Kirli Çıkılar )))

aman be bacım benimde öyleee ya havalar mahvettti hele pazartesi salı ankara çok soğuktu :( sende dikkat et biz yaklaşık 10gündür doğal gaz yakmıyozz ama bugun dondum yaaa kalın çorabım pantiflerim bisssürü giyindim yokkk bir kırgınlık var bende de...
aman dikkat çağana bulaştırmaaa:):16::16::16:

Malesef onlardan bana geçti ben girp değildim bademciklerim şişti biraz topladım bugünde girp oldum eşim ve çağan girpti zaten şu andada ailecek gribiz.Bende yakmıyodum ama 4 gündür yanıyor doğalgazım.Gökçee sen hangi okuldasın,ismi çok tanıdık geldi faceten baktımda semt neresi acaba?Ya face gel yada özelden yaz bana.

MESNEVİNİ OKU minacımmm bende hızımı azaltsamdaaa okuyorum kipatlarnıda yaz o topicmize 9 gün sonra listeyi yaparım;) durmak yok yola devam ederiz..... yaaa deşifre olayınada gerek kalmadı zira cecem evrim yasemin elab hopefor bahar herkes biliyorrrr ne edersin ne önemi varki:) sen sağlığna dikkat et ;) evrim hamileymiş duydunmu :):):) darısı sanaaaa
hopefordan haberin vardır dünden beri aklımdaaa:(
:14::14::14::14::14:

yazarım bir ara.öyle mi ben bilmiyorum mesela.özelden yazsana bana çok merak ettim şimdi:52:
evet hamişler çoğaldı maşallah darısı bize inşallah.evrim test yaptıracaktı daha söylemedi bende dün burdan okudum.
ben çıkıyorum yemek falan benimde yok.düşüneyimde bişeyler yaparım artık.
sağlığım iyi çok şükür.sende dikkat et...
:3:

iyi akşamlar tazeler.:3:
çok verimli bir öğleden sonra geçirdim,planladığım işlerimi bitirdim,markete,pazara gittim.
yoruldum ama beynim rahatladı,ohh,yemeği de hallettim,çayımı bile demledim mis gibi,yorgunluğumu gideriyorum şimdi.
çok şükür.

Malesef onlardan bana geçti ben girp değildim bademciklerim şişti biraz topladım bugünde girp oldum eşim ve çağan girpti zaten şu andada ailecek gribiz.Bende yakmıyodum ama 4 gündür yanıyor doğalgazım.Gökçee sen hangi okuldasın,ismi çok tanıdık geldi faceten baktımda semt neresi acaba?Ya face gel yada özelden yaz bana.

derfat geçmiş olsun güzelim,eve girdi mi bir kere herkese bulaşıyor,az ya da çok.
inşallah toptan kurtulursunuz en kısa zamanda.

ohooooooooo çok geçmiş ola ben şimdi bir yakalanırsam gribe maazallah hazirana dek sürer bu mevsimlerde aldığım grip uzuyor uffff...

bu arada özelden yazdım bacım

yazarım bir ara.öyle mi ben bilmiyorum mesela.özelden yazsana bana çok merak ettim şimdi:52:
evet hamişler çoğaldı maşallah darısı bize inşallah.evrim test yaptıracaktı daha söylemedi bende dün burdan okudum.
ben çıkıyorum yemek falan benimde yok.düşüneyimde bişeyler yaparım artık.
sağlığım iyi çok şükür.sende dikkat et...
:3:

:) aman be minacımmmm özel 10 dkk engelindeyim bir ara konuşuruz:) yaa evet evrim de hamiş inşallah özeldende yazdı sağolsun evet maaşallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

darısı sana bacım:)

çok verimli bir öğleden sonra geçirdim,planladığım işlerimi bitirdim,markete,pazara gittim.
yoruldum ama beynim rahatladı,ohh,yemeği de hallettim,çayımı bile demledim mis gibi,yorgunluğumu gideriyorum şimdi.
çok şükür.

tık tık tık

aç kapıyı banuuuu bacım
sana geliyom huzur vaadetmişin yahuuu:16::16::16:

YA ÇOK SEVDİĞİM BİR ARKDŞM yıllar sonra hamile kalıp tüm mutluluğu yaşayıp paylaşıp bizle bugun kalbi bebişin durduğnu duyunca işlem yapalım dr diyince ne bilim acaip etkilendim hala doluyummmm ufffff bismillah valla kötüyümmm
enerjinden azcık postala bacım :14::14::14::14::14:

ohoooooo minacım unutmadıklarım var sen merak etmeee ayrıca hala pir için yorganmı yaktığmı diyorsun kaçıncı pirelenmesi yorganlarmın :):):)
3 de ü şikayet edilince gelde dellenmeee üstelik şikayet edeni de öğrenince sen ne edersin kk ya mail atınca geri dönütte telefon noları ve şikayet içerikleri gelince ya girip deşifre edip polemik yapıp o topicin kapatılmasına sebebiyet verecemm yadaaa böyleee aman bananeee diyicem??????
en çok üzüldüğümüm mesnevi topicne kendimce yazmak için biriktirdiğim word belgelerim zamanını bekliyorum vede kipat listemizi ayarlayamam..... yoksaaa ???
al senin olsun enerjimin hepsi
arkadaşına üzüldüm Allah sabırlar versin , umarım hayırlı evlatları olur :(((

