Kirli Çıkılar )))

selam kızlar
papatya çok geçmiş olsun

kızlar yarın kv ile birlikte annemlere gidicez
çok mutluyum
bi aydır ilk defa ev gezmesine gidicez, hem de annemlere :21:

kuzucum ya kayınvaliden ne kadar uzun kaldı sizde acaba benikide kalırmı??????
sıkılırım ben heralde yani lohusanın yanında 40 günün 40 ındada kalınması gerekiyomu ki?
benim annem gelcek ama onunda yıllık izni belli taş çatlasa 3 hafta anca kalır fazlası olmaz ondan sonna bide kayınvalide gelirse 20 gün çatlarım heralde ......çünkü benim anneminde çenesi durmaz yani:))))
bizimki biraz fazla bilmiş aynı mekanda 5-6 saat kalınca bile şunu şöle yap bunu böle yap şu şöle bu böle diye hep bişeyler hele bide yaz sıcağıda lohusa halde sürekli bişeyler sölerse sıkılırım gibi ama hayırlısı olsun diyelim........
hele bide kaynanayla ikisi bi araya gelirse vay benim halime :)))))))))))))
hani sadece biriyle 2-3 hafta geçirmek tamam gideri var iyide olur ama sırayla 20 şer gün falan gelirlerse ben sanırım stresten bi 20 kilo vermiş olarak dönerim:)
gerçi bişede sölemediler ama şöle geliriz böle kalırız diye bende geçicem bu sınavdan artık
zaten ben dogumdan falan korkmuorum
doğumdan sonra olacaklardan korkuorum:)))))))))

geçmişi okuyamadım:)

şimdi gidip fırına hemen bi karnıyarık atim:)
eve süpürge açim, sabahtan kalan yatağımızı toplim banyoyu yıkim geliom:)

iyi akşamlar kızlar.
misafirlerim gitti,ufaklık çocuklarla oynamaktan yorgun düşüp uyuyakaldı.bu gece yine nöbet var bana.:31:
papatya iyi olduğuna sevindim.eva ve senfatın aktif hale gelmelerine de çok memnunum.
aynısını meyra ve ollycan için de diliyorum.
bıdık ve karanfilim de az yazıyor,özlüyorum.
gökçeye lafım yok,şu an çoklu kişilik vakasıyla karşılaşmış bir psikiyatrist gibiyim.:53:
bizimki çoklu üyelik vakası olsa da.:9:
ne şeker kızsın sen gökçe,insanın şöyle yanaklarını sıkmak isteyeceği türden.:29:
azıcık dinlenip koşu bantımın tozunu attırayım bari.
dün bir saat yüksek tempo yürüdüm,ne iyi oldu.
taytlarım vardı zaten,üstüne de spor büstiyeri aldım,ferah ferah yürüyüp,hooop duşa gitmek ne güzel.:8:

Selin bende karniyarik yaptım.

Seyyah deluu şimdi uzulmiycenmi yazmışn niye üzüluyum papatya iyiymiş.mülkiyetine arkasında o bebeği doğurmuş 4 tadına getirmiş :))))

Gökçe slm canım m hoşgeldin

Şimdi musluk icin usta gelecek banyo ve mutfağı elden geçirdim

badecan propolisin ne için kullanıyordun

bitkisel ürünler. içeriği tam bilinmiyor. sen bilirsin.

ben bu haftalarda omega3 olarak kullanıyordum. marincap alabilirsin. ben oceanplus mı neydi kullanıyordum

selin benim görümceme anneler 5 martta gittiler 6 martta doğum yaptı 22 nisanda geri dönecekler düşünebiliyor musun:52:

yemeği yedik sucuklu yumurta ve çayla kahvaltı halinde 8 de tiyatroya yetişeceğiz :24:

bir ara ben de omega 3 kullanıyordum günde 1 tane halsizliğime yorgunluğuma iyi geliyordu

Son düzenleme:
sıkılırım ben heralde yani lohusanın yanında 40 günün 40 ındada kalınması gerekiyomu ki?
benim annem gelcek ama onunda yıllık izni belli taş çatlasa 3 hafta anca kalır fazlası olmaz ondan sonna bide kayınvalide gelirse 20 gün çatlarım heralde ......çünkü benim anneminde çenesi durmaz yani:))))
bizimki biraz fazla bilmiş aynı mekanda 5-6 saat kalınca bile şunu şöle yap bunu böle yap şu şöle bu böle diye hep bişeyler hele bide yaz sıcağıda lohusa halde sürekli bişeyler sölerse sıkılırım gibi ama hayırlısı olsun diyelim........
hani sadece biriyle 2-3 hafta geçirmek tamam gideri var iyide olur ama sırayla 20 şer gün falan gelirlerse ben sanırım stresten bi 20 kilo vermiş olarak dönerim:)
gerçi bişede sölemediler ama şöle geliriz böle kalırız diye bende geçicem bu sınavdan artık

