500 lira az para değil durumu sıkışık mis kimbilir ne zmn vericekKartın limiti yok
Aynen tam olarak boyleParasını vermediği için iptal ettiğiniz halde tekrar verelim mi dedi?
Kartimda para yok deyin.
Sende at bişeyler canım durumum yok eşim duyarsa sıkıntı olur de aramız açılır de konuş yaniArkadaşlar gecen samimi olduğum kız arkadaşim oturmaya geldi.yedik içtik sohbet ettik sonra dediki internetten 500 TL'ye nevresim takımı beğendim.esimin durumu sıkışık bana senin karttan söylesek parasini vereyim olur mu dedimcikarken.baktim para fln vermedi.bnde geri ceviremedim tamam.dedim sonra dedim şimdi sipariş vercm kimbilir ne zmn oducek.dedim siparişi iptal ettim iade ye döndüğünü söyledim.bugun.bana msj atmış tekrar sipariş verelim mi diye vermek istemiyorum uygun dillle ne yazabilirim
Kartımda para yok para verdiginde hemen atıp alalım deyin.Aynen tam olarak boyle
Eşinden saklı alıyormuş paran yok madem niye istiyorsun yaniEşinin durumu sıkışıksa nevresim almasin ne saçma insanlar var ya.
Ben olsam alamam derdim galiba bozulursa da kendi bilir sacma insanlarla arkadaş olsam ne olmasam ne...
Bnmde düğünüm var 1 ay sonra para lazım bnden istemeside saçma düğün yapicaz nişanlıma söyledim oda kizdiSende at bişeyler canım durumum yok eşim duyarsa sıkıntı olur de aramız açılır de konuş yani
Bide alicam ne zmn vericek kimbilir belki unutup vermicek benimde bir ay sonra düğünüm var para lazımDurumları sıkışıkken 500 tl nevresimin ne aciliyeti varmış?
Dün o iade edildi biliyorsun, ben bu sabah kendim için birkaç alışveriş yaptım limitim doldu şuan diyebilirsin. Almaya çalıştım ama yetersiz bakiye dediBide alicam ne zmn vericek kimbilir belki unutup vermicek benimde bir ay sonra düğünüm var para lazım
Eşinden saklı alıyormuş paran yok madem niye istiyorsun yani
Kartın limiti yok
Bnde düğün yapcam bir ay sonra parasını verse eyvallah bekleticek beniNe rezillik durum. Ben oyle bir şey soylemeye utanirdim, paran yok eşten gizli 500tl nevresim için baskasindan kart dileniyor, ustelik ödemiyor bile. Boyle biri sizi o para icin baya bekletirdi muhtemelen.
Bizim de durumumuz sıkışık olduğu dönemler olmuştu yillar önce, aklima sacma sapan alisveris yapmak bile gelmiyordu.
Samimiyimde bnde düğün yapcam paraya ihtiyacım var eksiklerim var 500 TL az bı para değilYalan söylemenize ne gerek var. Çok samimi arkadaşınız sa o parayı görmezden de gelebilirsiniz sonuçta bugün 500 liranın pek bir değeri kalmadı. Samimi değilseniz kusura bakma ben borç alıp yada vermeyi sevmiyorum paran olunca alırsın deseniz bence hem sizin içiniz rahat olur hemde arkadasınıza dürüst davranmış olursunuz.
Bnmde düğünüm var eksiklerim var istiyorsa parasını versin cebimden ödemek durumunda değilimNe rezillik durum. Ben oyle bir şey soylemeye utanirdim, paran yok eşten gizli 500tl nevresim için baskasindan kart dileniyor, ustelik ödemiyor bile. Boyle biri sizi o para icin baya bekletirdi muhtemelen.
Bizim de durumumuz sıkışık olduğu dönemler olmuştu yillar önce, aklima sacma sapan alisveris yapmak bile gelmiyordu.
Yalan değil de isteyince geri ceviremedim kıvırmak zorunda kaldımYalan söylemenize ne gerek var. Çok samimi arkadaşınız sa o parayı görmezden de gelebilirsiniz sonuçta bugün 500 liranın pek bir değeri kalmadı. Samimi değilseniz kusura bakma ben borç alıp yada vermeyi sevmiyorum paran olunca alırsın deseniz bence hem sizin içiniz rahat olur hemde arkadasınıza dürüst davranmış olursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?