kizlar merhaba,cok aktiv degiliz bu aralar,niye durgunsunuz boyle

guzel paylasimlar tiyolar veriyorduk birbirimize.bizde bu aralar krediyle yeni bir araba almayi dusunuyoruz,simdiki arabam cok eski ve sorunlari var ve satincada cok para etmiyor maalesef.hurda arabaya masrafta yapmak istemyiorum.cok dusunuyorum bu aralar,alsakmi almasak mi diye,bi alalim diyorum,bi yok diyorum,simdi bebekte gelecek araba buyuk kolaylik olacak benim icin,biliyorum araba birikim degil,masrafida oluyor haliyle ama su an tek maas oldugumuz icin istesemde biriktiremiyorum,yani kenara iyi kotu birseler atabilirim,ondada esim cok harciyor bu ara disarilarda, gereksiz seylere gidecegine her ay pasa pasa borcumuzu odeyeyip en azinda iyi bir arabamiz olsun diyorum.Bu seferde hic birikimsiz araba almak isteyecegimiz icin,kredi faizi gozumu korkutuyor,cok pahali olmayan birsey alacagiz ama genede dusunuyorum.esimin ehliyeti yok,yani sadece ben kullanacagim icin,cogu zaman kapida duracakk..ayyy bilmyiorum ya,bana bir akil verin ,cok kararsizim.
ev almayada niyetliyiz ama tek maasla olacak is degil,bebegim hayirliyisla dogsun,buyusun,bende calisip anca oyle birseler yapabiliriz, o zamana kadar araba borcunuda oderiz,ben ise girer ,siradaki isteklere bakariz diyorum,demesinede,daha bir karara varabilmis degiliz...