o yüzden diyorum ya, şu kırkım bi çıksın artık
benim kv aşırı iyi, sıktı yani
bebek ağlasa koşuyor hemen
sanki onun oğlu yaa
ben altını değiştirmek istiyorum, vermiyor :50:
bebekler çabuk büyüyor, ben bu dönemlerinde bebişimle ilgilenemiyorum
halbuki altını değişmek bile zevk veriyor bana
o minicik ayakları öpmek...
sadece geceleri değişiyorum
ama geceleri bile bebek ağlasa hemen koşuyor, ver ben değiştirim diyor :(
of yaa :31:

biliorum aslında iyi niyetten yapıo ama ne bilim
sen bide ondan iki tane düşünsene annem ve kayınvalide aynı anda 3 ümüz paylaşamıomuşuz:) çekiştirip dururuz artık:) kimde kalırsa:)

ben bi abartıyorum

bugün kayınpederim aradı eşimi eşim daha telefonu açmadan para isterse ne diyeyim diye sordu
bende şuan için verecek paramız yok biz onların gıyabında zaten her ay 600 tl veriyoruz onlara dedim
ama bak buraya geldiğimizden bu yana hiç istemediler bi sen eylülde 300 vermiştin başka istemediler dedi
bende ben vermek istemiyorum tek çocuğu sen misin başka çocugundan istesin dedim

aslında bu tarz bi konuşma bana yakışmadı ben isterim ki normal şartlarda anne babalara arada bi harçlık gönderelim
ama eşimin ailesi fırsatı buldukça ilk bizden istiyor
adam hasta hastane masrafları var eltimle onun ama
ne yapayım eltimin kocası var
kayınpederiminde maaşı ve 6 tane çocugu ama sadece bizden istiyor

sonra eşim aradı kayınpederimi konuştular geldi kaş gözle 200tl istiyor ne diyeyim diye sordu
bende abinin zaten borcunu ödüyorum benim param yok verecek dedim
ısrarla sorunca ne yaparsan yap dedim
artık daha ne diyeyim

tlf kapatınca kaç zamandır hiç istememişlerdi zorda kalmasa istemezllerdi dedi
evet istemediler ama bizde düğün yaptık istemedik
o kadar hastanede yattım özelde dünya masraf oldu istemedik
deprem di taşınmaydı istemedik
daha bizim olan paramızı isteyince suçlu olduk dedim
2 yıl boyunca her ay senin kredini ödedim aylık 1200
şimdide abinin borcunu ödüyorum ay da 600 tl oda 2,5 yıl
eeeeeeeeeee daha ne kadar ne vereceğim
benim verecek param yok
senin varsa tüm ödemeleri yaptıktan sonra sen verirsin dedim (geriye kalmaz parası)

ben mi abartıyorum bu para işini yoksa vermek istemem hakkım değil mi
ve nedennnn hep bizdne isteniyor
200 çok bi para olmaya blir ama benim içinde az bi parada değil üstelik kuyruk acısı olunca kuruş vermek bile çok geliyor

selincim
benim arkadaşım kv demiş 20 gün annemler kalcak sonra 20 gün de siz gelin kalın,lohusalığı atlatayım demiş
kabul etmişler
arkadaşımın annesi geldi misler gibi baktı kendisine
sonra kv geldi,surat 5 karış,bozulmuşlar sonra geldikleri iin
arkadaşım hem bebeğe hem de onlara baktı o haliyle
bu işler çok zor
sen en iisini düüşünürsün
bıdıkcım
cnm seni o kadar ii anlıyorum ki
benm de eşimi kv ve görümcem zamanında yiyip bitirmişler
tabi ben gelince musluk kapandı ve ikisi de hem bana hem eşime düşman oldular
yine de kv öyle etti böyle etti tel faturalarını ylık olarak yıktı bize
bu sene başı onu da ödemeyeceğiz dedik
krize girdi
umrumda da diil
ha şimdi ne oldu istemiyor artık,o kadar kafam rahat
ha benim kv durumu çok ii ben o yüzden vermeye karşıyım ayrıca evime çöp bile almayan insanlar bunlar
sen sizinkileri daha ii tanıyosun mutlaka
ama bu konularda tutarlı olun derim ben

bıdık ve karanfilim de az yazıyor,özlüyorum.
azıcık dinlenip koşu bantımın tozunu attırayım bari.
dün bir saat yüksek tempo yürüdüm,ne iyi oldu.
taytlarım vardı zaten,üstüne de spor büstiyeri aldım,ferah ferah yürüyüp,hooop duşa gitmek ne güzel.:8:

