:)alkolik ve tinerci olduğunu da duydum ya daha da sana bulaşmam![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)alkolik ve tinerci olduğunu da duydum ya daha da sana bulaşmam![]()
selam kızlar
papatya çok geçmiş olsun
kızlar yarın kv ile birlikte annemlere gidicez
çok mutluyum
bi aydır ilk defa ev gezmesine gidicez, hem de annemlere![]()
kuzucum ya kayınvaliden ne kadar uzun kaldı sizde acaba benikide kalırmı??????
sıkılırım ben heralde yani lohusanın yanında 40 günün 40 ındada kalınması gerekiyomu ki?
benim annem gelcek ama onunda yıllık izni belli taş çatlasa 3 hafta anca kalır fazlası olmaz ondan sonna bide kayınvalide gelirse 20 gün çatlarım heralde ......çünkü benim anneminde çenesi durmaz yani:))))
bizimki biraz fazla bilmiş aynı mekanda 5-6 saat kalınca bile şunu şöle yap bunu böle yap şu şöle bu böle diye hep bişeyler hele bide yaz sıcağıda lohusa halde sürekli bişeyler sölerse sıkılırım gibi ama hayırlısı olsun diyelim........
hele bide kaynanayla ikisi bi araya gelirse vay benim halime :)))))))))))))
hani sadece biriyle 2-3 hafta geçirmek tamam gideri var iyide olur ama sırayla 20 şer gün falan gelirlerse ben sanırım stresten bi 20 kilo vermiş olarak dönerim:)
gerçi bişede sölemediler ama şöle geliriz böle kalırız diye bende geçicem bu sınavdan artık
zaten ben dogumdan falan korkmuorum
doğumdan sonra olacaklardan korkuorum:)))))))))
kuzucum ya kayınvaliden ne kadar uzun kaldı sizde acaba benikide kalırmı??????
sıkılırım ben heralde yani lohusanın yanında 40 günün 40 ındada kalınması gerekiyomu ki?
benim annem gelcek ama onunda yıllık izni belli taş çatlasa 3 hafta anca kalır fazlası olmaz ondan sonna bide kayınvalide gelirse 20 gün çatlarım heralde ......çünkü benim anneminde çenesi durmaz yani:))))
bizimki biraz fazla bilmiş aynı mekanda 5-6 saat kalınca bile şunu şöle yap bunu böle yap şu şöle bu böle diye hep bişeyler hele bide yaz sıcağıda lohusa halde sürekli bişeyler sölerse sıkılırım gibi ama hayırlısı olsun diyelim........
hele bide kaynanayla ikisi bi araya gelirse vay benim halime :)))))))))))))
hani sadece biriyle 2-3 hafta geçirmek tamam gideri var iyide olur ama sırayla 20 şer gün falan gelirlerse ben sanırım stresten bi 20 kilo vermiş olarak dönerim:)
gerçi bişede sölemediler ama şöle geliriz böle kalırız diye bende geçicem bu sınavdan artık
zaten ben dogumdan falan korkmuorum
doğumdan sonra olacaklardan korkuorum:)))))))))
bıdık ve karanfilim de az yazıyor,özlüyorum.
azıcık dinlenip koşu bantımın tozunu attırayım bari.
dün bir saat yüksek tempo yürüdüm,ne iyi oldu.
taytlarım vardı zaten,üstüne de spor büstiyeri aldım,ferah ferah yürüyüp,hooop duşa gitmek ne güzel.![]()
badecan propolisin ne için kullanıyordun
bitkisel ürünler. içeriği tam bilinmiyor. sen bilirsin.
ben bu haftalarda omega3 olarak kullanıyordum. marincap alabilirsin. ben oceanplus mı neydi kullanıyordum
topiğin birinde sohbet ediyoruz..
belli kişiler işte burdaki gibi..
aramızda bir aekadaşın arkadaşı geliyor bazen sohbet ediyo..senin arkadaş gibi..
sonra bu iki arkadaş sohbet ediyolar..
birbirine iltifat ediyolar..
çok sonra çıktı ki aynı kişiymiş bu iki kişi
neler gördü bu gözler neleeer![]()
:) amacı neymiş ? ve siz bunu nasıl anladınız?topiğin birinde sohbet ediyoruz..
belli kişiler işte burdaki gibi..
aramızda bir aekadaşın arkadaşı geliyor bazen sohbet ediyo..senin arkadaş gibi..
sonra bu iki arkadaş sohbet ediyolar..
birbirine iltifat ediyolar..
çok sonra çıktı ki aynı kişiymiş bu iki kişi
neler gördü bu gözler neleeer![]()
badeee
ananemimn bir komşusu vardı kızları kadının halılarını tinerle siliyormuştemizlikle ilgili neler neler duydu bu kulaklar
![]()
sen hala onun kim olduğunu bana yazmadın