ooff okyanusum sen ne çok takip ediyorsun..dolar euro hakkında ...süper arkadaşım benim ya...
nerden takip ediyorsun bu konuları..toplantı vs...
teşekkür ederim arkadaşım...inşallah ben de bir birikim yapmaya başlarım..ben de okyanus arkadaşımla aynı zamanda atandım..o birikime erken başladı ama zararın neresinden dönersem kardır.
canım bebekler genellikle yeni doğan ile bezlenir canım..6-9 kg bez ise gerçekten birkaç aylık olduktan sonra kullanılır ki bebeklerin bacakları kürdan gibi doğar..yani 3.5 kg doğduğunu farz edersek..
bu sebeple benim bebeklerimde uzun zaman yeni doğan ile uzun süre bezlendi..çünkü bebeklerin poposu olmuyor doğduklarında..bacaklar da ince..ve çok fazla anne sütü alıyorlar ki sütün %90 ı su..bu sebepten çok çiş yaparlar..şarıl şarıl..
ve bez bacaklarına bol gelirse o çişler sürekli çıkar ..pijamalar ıslanır..bebek huzursuz olur..kaka yapmaları da aynı şekilde anne sütü ile olduğu için sürekli bir ishale yakın kakadır..(biraz iğrenç oldum galiba .bebeği olmayan bayanlar garipseyebilir ama bebekler böyledir

) eğer kakalarında çamaşırlarına çıkmamasını istersen yine bacaklarına bol gelmeyecek bez ile bezlemen gerekecektir..
yani söyle yeni doğan günde 7 bez harcar dersek ilk birkaç ay o zaman senin 4-5 paket yeni doğan bezi alman gerekir..sonra ise önüne bakarsın..baktın bacaklarına dar geliyor bez o zaman geçersin 6-9 kilo beze..
sen yine de 6-9 ları biriktir..nasılsa lazım oluyor..alınmış alınmıştır canım.