Kırmadan halletmek için..

her ailede var böyleleri bnmde kp öyle beni arar istediği sey olmuyosa eşimi arar

Valla bana ısrar ediyorlarsa bende ısrarla yapmam inada biner açık açık söyledim eğer siz bilirsiniz derseniz başımızın üstünde yeriniz var ama yoksa Yok dedim anam beni bunlara boyun eğim diye doğurmadı

deldirseniz bile kv getirttiği küpeyi takamayacaksınız ki? 1-2 hafta o steril küpenin durması lazım.

bende kıyamadım kızıma, büyüyünce deldirsin dedim, 3 yaşında şimdi ne zaman küpe görse bende takayım diyo, adım gibi biliyorum ki deldirtmez kulağını. keşke zamanında deldirseymişim, anlamadan demiyo değilim arada.

Siz deldirmeme konusunda haklısınız.
Ben küçük çocuklarda küpe konusuna karşıyım, çünkü adı üzerinde çocuk bu.
Aklıma bin türlü şey gelir benim mesela, geliyor da, ama paylaşmayacağım sizi de ürkütmemek adına.

Kayınvalideniz düşüncesiz davranmış. Sonuçta siz bu çocuğun annesisiniz.
Sizin izin ve onayınız olmadığı taktirde hiç birşey yapamıyor olmaları gerekir.
Bu kadar da ısrarcı olmanın alemi yok.

Kırmadan güzel bir dille tekrar kendinizi dile getirin, ısrarlar artarsa da sonradan üzüleceğinize baştan üzülün ve net olun.

Çok haklısınız tepkinizde ama deldirsin kayınvalidenizde heves etmiş torununa küpe almak istemiş bişe yokki bunda torunu en nihayetinde. Zevkini beğenmiyorsanız bir kaç kere yanında takarsınız gönlü olsun diye. Ahh bi evlatçım olsada bunlar sorunum olsa diye geçirdim şuan içimden :) Allah isteyen herkeze versin inaşşallah.

Aynen öyle , eşim hemen atladı ben giderim diye ...

Küçücük bebişe küpe takmak sağlık açısından da estetik açısından da kötü bir şey bence. Yazık günah. Bence delirtmek istemediğinizi açık açık söyleyin. Şayet küpr alınırsa da artık deldirince takar diyin.

Kıyafetine geçecek giydirirken bilmeyip elini atacak, hemen geçmiyor ki yarası da . Derdini de anlatamaz..Ondan dolayi istemiyorum ben de

Teşekkür ederim öyle yapacağım, ama aklınıza gelen seyi de cok merak ettim

Hevesini alsın diye ben onun canının acımasına razı olamam ki , ayrıca küpe taktıktan sonra da orası yara oluyor pat diye iyileşmiyor , değer mi kimse değmez..

Bu arada amin inşallah nasip eder Rabbim

Öyle düşünseler keşke , deldiricem diye konuşmuş direkt
çok enteresan:)
annem künye aldıgğı için babam küpe aldı
hiç düşünmedik kulagı neden deldirmediler dıye
sımdı siz konu acınca geldı aklıma

güzelce soyleyın,

suanda kıyamam düşünmuyorum ileride hatıra olarak saklarım sımdılık deyın

Teşekkür ederim öyle yapacağım, ama aklınıza gelen seyi de cok merak ettim

Boşverin, benim ki fazla evham.
Gerek yok yani bilmenize, şimdi yok yere kafanıza birşeyler sokuyor olmayayım.
Çünkü genelde en sinir olduğum şeydir.
"Bu benim aklıma gelmemişti nerden de söylediler" der yerim kendimi...

Fakat küçük yaşta küpe bence gereksiz.
Uyurken sıkıntı, oynarken sıkıntı, çocuktur ne yapacağı belli olmaz.

Kv niz küpeyi alsın bence madem ki hediye almaya bu kadar istekli..ancak 4 yaş altında kulak deldirmek sakıncalı.bence de deldirtmeyin sakıncaları hakkında da eşinizle konuşun, annesini ikna etsin.zaten kv nin sizi bu konuda takmadığı belli

Evet ben de ona deli oluyorum, ben istemiyorum dediğim halde...

Ben 5 yaşındayken doktorda deldirdi annem. İltihap kaptı iki kulağım da şişti küpe görünmez oldu. Ameliyatla aldılar. Kaç yaşıma geldim hala korkuyorum nasıl bir travma olduysa benim için. Bu hikayeyi nasıl alırsınız bilmem ama yazayım dedim. 2-3 yaşlarında altın bileziğim vardı çok hoş duruyordu öyle bir şey de düşünebilirsiniz

Geçmiş ama tekrardan geçmiş olsun , teşekkür ederim

alsın bırak birşey olmaz ki inan deldirince de hiç acımıyor 1 gün göstermelik takarsın çıkarırsın. emin ol iyi bir yerde deldirirsen en ufak canı acımıyor bunun için kırgınlık olmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…