalrı be bacım hamielsinde bakkk ayyyyyyy çok sevindimmm o zamannnn haydi angaranın bağalrnı bu kezde hamileliğin için oynuyalım öncesindeki oynamalarmız gibi hey maşallah aman allahhımmmm harikaa valla harikaaa

Ankara'nın Bağları (Ankaralı Coşkun) - YouTube

canım bacım benim daha tam belli degil ama hayırlısı inşalllah allah sanada nasip etsin dualarım seninle canım ayrıca arkadaşlada

selaminı söylicem ama hepsi seni takip ediyo zaten baharda burda hem hamile biliyormusun

o kişi bendim eva :1:

aysima dikkatli ol bak şikayet ederiz seni :33: ip banlemesi gelir sürekli modem aç kpa yapmak zorunda kalırsın :35:

canım bacım benim daha tam belli degil ama hayırlısı inşalllah allah sanada nasip etsin dualarım seninle canım ayrıca arkadaşlada

selaminı söylicem ama hepsi seni takip ediyo zaten baharda burda hem hamile biliyormusun

bilmemmi baharın hamileliğni tebrik etmek için aldığım gökçe adlı adres kapandı yoksa ondan yazmıştım ona sanırsam:)
baharcım bacım inşlh rahat geçiyordur hamileliğin;) çok öpüyom dikkat et kendine folic aside devam başlamadıysanız derhal forbiol veya folic plus alınız
ilk 3 ay yeşil sebze çiğ şekilde (özellikle maydanoz marul tere vs yememeye dikkat ediniz)
az pişmiş kırmızı etten uzak durunuzzz:)
veee hemen dr kontorlneeee gidiniz iyi dr şart:16:

evrimcimmmm dedikelrme desen yeter selamı:):):)

o kişi bendim eva :1:

aysima dikkatli ol bak şikayet ederiz seni :33: ip banlemesi gelir sürekli modem aç kpa yapmak zorunda kalırsın :35:

sen hele bir şikayet et deeee görimm:)
oradakiler gibi sakin kalmamm bak sana bacıcımmmm:)
sıhıyede buluşuruz ben diyim:):):)
yahut bendeee başka şelerni banalrımmm hahahahaa

ayrıca korkma sen derede kum bizde vınnn

tamam bacım benim hakkın dolunca bana gönder mesaj bide şu msn yide halletsem ordan daha rahat ğörüşürüz seni çok öpüyorum

canım bacım:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

çalışacağım adamı buldum numarasını aldım h sonu ayarlayabilirsem artık başlamak istiyorum :1:
haydi hayırlısı sirkecan

aslında beraber mi çalışsaydık ne ?:34:
kasis ya da kapanları gördüğünde ayağını gazdan çek çok hızlıysan bu defada biraz frene basarak vitesi küçült

kasislerden lang lang şeklinde geçmemiş arabayı hırpalamamış olursun :38:

Bugün iş için şehir dışına gidecektik. 4 arkadaş. tam toplandık hepimiz günaydın falan derken tali yoldan gelen araba kütttt geçirdi bize....nasıl korktum anlatamam....verilmiş sadakam varmış. bir de benim oturduğum taraftan vurdu....frene bilem basmadı...resmen savurdu bizi....

papatyacım çok geçmiş olsun Allah beterinden korumuş çok şükür :nazar::nazar::nazar::38:

bilmemmi baharın hamileliğni tebrik etmek için aldığım gökçe adlı adres kapandı yoksa ondan yazmıştım ona sanırsam:)
baharcım bacım inşlh rahat geçiyordur hamileliğin;) çok öpüyom dikkat et kendine folic aside devam başlamadıysanız derhal forbiol veya folic plus alınız
ilk 3 ay yeşil sebze çiğ şekilde (özellikle maydanoz marul tere vs yememeye dikkat ediniz)
az pişmiş kırmızı etten uzak durunuzzz:)
veee hemen dr kontorlneeee gidiniz iyi dr şart:16:

evrimcimmmm dedikelrme desen yeter selamı:):):)

Canım benim yaaaaaaa buralarda bile bizleri düşünüyorsun çok özledik inan gel gayrı :5:

Dediklerini yapıyorum bacım doktora da gittim hemencecik :34:

Sen de kendine dikkat et bacım. Özleniliyorsun ve özelsin unutma :34:

sen hele bir şikayet et deeee görimm:)
oradakiler gibi sakin kalmamm bak sana bacıcımmmm:)
sıhıyede buluşuruz ben diyim:):):)
yahut bendeee başka şelerni banalrımmm hahahahaa

ayrıca korkma sen derede kum bizde vınnn
alkolik ve tinerci olduğunu da duydum ya daha da sana bulaşmam :33:

Back
X