Kırmadan nasıl. Halledebilirim

Dün o iade edildi biliyorsun, ben bu sabah kendim için birkaç alışveriş yaptım limitim doldu şuan diyebilirsin. Almaya çalıştım ama yetersiz bakiye dedi
Bnde nişanlım paraya sıkıştı ona vercem.limitim yok dedim

Ekmek alsa market ihtiyaci alsa hadi neyse durumu sıkışıkmış ama nevresim çok tuhaf geldi nevresimsizlikten ölmezsin yani. Çalışıyorum 10 sene oldu nevresimlerim eski hiç aklıma nevresim almak aklima gelmez. Tuhafmış. Bir daha vermeyin.

Yalan değil de isteyince geri ceviremedim kıvırmak zorunda kaldım
Açıkcası samimi olsaydınız 500 lira gibi bir para için böyle şeyler söylemenize gerek kalmazdı. Samimi olduğum insana hiç düşünmeden veririm mesela. Bence samimiyetinizi gözden geçirin derim.

Ben yalansız dolansız açıkça söylerdim vermek istemiyorsam.

Yalnız ben mi anlamadım, merak ediyorum. Sıkışık olduğu için sizden istemiş ve siz de, o evden çıkarken parayı vermesini beklemişsiniz. Parası yoksa nasıl verecekti ki o an¿

Parasına vercem şimdi sipariş ver dedi ortada yok orali olmadı daha öncede istedi parasını vermedi

Samimiyiz kırmak istemedim
Samimi olmak onu tanimak demek. Oder miydi odemez miydi bilmek demek! Yaninda siparisi verip gittiğinde iptal ediyorsaniz samimi degilsiniz demektir. Ben samimi oldugum arkadasima yapamam bunu. O yuzden istemediginizi soyleyin bastan, siparis ettikten sonra iptal etmek gibi bir komiklige dusmekten iyidir.

Yalan değil de isteyince geri ceviremedim kıvırmak zorunda kaldım
O senden tekrar istemeye utanmıyorsa sen niye ondan utanıyorsun ki? Kıvırmaya ne gerek var? Düğünüm var para bana lazım de geç! Sinir oluyorum böyle insanlara ya! Çok hayati, acil birşey olsa tamam ama kimse nevresimsiz ölmez.

Evet bide parayida onemsemedi belki de hiç vermicek daha öncede oldu bişey isteyip vermiyor

Evet bide parayida onemsemedi belki de hiç vermicek daha öncede oldu bişey isteyip vermiyor
Demek alışkanlık haline getirmiş! Nasılsa istemiyorsun parayı! Bence bir daha böyle bir şey isterse baştan reddetmeniz. Çünkü görünen o ki her şekilde siz kötü olacaksınız, en iyisi paranız cebinizde kalsın!

Başta kiviramadim sonrada daha öncede oldu bişey istedi ödemedi bnde vazgectim

Tamamda daha öncede bişey istedi parasını vermedi bnde o yüzden iptal ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…