Bnde nişanlım paraya sıkıştı ona vercem.limitim yok dedimDün o iade edildi biliyorsun, ben bu sabah kendim için birkaç alışveriş yaptım limitim doldu şuan diyebilirsin. Almaya çalıştım ama yetersiz bakiye dedi
Bide istiyor kimbilir ne zmn vercekDurumları sıkışıkken 500 tl nevresimin ne aciliyeti varmış?
Açıkcası samimi olsaydınız 500 lira gibi bir para için böyle şeyler söylemenize gerek kalmazdı. Samimi olduğum insana hiç düşünmeden veririm mesela. Bence samimiyetinizi gözden geçirin derim.Yalan değil de isteyince geri ceviremedim kıvırmak zorunda kaldım
Parasına vercem şimdi sipariş ver dedi ortada yok orali olmadı daha öncede istedi parasını vermediBen yalansız dolansız açıkça söylerdim vermek istemiyorsam.
Yalnız ben mi anlamadım, merak ediyorum. Sıkışık olduğu için sizden istemiş ve siz de, o evden çıkarken parayı vermesini beklemişsiniz. Parası yoksa nasıl verecekti ki o an¿
Vermemeniz iyi olmuş bu durumda. Ben bu tip insanları anlamıyorumParasına vercem şimdi sipariş ver dedi ortada yok orali olmadı daha öncede istedi parasını vermedi
Paranı istemek için yüzde yüz kötü olacaksın çok yaşadım baştan çok alışveriş yaptım sanalkart limiti doldu deBorç verip de kötü olacağıma vermeden kötü olmayı yeğlerim borç verdikten sonra geri almak için dilencilik yapıyoruz resmen en sevmediğim şey
Samimiyiz kırmak istemedimAyrani yok icmeye. Bazi seyleri direkt soylemek lazim, kivirmadan direkt.
Aynen vericem kimbilir ne zaman ulasirVermemeniz iyi olmuş bu durumda. Ben bu tip insanları anlamıyorum
Samimi olmak onu tanimak demek. Oder miydi odemez miydi bilmek demek! Yaninda siparisi verip gittiğinde iptal ediyorsaniz samimi degilsiniz demektir. Ben samimi oldugum arkadasima yapamam bunu. O yuzden istemediginizi soyleyin bastan, siparis ettikten sonra iptal etmek gibi bir komiklige dusmekten iyidir.Samimiyiz kırmak istemedim
O senden tekrar istemeye utanmıyorsa sen niye ondan utanıyorsun ki? Kıvırmaya ne gerek var? Düğünüm var para bana lazım de geç! Sinir oluyorum böyle insanlara ya! Çok hayati, acil birşey olsa tamam ama kimse nevresimsiz ölmez.Yalan değil de isteyince geri ceviremedim kıvırmak zorunda kaldım
Evet bide parayida onemsemedi belki de hiç vermicek daha öncede oldu bişey isteyip vermiyorO senden tekrar istemeye utanmıyorsa sen niye ondan utanıyorsun ki? Kıvırmaya ne gerek var? Düğünüm var para bana lazım de geç! Sinir oluyorum böyle insanlara ya! Çok hayati, acil birşey olsa tamam ama kimse nevresimsiz ölmez.
Demek alışkanlık haline getirmiş! Nasılsa istemiyorsun parayı! Bence bir daha böyle bir şey isterse baştan reddetmeniz. Çünkü görünen o ki her şekilde siz kötü olacaksınız, en iyisi paranız cebinizde kalsın!Evet bide parayida onemsemedi belki de hiç vermicek daha öncede oldu bişey isteyip vermiyor
Başta kiviramadim sonrada daha öncede oldu bişey istedi ödemedi bnde vazgectimSamimi olmak onu tanimak demek. Oder miydi odemez miydi bilmek demek! Yaninda siparisi verip gittiğinde iptal ediyorsaniz samimi degilsiniz demektir. Ben samimi oldugum arkadasima yapamam bunu. O yuzden istemediginizi soyleyin bastan, siparis ettikten sonra iptal etmek gibi bir komiklige dusmekten iyidir.
Tamamda daha öncede bişey istedi parasını vermedi bnde o yüzden iptal ettimSamimi olmak onu tanimak demek. Oder miydi odemez miydi bilmek demek! Yaninda siparisi verip gittiğinde iptal ediyorsaniz samimi degilsiniz demektir. Ben samimi oldugum arkadasima yapamam bunu. O yuzden istemediginizi soyleyin bastan, siparis ettikten sonra iptal etmek gibi bir komiklige dusmekten iyidir.
daha önce istediği şey kaç paralıktı ?Başta kiviramadim sonrada daha öncede oldu bişey istedi ödemedi bnde vazgectim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?