Dedim ara diye ama alsın diyor , alınca deldirelim diyecekler . Yani annesi benim ama herkes söz hakkına sahip , küçücük mesele büyüyecek ..Eşin arasın, anne şimdi yorulma, deldireceğimiz zaman alırsın desin...
net olursanız sonrasında başınız ağrımaz...
Almak istiyorsa alsın takmazsınız zorla kulağını deldirmeye götürmez heralde,teşekkür edip saklıyacağını belirli bir yaşa gelince takmak isterse takacağını söylersiniz.Sevgili kk hatunları hepinize iyi akşamlar..
Sorunuma gelecek olursam 7 aylık kızım var , kv bundan 3 ay önce demişti ki ben ona küpe alacağım hediye , ben de dedim ki şimdi deldirmek istemiyorum kulağını , belki küpe takmak istemeyecek , ne bileyim zevkine bir şey için canını acitmak istemiyorum , ben mesela 6. Sınıfta kendim istediğim için deldirmiştim kulağımi, kızım da isterse yapsın diye düşünüyorum.
Bir de pek hoşuma da gitmiyor açıkçası küçücük bebeklerde sarı sarı küpeler diye konuştum onunla da.. ki kv nin zevkini biliyorum hiç bana uymuyor.. yine sagolsun tabi çok severim kendini ama bu konuda ona istemediğimi söylediğim halde bugün eşimle telefonda konuşurken kızıma küpe alacağım yarın , siz memlekete gelinde deldiricem demiş.
Ben de eşime ben deldirtmek istemiyorum dedim , o da ben giderim o zaman yanında dedi. Yani ben saygı duyuyorum yaptıran yaptırır elbet ama ben istemiyorum,benim sözümün hükmü yok mu anlamıyorum..
Kv mi gerçekten çok severim çok iyidir ama bu konuda kırdı beni ,yarın almaya gidecek , aldıktan sonra taktırmasam kırgınlık olacak, ama o bana sormadı yani sen ister misin diye, fikrimi de biliyordu oysa..
alma anne diye arasam mi bilemedim şimdi napayım sizce
Zorla yapmaz ama eşim gönüllü bu konuda , bana baskı artacak alınınca küpe, ondan biraz almasını da istemiyorumAlmak istiyorsa alsın takmazsınız zorla kulağını deldirmeye götürmez heralde,teşekkür edip saklıyacağını belirli bir yaşa gelince takmak isterse takacağını söylersiniz.
Sizi öpebilir miyim yaaa, harikasınızzzdoktor anatomik olarak kızımın kulağının deldirilmesinin çok sakıncalı olacağını söyledi sanırım kıkırdak dokusu inceymiş gibi bir şey sallayın gitsin
Sizi öpebilir miyim yaaa, harikasınızzz
İlk muayeneden sonra bunu dicem eşime de aynısını derim artıkrica ederim, işinize yararsa süper olur :)
Ay allah da seni guldursundoktor anatomik olarak kızımın kulağının deldirilmesinin çok sakıncalı olacağını söyledi sanırım kıkırdak dokusu inceymiş gibi bir şey sallayın gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?