çok mutlu oldum :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16: bu ifadeyi kendimle özdeştirdim sanırım
ohhh ne güzel rahat rahat giyinip istediğin zamanda yürümek
benimde en çok evde yemek filan yaparken yürümek hoşuma gidiyor ikisini aynı anda yaptım diye şimdi dışarda yüürmek istesem çıkmazdım diyorum
heleki bu kıyafet rahatlıgı çok çok kolaylık geliyor
kapalı biri olunca ister istemz yürüyüş spor sonrası bunalıyorsun kıyafetten
ama evde ohhh gel kayfim gel
ben hatta sauna eşortman aldım endime bakalım faydasını görecek miyim
banucan sen kaç kilosun şuan
spor olarak nasıl bir program izliyorsun
pepeti aynı sorular sanada canım
koşu bandı olanlar dışarda yürüyenler bu sporla olan aşk meşk durumlarınız nasıl
sabahları aç karana limonun suyunu sıkıp ılıga yakan sıcak gibi bir bardak suyla karıştırıp içiyorum
sanırım bağırsaklarımda faydası oluyor

badecan propolisin ne için kullanıyordun

bitkisel ürünler. içeriği tam bilinmiyor. sen bilirsin.

ben bu haftalarda omega3 olarak kullanıyordum. marincap alabilirsin. ben oceanplus mı neydi kullanıyordum

benim başka hastalıklarımda var paslı beşik dedim ya..
bağışıklığımın düşmemesi lazım..
e malum 2 aydır su içemiyorum.. çok zayıf düştüm..önceden propolis çok iyi geliyordu..
tabi başka destek ürünleride vardı ama şimdi bebek olunca kaldı hepsi..
bunların hangilerini kullanabilirim diye beslenme uzmanınamı gitmem gerekir?
kadın doğumcumamı sorsam bilemedim..
şu ist.u ayağımın altında ezesim var..adam akıllı Dr.lar parayla söz döküyolar
devlet desen hükümet dr.bırakmadı..randevusu ayrı dert tahlili ayrı dert..
aklıma ne geldi..
şu Yalova depreminden önce bi kadın ist.a taşınmış ailesiyle
geçinememişler filan..yerin dibine girsin bu ist.demiş..
akşamına deprem olmuş
kadın sonradan anlatıyo tabi..
valla ben öyle demek istememiştim demiş:)
daldan dala atladım yine:31:

Son düzenleme:
topiğin birinde sohbet ediyoruz..
belli kişiler işte burdaki gibi..
aramızda bir aekadaşın arkadaşı geliyor bazen sohbet ediyo..senin arkadaş gibi..
sonra bu iki arkadaş sohbet ediyolar..
birbirine iltifat ediyolar..
çok sonra çıktı ki aynı kişiymiş bu iki kişi:ssz:
neler gördü bu gözler neleeer:ssz:

sen hala onun kim olduğunu bana yazmadın

topiğin birinde sohbet ediyoruz..
belli kişiler işte burdaki gibi..
aramızda bir aekadaşın arkadaşı geliyor bazen sohbet ediyo..senin arkadaş gibi..
sonra bu iki arkadaş sohbet ediyolar..
birbirine iltifat ediyolar..
çok sonra çıktı ki aynı kişiymiş bu iki kişi:ssz:
neler gördü bu gözler neleeer:ssz:
:) amacı neymiş ? ve siz bunu nasıl anladınız?
laf aramızda bu bahar aysima yeter artık bu kadar aynı kişimi benim kafam çorba oldu?
eğer öyleyse gökçe hamilemi?
4 bilinmeyenli denklem:)
badeee
ananemimn bir komşusu vardı kızları kadının halılarını tinerle siliyormuş :53:temizlikle ilgili neler neler duydu bu kulaklar :35:

oha diorum:)
yerleri saf alkolle sileni duymuştumda halıları tinerle sileni hiç duymamıştım açıkçası:)
o nasıl bişeydir yahu gerçi bende aysima gibi tiner benzin mazot boya tiner uhu oje aseton saf alkol kokusunu severim ciddi anlamda benzinliğe girdiğimde camları flan açarım o kokuyu seviorum ama halılarımıda silmem yahu:))))))

bu hafta sonu mutfağı bi güzel temizleyesim var:) fırının arkası berbat durumda fırını kocişe çektirip arkasını boyatcam silmekle olmaz:) yağ kir pas içinde kalmış:(
bide mutfağın yerlerinin fayans aralarını diş fırçasıyla forçalıycam çok hoşuma gidiyo:))))

sen hala onun kim olduğunu bana yazmadın

saat dün gece yarısı bade seyyaha birini sorar
seyyah badeyi kışkışlar..bade ağlar merakından çatlar...

saat şincik seyyah badeye birini sorar..
cümlenin sonuna ne gelirse anlam bozulmaz...
a)kış kış
b)ayıp öylenmez
c)söyleyemem zaten tanımazsın..çok eskilerden
d)pışııık
?????????????????????????

Son düzenleme:
Back
X