• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirli Çıkılar )))

çok iyiyim. niyeyse üstümde bir mutluluk var. özel sebebi yok ama. :1::1:
sen nasılsın okyanuscum. 2 yıllık evli yazıor altta. çocuğun var mı? ne iş yapıyorsun?
tanışalım kaynaşalım :16:

iyiyim bende çok şükür eşimin yolunu gözlemekle geçiyor günlerim :10:tanışalım canım :29: 2 yıllık evliyim çocugum yok eşimin bu yıl doğuya tayini çıktı eşim askeri personel eş götürülmeyen yerde 2 yıl ayrı kalıcaz 3 ayda bir 15 gun izne geliyor ben edirneye bu yaz atandım inşaat teknikeri olarak kültür ve turizm bakanlıgında memurum :31:
24 yaşındayım çanakkaleliyim :ssz: sende bahsedermisin kendinden :13:

iyiyim bende çok şükür eşimin yolunu gözlemekle geçiyor günlerim :10:tanışalım canım :29: 2 yıllık evliyim çocugum yok eşimin bu yıl doğuya tayini çıktı eşim askeri personel eş götürülmeyen yerde 2 yıl ayrı kalıcaz 3 ayda bir 15 gun izne geliyor ben edirneye bu yaz atandım inşaat teknikeri olarak kültür ve turizm bakanlıgında memurum :31:
24 yaşındayım çanakkaleliyim :ssz: sende bahsedermisin kendinden :13:
hımm yarışma programındaymışım gibi oldu :1:
28 yaşındayım. mühendisim. devlette çalışıyorum.
4 yaşında bir oğlum var. ve muğladayım :)))

Son düzenleme:
Farmasi

Benim birikimlerim ; 56 gram altın ve 505,00 TL nakit.

Birde 800,00 TL gün param gelecek onunla toplam ; 1305,00 TL nakit.

Son düzenleme:
selam kızlar. nasılsınız napıyorsunuz..
geçen bir soru sormuştum. yine sorcam cevap gelmemiştide :51::51:

merhaba canım zaten yatırım yaparken sepet oluşturmak en iyisidir herşeyden olsun yumurtaları tek sepete koymak her zaman risklidir:34:

ya yazdıydım gelmemıssssssssssss FARMASI BUGUNE KADARKI TUM BUIRIKIMLERIMIZIMI YAZACAZ KI herkes ole yazıo galıba ama.
benım bu ay 1 gr altın ve 2000 tl dıyorum

bim bam bom mutluyum kizlar benimde artik bi isim var pazartesi basliyorum allahin izniyle umarim hersey güzel olur:21::nazar::52::54:

sagolasin farmasicim bana iyi gelecek eminim maddi manevi evde olmakta güzel ama bi ise yaradigini hissetmek daha da güzel almancamida ilerletmeye karar verdim insallah basaririm:52::52::52:hala cok sevincliyimde

Back
X