Kirli Çıkılar )))

bade demek uzun yazıları okumuyorsunnn:19::19: onca sey yazıyorum sana dimek görmüyorsun bileeee

cidden okuyamıyorum canım..
benim psikopatça bir huyum var..senfat teşhis koyar belki:)
uzun yazıları sondan başlayıp okuyorum:)
buda dikkatimi dağıtıyo gözlerim bulanıklaşıyor filan..
ama oturup okuyamam..
bu yüzden 1 kitabı senelerce süründürürüm..
ben kursata çok zorluğunu yaşadım bunun
o yüzden az öz yazın pilis:38:

karanfil şimdi baktım sütlü pilav iki çeşitmiş
1. si sütlü pirinç pilavı kültür ve turizm baknalığının sitesinde ığdır yemeği olduğu yaazıyo
2. sütlü bulgur pilavı buna dair bişe bulamaıdım yerine dair yani

sen hangisinden bahsediosun?

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr güzel bir gün olması dileğiyle :)))))))))))):16:

günaydın kızlarrr

başım ağrıyor evde olmak isterdim çocukları kafam götürmüyor bugün

kredi kartım su an 900 olmus 13 gün falan var insallah 1 milyarda kalırım

pepeti başka yörenin yemeklerini bana konya diye satıolar desene
yap dedim kaç kere yemeğe gittim hiç yapmadı
bende şöyle düşündüm demekki konyanın çok özel bir yemeği ki benden hoşlaşmadığına içinden gelip yapmadı
yok eşimde söyler akrabalarıda çok güzel sütlü pilav yapar die
pirinçten yapıyormuş ette katıyormuş içine su yerine süt koyup fırınlıyormuş

16 haziran canım:) tam 40. haftam dolmuş oluyo inşallah:)

KARANFİLCİĞİMMMMM!!!!

ben sütlü pilav yedim ma konyalı diil eskişehirli birinden bugün yazcaktım unutmuşum

o kendilerinin meşhuuuuuuuur yemeği olduğunu iddaa etmişti sütlü bulgur pilavı cidden leziz bi tarif ve çoook kolay aklıma geldi yarın yapim bari
bide yanında bi, salata yapmıştı oda eskişehirin meşhuuuuur salatasıymış
domates,salatlık,kornişon,soğan,nar ekşisi,zeytinyağı tuz nefis bi tat kesinlikle avsiye ederim:)))))))

selinciğim pirinçten yapıyormuş kv

benim babaannem eskişehirlimiş
biz hiç duymadık
demek ki yöreye semte görede değişiyor olabilir

karanfil şimdi baktım sütlü pilav iki çeşitmiş
1. si sütlü pirinç pilavı kültür ve turizm baknalığının sitesinde ığdır yemeği olduğu yaazıyo
2. sütlü bulgur pilavı buna dair bişe bulamaıdım yerine dair yani

sen hangisinden bahsediosun?

herkese günaydınn

Son düzenleme:
bugün rüyamda ons saniyeler süren zamanda 1600 1700 ve en on son 1920 leri gördü
ve aynı hızda 600 lere düştü evet çok garip sadece 600 lü rakamlara geri sert düştü:9::9::9::9::9: hayırdır inşaallah

ayrıca deniz gördüm balık tuttum:34:

Merkez bankalarını varlıklarını çeşitlendirme arayışına girmesiyle Rusya ve Kazakistan, altının son 30 yılın en sert düşüşünü kaydetmesinin öncesinde Mart'ta 6. kez altın rezervlerini genişletti.

bugün rüyamda ons saniyeler süren zamanda 1600 1700 ve en on son 1920 leri gördü
ve aynı hızda 600 lere düştü evet çok garip sadece 600 lü rakamlara geri sert düştü:9::9::9::9::9: hayırdır inşaallah

ayrıca deniz gördüm balık tuttum:34:

deniz,balık,kısmettir canım....
paralar sana doğru yol almış... :))
hayra gitsin...
bana en son anneannem, akan duru ırmak içinde balık görmüştü,eşimle evlendik..... :)
balığın en büyüğünü tutmuştum... :)

Günaydın herkese.... Daha bir saat oldu kalkali dünkü yorgunluktan sonra anca... Şenfat madem ankaradasun inmicekmisin çarşıya pazara buluşalım görüşelim.. ne dersin

Günaydın herkese.... Daha bir saat oldu kalkali dünkü yorgunluktan sonra anca... Şenfat madem ankaradasun inmicekmisin çarşıya pazara buluşalım görüşelim.. ne dersin

adımı da nasıl şenfat olarak yazmış yaaaa
gerçek adım şennur ya. evaydı sanırım. isim tahmin etmece oynuyorduk senin adın şennur olabilir demişti bir zamanlar

neyse çarşı pazar kızılay mı oluyor. çıkabilirim sanırım. bilemiyorum yani. büyük bir buluşma olsa yine

benim de eşim annesinde yedi bugün birazdan kardeşiyle gelcekler..
ben de tokum :31:
ben de yemek yemedim:52: yemiycem.
bugünkü aldığım kıymayla yufkayı sarıp sunny ablanın buzluktaki böreğinden yapcam.. gün gelir lazım olur:23:
görüşürükk:3:

Karanfilcemmmmm bi yakalayamadım seni

günaydın hatunlar.:3:
ben de uykusunu alamayanlardanım.
kesintisiz 8 saat uyuyasım var.
3 yaşına geliyor hala düzene girmedi benim kızın uykusu.
valla çocuk gençlikte bakılıyor,yaş ilerledikçe uykusuzluk,yorgunluk artıyor.
kafa götürmüyor her zaman.
hava ne güzel bugün,o deli rüzgar da yok.
tam gezme,park havası ama komşum çağırdı,öğleden sonra oraya gideceğim.
çocuklar da birbirini görmüş olurlar.:31:

gerçek adım şennur ya. evaydı sanırım. isim tahmin etmece oynuyorduk senin adın şennur olabilir demişti bir zamanlar

neyse çarşı pazar kızılay mı oluyor. çıkabilirim sanırım. bilemiyorum yani. büyük bir buluşma olsa yine

bak bak bakk bulusma buyuk olmazsa yoksun yaanıı ben yeterınce buyugum yeterım korkma sen

şunu cumartesi pazar yapın ben de eksik kalmayım
dün gece cilyın maykıls ın 30 gün incelme proğramına başladım dambılları biraz abartmışım sanırım bacaklar feciii
ofise az önce girdim burda bir rekor kırılacak ona katılacaktım ama alan çok güneş gözüm yemedi :1:

canım kızılay olur ankamall antares felanda olur hanı senınde gelebılecegın kolay bı yer olsun dıyerekten kızlarada haber ederız

Back
X