- Emoji Skoru
- 27.708
- Puanlar
- 1.123
- Konu Sahibi Altin Birikimcisi
- #44.901
akşam üzeriye kadar bekliycem euro alıcam piyasalar kapanmadan :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
farmasi anladıgım kadarıyla sen liste tutup ay sonu birikenleri buraya tablo olarak koyuyorsun değil mi? yoksa biz mi yazalım ? yani mesela ben bu hafta 500 koydum haftaya altın alırım,euro alırım yada 100-200 koyarım.genellikle haftalık olarak biriktiriyorum ben.yoksa ay sonu tüm birikenlerimizi sana mı bildiriyoruz ? :44:hoş geldin moonna listeye 530 tl ekledim bereketli olsun
kızlar size bişey danışmak istorum:)
baa iş yerinden kahvaltıya arkadaşlar gelcek iş yerinden sevdiğim 5 kişi davet etcem samimi olduğum kişiler sevdiğim insanlar yani:)
güzel bi kahvaltı sofrası hazırlamayı düşünüorum şimdi biz buluştuğumuzda falan hep sofrada oturuoruz yani sofradan hiç kalkmıoruz nerdeyse yemek bitse bile :)
ben kahvaltıdan sonra mercimek köftesi ve yalancı tavuk göğsü tatlısı ikram etsem nasıl olur yani kahvaltıdan sonrada oturcaz muhtemelen yada başka bişemi yapsam ne dersiniz?
kızlar size bişey danışmak istorum:)
baa iş yerinden kahvaltıya arkadaşlar gelcek iş yerinden sevdiğim 5 kişi davet etcem samimi olduğum kişiler sevdiğim insanlar yani:)
güzel bi kahvaltı sofrası hazırlamayı düşünüorum şimdi biz buluştuğumuzda falan hep sofrada oturuoruz yani sofradan hiç kalkmıoruz nerdeyse yemek bitse bile :)
ben kahvaltıdan sonra mercimek köftesi ve yalancı tavuk göğsü tatlısı ikram etsem nasıl olur yani kahvaltıdan sonrada oturcaz muhtemelen yada başka bişemi yapsam ne dersiniz?
günaydın kızlar