Kirli Çıkılar )))

multijet bütün bankalar çok uyuz ben de maaşımı yapıkrediden çekiyorum daha 2-3 ay öncesine kadar atmden günlük para çekme limiti bin lira idi. Oldu ya daha fazlasını çekmek istiyorsun illa bankaya uğramak sıraya girmek ve öyle çekmek gerekiyordu.

pepeti güle güle oturun evinizde hayırlı olsun çok sevindimm canımmmmmmmmmmm:38::38::38::38:

bıdıkçım sizin sorununuz bence olanı biteni netleştirememişsiniz galiba aranızda

bir defa eşinle açık ve net ailesi ile ilgili maddi manevi manada düşüncelerini açıklaman ve sınırlarını çizmen gerektiğidir

ne kadar eşin de olsa senden neyi ne kadar talep edemeyeceğini de bilmelidir bence

tersini düşün sen kendi ailen için eşinin özellikle madden bu kadar yıpratılmasını talep edebilir misin ?
ya da hiç bu zamana kadar senin ailen tarafından eşin maddi kayba uğradı mı ?

çalışan bir kişisin eşinin eline bakmıyorsun kaldı ki ev hanımı olsan ne yazar evlilik iki tarafın yürüttüğü bir müessese
birbirinizin üzerinde hakkınız olacak
ev hanımı olunca sanki evin işi gücü kendiliğinden mi yapılacak evin hanımı sorumluluklarını nasıl yerine getiriyorsa eşinin kazancının harcanacağı yerler konusunda da söz sahibi olmalıdır.......

kısacası artık sizin maddi manadaki ailesine sürekli bir şeyler verip durmanız merhamet ya da çocukluk vazifesini aşmış durumda
bunlar sizi kör olarak görmüşler çok afferdersin kör tuttuğunu eder hesabına işi çevirmişler :31::31::31:

farkında mısın sen taviz verdikçe eşinin de işine geliyor gibi bir durum var azıcık sesini çıkarsan söyleyecek birşeyleri olacağa benziyor
hiç hoşuma gitmedi doğrusu
her zaman diyorum hep de diyeceğim insanoğlu NANKÖR işte :41::41::31::31:

seyyahçım şaka bir tarafa
Rabbim gönlüne ferahlık versin AMİN canımsın ya:48::48::48::48::48:

hiç bişey yapasım yok...
Yemek bile yemedim...
Canım sıkılıyor ....
Uf ... Uff... Ufffff

abovvvvvvvvvvvvvvv ne oluyor kızlar size yahu

benim de kudurukluğum üzerimde enerji patlaması yaşıyorum

hop hop hoplayasım var :1:

abovvvvvvvvvvvvvvv ne oluyor kızlar size yahu

benim de kudurukluğum üzerimde enerji patlaması yaşıyorum

hop hop hoplayasım var :1:
YA ÇOK SEVDİĞİM BİR ARKDŞM yıllar sonra hamile kalıp tüm mutluluğu yaşayıp paylaşıp bizle bugun kalbi bebişin durduğnu duyunca işlem yapalım dr diyince ne bilim acaip etkilendim hala doluyummmm ufffff bismillah valla kötüyümmm
enerjinden azcık postala bacım :14::14::14::14::14:

niye balım ne oldu?unuttun artık iyice bizi pire için yorganı da yaktınya:20:
ohoooooo minacım unutmadıklarım var sen merak etmeee ayrıca hala pir için yorganmı yaktığmı diyorsun kaçıncı pirelenmesi yorganlarmın :):):)
3 de ü şikayet edilince gelde dellenmeee üstelik şikayet edeni de öğrenince sen ne edersin kk ya mail atınca geri dönütte telefon noları ve şikayet içerikleri gelince ya girip deşifre edip polemik yapıp o topicin kapatılmasına sebebiyet verecemm yadaaa böyleee aman bananeee diyicem??????
en çok üzüldüğümüm mesnevi topicne kendimce yazmak için biriktirdiğim word belgelerim zamanını bekliyorum vede kipat listemizi ayarlayamam..... yoksaaa ???

ohoooooo minacım unutmadıklarım var sen merak etmeee ayrıca hala pir için yorganmı yaktığmı diyorsun kaçıncı pirelenmesi yorganlarmın :):):)
3 de ü şikayet edilince gelde dellenmeee üstelik şikayet edeni de öğrenince sen ne edersin kk ya mail atınca geri dönütte telefon noları ve şikayet içerikleri gelince ya girip deşifre edip polemik yapıp o topicin kapatılmasına sebebiyet verecemm yadaaa böyleee aman bananeee diyicem??????
en çok üzüldüğümüm mesnevi topicne kendimce yazmak için biriktirdiğim word belgelerim zamanını bekliyorum vede kipat listemizi ayarlayamam..... yoksaaa ???
zamanında deşifre etmeliydin hepimiz dedik değil mi?kapanmazdı kapansa bile benzer bir sürü topic var.biz bu şekilde hainlerle halen konuşuyoruz belkide.buda bişey değilde sevindi amacına ulaştı sen girmediğin için.
diğer topiclerde sensiz ve sessiz...
benimde giresim yok oralara yeni kitaplar aldım ama okumak gelmiyor içimden.
mesnevide aynı şekilde ne hevesle almıştım.
sen bilirsin canım burdan yazışırız artık ara sıra.meşgul edicez biraz ama.kusura bakmazlar artık.

zamanında deşifre etmeliydin hepimiz dedik değil mi?kapanmazdı kapansa bile benzer bir sürü topic var.biz bu şekilde hainlerle halen konuşuyoruz belkide.buda bişey değilde sevindi amacına ulaştı sen girmediğin için.
diğer topiclerde sensiz ve sessiz...
benimde giresim yok oralara yeni kitaplar aldım ama okumak gelmiyor içimden.
mesnevide aynı şekilde ne hevesle almıştım.
sen bilirsin canım burdan yazışırız artık ara sıra.meşgul edicez biraz ama.kusura bakmazlar artık.
MESNEVİNİ OKU minacımmm bende hızımı azaltsamdaaa okuyorum kipatlarnıda yaz o topicmize 9 gün sonra listeyi yaparım;) durmak yok yola devam ederiz..... yaaa deşifre olayınada gerek kalmadı zira cecem evrim yasemin elab hopefor bahar herkes biliyorrrr ne edersin ne önemi varki:) sen sağlığna dikkat et ;) evrim hamileymiş duydunmu :):):) darısı sanaaaa
hopefordan haberin vardır dünden beri aklımdaaa:(
:14::14::14::14::14:

Bu defada grip olmuşum yaaa:50::50::50:

aman be bacım benimde öyleee ya havalar mahvettti hele pazartesi salı ankara çok soğuktu :( sende dikkat et biz yaklaşık 10gündür doğal gaz yakmıyozz ama bugun dondum yaaa kalın çorabım pantiflerim bisssürü giyindim yokkk bir kırgınlık var bende de...
aman dikkat çağana bulaştırmaaa:):16::16::16:

Back
X