Neden abinizle yasiyorsunuz? 3nuz ayri eve ciksaydiniz yaÖncelikle annem babam ve ben abimle yaşıyoruz
Pis insanla yaşamak çok zordur ya Allah yardım etsin,görmemiş bir insana da sonradan birşey öğretilir mi sanmıyorumÖncelikle annem babam ve ben abimle yaşıyoruz abim evli ve iki çocuğu var eşi ise dağ başında yaşamış bir köyde yedi evli bir köy insan görmemiş hiçbirsey bilmiyor o kadar kirliki ondan gelen koku temizlik adına hiçbirseyi yok evide ortak temizliyoruz ben bulaşık ve mutfakla ilgileniyorum oda yemek ve toz alma süpürme vs ama o kadar kirliki hiç temizlemese umrunda olmaz heryeri pislik götürüyor ve altı senedir böyle bu durum ve ayrıca bir sorunu daha var çok aç gözlü ve cimri üstünde başında kıyafet yoktur ama topladığı biriktirdiği paranın haddi hesabı yoktur ve bu kirliliginden abim ona pek ilgi göstermez bundan çok şikayet ediyor çünkü bana anlatıyor benimle ilgilenmiyor diyor neyse aç gozlulugu ise yemek yapıyor herkese bir tabak yemek veriyor kendisi ise geriye kalan tüm yemeği yiyor ama şok oluyorum yarı tencere yemeği nasıl yiyebiliyor birşey varsa bana verin ben yiyeim canımı alın diyor resmen çok hain bir insan herkes hakkında kötu düşünceli sessi biri gibi duruyor ama her türlü şeytanlık var ben buna altı yıldır katlanıyorum artık dayanamıyorum görmek istemiyorum evlenme kararı aldım işim olana kadar nişan vs yaparım diyorum ama bu sefer abim istemiyor ne yapabilirim kendime ait hayatım olsun istiyorum
Kadın bizle yaşıyor desem yeridir ev babamin bizim doğuda ayrı eve çıkılmazNeden abinizle yasiyorsunuz? 3nuz ayri eve ciksaydiniz ya
Kadin pistir temizdir o abinizi ilgilendirir
Kadinin evinde yasiyorsaniz sikayet etme hakkiniz yok.
Bence gelin sonradan gelmiştir öyledir ya köyde falan bereber otururlarNeden abinizle yasiyorsunuz? 3nuz ayri eve ciksaydiniz ya
Kadin pistir temizdir o abinizi ilgilendirir
Kadinin evinde yasiyorsaniz sikayet etme hakkiniz yok.
Ev babamın doğu tarafinda gelin evle yaşıyor bbama defalarca dedim niye ayrı değil abim gecinenezmisDag başındaki kızı tutup cümbür cemaat yaşamaya getirmişsiniz sikayetleniyorsuz
Kim bu devirde bu şekilde yaşamak ister neden ayrı eve cikmadilar yada cikamadilar
Siz söyleyin gerekirse alin düzgün giyinsin baksin kendine
Köy zatenBence gelin sonradan gelmiştir öyledir ya köyde falan bereber otururlar
Siz evlenseniz de anne babanız yaşamaya devam edecek,zor da olsa bişeyler öğretin bari,görgü kurallarını falanKöy zaten
Bence gelin sonradan gelmiştir öyledir ya köyde falan bereber otururlar
Yani gelin olarak sizin eve geldiKadın bizle yaşıyor desem yeridir ev babamin bizim doğuda ayrı eve çıkılmaz
Gerçekten başka biri olsa kavga gürültü ama ben çok sakin bir insanım hiç bulasmiyorum ne yapıyorsa yapsın diyorumPis insanla yaşamak çok zordur ya Allah yardım etsin,görmemiş bir insana da sonradan birşey öğretilir mi sanmıyorum
Kimseyi asagalamdik kendi isteği ile evlenmiş ayrı ev istememis ev bizimAbiniz az yiyip ayrı ev açsaydı kadına hem tutup maaile yaşamın içine sokmuşsunuz hem şikayet edip aşağılıyorsunuz.
Kimseyi asagalamdik kendi isteği ile evlenmiş ayrı ev istememis ev bizim
Bu aşağılama değil mi?eşi ise dağ başında yaşamış bir köyde yedi evli bir köy insan görmemiş hiçbirsey bilmiyor
Yok kardesleri var onun onlar ortadan giderse anne babası yaşlanırsa ben bakarım benim için sıkıntı yokYani gelin olarak sizin eve geldi
Abimle yasiyoruz diyince siz onlara tasindiniz olarak anladim
Bi insanin icinden gelmiyorsa ona zorla yemek temizlik ogretemezsiniz
Kendi hayatinizi kurun oyleyse
Ama sanirim sizde evlenince kv kp ile oturacaksiniz
Isiniz zor
Kısacası kadını istediğiniz gibi hizmetçi edemediniz burada dedikodusunu yapıyorsunuz. Abiniz az yesin de ayrı ev açsın normal insanlar gibiKadın bizle yaşıyor desem yeridir ev babamin bizim doğuda ayrı eve çıkılmaz
Siz evlenseniz de anne babanız yaşamaya devam edecek,zor da olsa bişeyler öğretin bari,görgü kurallarını falan
Anlamıyorsunuz işte burda meseleyi harcasin diyoruz biz baksın keyfine ama bunu yaparken temizliğine dikkat etsin ben ona bir kardeş gibiyim bir görümce değil annem babam onun anne babasindan daha merhametli böyle olmasaydi hergun kavga gürültü olurdu ama hiç gekdigi günden beri bı kere bile kavga olmamış evimizdeZorla mi gelin diye aldiniz 4 kisilik eve getirdiniz? Abiniz zorla mi 2 cocuk yapti? Pis kokusu abinize hic engel olmamis masallah. Bir de para harcamiyor biriktiriyor diye dertleniyorsunuz harcasaydi da bizim gelin cok para harciyor diye sikayetlinirdiniz. Madem adetlerde ayri ev yok siz de 5 girtlakli bi eve hizmetci/damizlik olarak gidin evlenin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?