yemek yapasım bile yokkkkkkkkkkk uffffffffff ne etsem ne pişirsem ki
bana geliver bacım:34:
Bu defada grip olmuşum yaaa:50::50::50:
derfatçım geçmiş olsunnnnnnnnnnn :nazar::nazar::nazar::nazar:
çok şükür.
ohhhhhhhhhhhhh senden bahtiyarı yok
benim tatlıyı da alıp geleyim mi ?:9::9::9::9:

al senin olsun enerjimin hepsi
arkadaşına üzüldüm allah sabırlar versin , umarım hayırlı evlatları olur :(((

bana geliver bacım:34:

derfatçım geçmiş olsunnnnnnnnnnn :nazar::nazar::nazar::nazar:

ohhhhhhhhhhhhh senden bahtiyarı yok
benim tatlıyı da alıp geleyim mi ?:9::9::9::9:

derfata gidecem komşu çıktıkda grip veriri diye gitmiyom:):):)
hahahaaha sana gelim valla tatlında varmış banuyuda alalım amaaa o huzur vaadetti banaaa o gelmessse bende gelmem

derfata gidecem komşu çıktıkda grip veriri diye gitmiyom:):):)
hahahaaha sana gelim valla tatlında varmış banuyuda alalım amaaa o huzur vaadetti banaaa o gelmessse bende gelmem

banuyu badeyi seyyahı filan al gel :)))))))))))

aman işte topakçak gelin gari :52::52::52:

kızzzz baya ahbap çıkacazda o nasıl bir msj o kanım donduuuu yaaaa:(:(:(
EL CEVAP YAZDIM ŞU YEMEĞİ YAPIM GELİM CEVAP VERİRİM İNŞLH

Öyle canım bu komşum çok sevdiğim bi insandı çook eski alie dostumuzdu benim düğünüme gelememişti,evimede gelememişti hiç çağan 6 aylık filandı derya ölmeden evine gelicem dedi kızıda samimi arkadasım ve hamileydi o zaman tatlı şeyleri çok severdi bol bol onun sevdiği şeylerden yaptım yedik içtik burda çağanı ayağına yatırdı derdini çağana anlattı,çağanı sevdide sevdi eve gitmek istemediğini ama işlerinin çok olduğunu söyledi kızıda anne bize gidelim dedi gitmedi onlarla neyse orda dondurmacı varya parkın karşısında onlarda bizim komşularımız onların oraya gidiyo başka komşularla karşılaşıyo orda oturuyolar dondurma yiyorlar ordan sanırım karşıya geçerek evlerine gidecekler gerizaklı serserinin biri 3 ne birden vuruyo komşumuz biraz kiloluydu olduğu yere düşüp ölüyo,diğer komşumuz bayağı kötü durumdaydı komadan bayağı bi süre çıkamadı şimdi daha iyi sağlığı sanırım kızıda araba vurunca yere düşüyo otobüs farketmiyo kafasının üzerinden geçiyo oracıkta ölüyor biz o sırada eşimle balkonda çay içiyoduk sohbet ediyoduk oysaki herşeyden habersiz:50::50::50:sabah annem aradı neye uğradğımı şaşırdım kendime gelemedim eşim işten izin aldı cenazesine gittik bi kere görmek istedim ama emzirdiğim için göstermediler ama kızı hamileydi o görmek istedi gösterdiler hala içim yanar daha sonra mezarınada gittik her gittiğimde o gün gözümde canlarım ,içim yanar:50::50:

sen mutfağa filan giriyor musun
ne yiyip içiyorsun

seni afrika çöllerinde hayal ediyorum hep :34:

yok şimdi ous geldi..
canım kısır istedi yapıyo.
salçasını ayarliim diye çağırdı o mutfak sanki başıma yıkıldı
kokularr kokukularr öldüm:)
afrika çölleri halt etmiş bizim evin yanında:)

yok şimdi ous geldi..
canım kısır istedi yapıyo.
salçasını ayarliim diye çağırdı o mutfak sanki başıma yıkıldı
kokularr kokukularr öldüm:)
afrika çölleri halt etmiş bizim evin yanında:)

canım benim kıyamam
bebiş kız mı olacak yoksa badecan :34:

canım benim kıyamam
bebiş kız mı olacak yoksa badecan :34:

çinli abiler erkek diyor..
bu senede erkek sensiymiş..Allah sağlıklı hayırlı evlat etsin de banada erkek gibi geliyor..
gerçi kızım diye sevmiştim transferde,psikolojik baskı yapmıştım ama yemedi galiba:)

bi de içimden şöyle bişeyler geçiyo.
sanki eva bi gün gelcek ve "ceee ben hamileyim diycek"
nedense içime öyle doğuyo.:4:

Back
X