kırmadan nasıl çözebilirim?

fernandohoze

kader seni güldürmüyosa espriyi anlamamışsın...
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2014
3.505
2.170
178
sizce ne yapayım?
kırılması pahasına istemediğimi mi söyleyim?
yoksa şimdilik yatırsın sonra mı düşüneyim bi çözüm?

Son düzenleme:
Uygun bi dille kendine hesap açıp oraya yatırmak istediğini söyle . daha sonraya bırakma kalır öyle

Ya esin senden habersiz bozdurupda ailesine falan verirse..... o zaman daha kötü olur aranız..
Bence verme ondan habersiz o bankada kendi adına hesap actor. . Sorarsa da hala benim hesapta de..

Uygun bi dille kendine hesap açıp oraya yatırmak istediğini söyle . daha sonraya bırakma kalır öyle

kendime hesap açmak istediğimi söyledim..
o da aynı bankada 2 hesaba gerek yok dedi..
ben de o anda bişey diyemedim..
"tamam seninkine olsun" dedim.
3 gün geçti üstünden..
henüz yatırmadık ama içime kurt düştü..

Ya esin senden habersiz bozdurupda ailesine falan verirse..... o zaman daha kötü olur aranız..
Bence verme ondan habersiz o bankada kendi adına hesap actor. . Sorarsa da hala benim hesapta de..

canım hesabımın olmadığını biliyo..
altın bende şuan biyere yatırmadık henüz..

Ne senin ne diğerinin istediği olsun , ikiniz birlikte ortak hesap açın hesapta para çekebilme yetkisi ancak ikiniz birlikte olduğunda diye açılış yapın böylelikle hem hesabınızı takip edebilirsiniz, hemde karsinizdakini de kırmamis olursunuz..

Sakinnn. O senin mehrin. Sakinn yapma. Kendi hesabina yatir.

benim hesabım da iken çok avantajlı bir yatırım olmuyo..
değeri düşüyo altınımın..
onun bankasının kampanyası var..
"senin iyiliğin için burası olsun"dedi
ona rağmen ben kendi bankama istiyorum dersem çok kırılır..

Adam yakıp geçmiş defalarca seni;sen küçücük birşey de adamı kırmama derdindesin.
Bence bu yuzden ilişkinde üzülen taraf sensin ümitli.
Ayrıca sizden (umarım ki yanılırım) hiç ümitli değilim.O yuzden paranı kendi hesabına yatır.Eşinin hesabına kesinlikle yatırma sakın.

Ne senin ne diğerinin istediği olsun , ikiniz birlikte ortak hesap açın hesapta para çekebilme yetkisi ancak ikiniz birlikte olduğunda diye açılış yapın böylelikle hem hesabınızı takip edebilirsiniz, hemde karsinizdakini de kırmamis olursunuz..

aa bak bunu bilmiyodum..
bunu teklif edebilirim..

benim hesabım da iken çok avantajlı bir yatırım olmuyo..
değeri düşüyo altınımın..
onun bankasının kampanyası var..
"senin iyiliğin için burası olsun"dedi
ona rağmen ben kendi bankama istiyorum dersem çok kırılır..

İyi de güven kaybedildi mi zor kazanılan bir şey. Ve siz ona güveninizi kaybetmişsiniz. Ona söylemeniz gereken sadece bu. Sana güvenmiyorum? Size kırılacağına yaptıklarına yansın. O sizi kırarken bu kadar düşünüyor mu acaba.

Adam yakıp geçmiş defalarca seni;sen küçücük birşey de adamı kırmama derdindesin.
Bence bu yuzden ilişkinde üzülen taraf sensin ümitli.
Ayrıca sizden (umarım ki yanılırım) hiç ümitli değilim.O yuzden paranı kendi hesabına yatır.Eşinin hesabına kesinlikle yatırma sakın.

onca yıkıntıdan sonra şimdi bişeyler rayına girmeye başladı..
bana 2 gün önce araba aldı..gerçi onun üstüne ama ben kullanıyorum..
terapiden sonra bi çok hatasını farketti..
ciddi düzelmeler var..ve bunların üstüne tekrar bi limon sıkmak istemiyorum..
inşallah zor durumlarla imtihan olmayız, bişey diyemiyorum daha fazla...

İyi de güven kaybedildi mi zor kazanılan bir şey. Ve siz ona güveninizi kaybetmişsiniz. Ona söylemeniz gereken sadece bu. Sana güvenmiyorum? Size kırılacağına yaptıklarına yansın. O sizi kırarken bu kadar düşünüyor mu acaba.

güvenimi tekrar kazanma yolunda çabalamalara başladı..
elinden geleni yapmaya çalışıyo son günlerde özellikle..beni çok şaşırtıyo..
o böyle çabalarken benim böyle bişeyi söylemem zoruna gider gibi düşündüm oyüzden sorayım dedim sizlere..

aa bak bunu bilmiyodum..
bunu teklif edebilirim..
hangi bankadan bahsediyorsunuz bilmiyorum ama o bankanın 444 lu numaralarını arayıp bilgi alın, hesabın nasıl açıldığını ve müşterek hesap haline nasıl dönüştüğünü.. Bu hesaplar için gerekli şartları konulmamasi halinde diğeri hesaptan para çekebilir. . detaylara dikkat edin..önce bi bankadan teyit alın. .

Back
X