Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
iyilik sağlık çok şükür
diğer adresinle online değilsin bugünsenfat nerde?
bugün seyyahın şefkate ihtiyacı var![]()
kuzummmmmmmmmmmmm kıyamam
fırıldak dünürüm nennnnn var ?![]()
sen de mi özel günündesin yoksa![]()
gel bakayım sirkecinin şefkatli kollarına :94:
hiç bişey yapasım yok...
Yemek bile yemedim...
Canım sıkılıyor ....
Uf ... Uff... Ufffff
niye balım ne oldu?unuttun artık iyice bizi pire için yorganı da yaktınyahiç bişey yapasım yok...
Yemek bile yemedim...
Canım sıkılıyor ....
Uf ... Uff... Ufffff
YA ÇOK SEVDİĞİM BİR ARKDŞM yıllar sonra hamile kalıp tüm mutluluğu yaşayıp paylaşıp bizle bugun kalbi bebişin durduğnu duyunca işlem yapalım dr diyince ne bilim acaip etkilendim hala doluyummmm ufffff bismillah valla kötüyümmmabovvvvvvvvvvvvvvv ne oluyor kızlar size yahu
benim de kudurukluğum üzerimde enerji patlaması yaşıyorum
hop hop hoplayasım var![]()
ohoooooo minacım unutmadıklarım var sen merak etmeee ayrıca hala pir için yorganmı yaktığmı diyorsun kaçıncı pirelenmesi yorganlarmın :):):)niye balım ne oldu?unuttun artık iyice bizi pire için yorganı da yaktınya![]()
en iyisi gidip akşam hazırlığı yapayım![]()
zamanında deşifre etmeliydin hepimiz dedik değil mi?kapanmazdı kapansa bile benzer bir sürü topic var.biz bu şekilde hainlerle halen konuşuyoruz belkide.buda bişey değilde sevindi amacına ulaştı sen girmediğin için.ohoooooo minacım unutmadıklarım var sen merak etmeee ayrıca hala pir için yorganmı yaktığmı diyorsun kaçıncı pirelenmesi yorganlarmın :):):)
3 de ü şikayet edilince gelde dellenmeee üstelik şikayet edeni de öğrenince sen ne edersin kk ya mail atınca geri dönütte telefon noları ve şikayet içerikleri gelince ya girip deşifre edip polemik yapıp o topicin kapatılmasına sebebiyet verecemm yadaaa böyleee aman bananeee diyicem??????
en çok üzüldüğümüm mesnevi topicne kendimce yazmak için biriktirdiğim word belgelerim zamanını bekliyorum vede kipat listemizi ayarlayamam..... yoksaaa ???
MESNEVİNİ OKU minacımmm bende hızımı azaltsamdaaa okuyorum kipatlarnıda yaz o topicmize 9 gün sonra listeyi yaparımzamanında deşifre etmeliydin hepimiz dedik değil mi?kapanmazdı kapansa bile benzer bir sürü topic var.biz bu şekilde hainlerle halen konuşuyoruz belkide.buda bişey değilde sevindi amacına ulaştı sen girmediğin için.
diğer topiclerde sensiz ve sessiz...
benimde giresim yok oralara yeni kitaplar aldım ama okumak gelmiyor içimden.
mesnevide aynı şekilde ne hevesle almıştım.
sen bilirsin canım burdan yazışırız artık ara sıra.meşgul edicez biraz ama.kusura bakmazlar artık.
Bu defada grip olmuşum yaaa![]()