- Emoji Skoru
- 7.098
- Puanlar
- 398
- Konu Sahibi Altin Birikimcisi
- #45.041
selinnn
naber, oğluşun nasıl, büyüdü mü
ne çabuk geçiyor dimi zaman
bizimki 9 aylık oldu
anlat biraz, merak ediyorum
hemde NASIL nasıl ,
benimkide 6 aylık oldu ne zman büyüdü bu diorum bazen bakıp:)
alttan 2 tane dişimiz çıktı:) diğer bebklere oranlara hafif atlattık diyebilirim ilk dişlerimizi:)
çalışırken zor oluyo tbaiki ama eşim çok ama çok yardımcı oluyo saolsun gündüz o bakıyo bebişe akşam ben bakıyorum eşim bi gece evde bi gece çalışıyo işii ayarladı hep nöbette:) hani bebişi evde sıcak yatagında bıraktıgım vede eşime bıraktıgım için aklım hiç arkada kalmıyo içim çok ama çok rAHAT :))) bi altı ay dha düzenimiz bozulmazsa süper ötesi olcak:)
ek gıdaya başladık neler yapıorum bi görsen :) bizimki püre sevmiyo ama ağzının tadını biliyo bildiğin bizim yediğimiz çorbaları falan yemek istiyo bende çorbalarımı 1 tatlı kaşığı yağla yapıyorum salça yerinede yazdan domates yapmıştım onu kullanıyorum tuzda atmıyorum onun çorbasını püre yapıyorum bayıla bayıla yiyo:)
artık yoğurdumu evde yapıyorum:) sanırım en faydalı yaptıgım iş bu oldu:)
ha bide şimdi, oturmayabaşladık destekli oturuyo ama artık yatmak sitemiyo mümkün diil sırt üstü gelmez:) benimle birlikte koltukta oturcak:)
uyku eğitimide verdim:) şimdi yatağına koyyoruz uyku arkadaşınıda koyyorum yanına kendi kendine uyyo şükür geceleride kalkmaz:)
5-6 saatte bi beslemek koşuluyyla 12-13 saat aralıksız uyur:)
ama sütüm azaldı benim eskiden gürül gürül geliyodu şimdi cık eski randımanı yok
ne hayallerim vardı benim sütümden yogurtlar pudingler yapcaktım ben daha:)