R Rockavril Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 18 Aralık 2021 1.922 497 53 34 31 Mayıs 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Rockavril #161 CiRiLLA .!.: Eşinin durumu sıkışıksa nevresim almasin ne saçma insanlar var ya. Ben olsam alamam derdim galiba bozulursa da kendi bilir sacma insanlarla arkadaş olsam ne olmasam ne... Genişletmek için tıkla... Aynen alırsam kimbilir ne zmn gelicek belki taksit taksit verecek
CiRiLLA .!.: Eşinin durumu sıkışıksa nevresim almasin ne saçma insanlar var ya. Ben olsam alamam derdim galiba bozulursa da kendi bilir sacma insanlarla arkadaş olsam ne olmasam ne... Genişletmek için tıkla... Aynen alırsam kimbilir ne zmn gelicek belki taksit taksit verecek
R Rockavril Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 18 Aralık 2021 1.922 497 53 34 31 Mayıs 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Rockavril #162 gulendam_34 .!.: ee ne yaptınız sonuç olarak Genişletmek için tıkla... Tekrar sipariş verelim dedi bnde nisamlim sıkıştı ona vericem dedim tamam demiş bozuldu gibi benim kartımdan bana niye hediye alıyor
gulendam_34 .!.: ee ne yaptınız sonuç olarak Genişletmek için tıkla... Tekrar sipariş verelim dedi bnde nisamlim sıkıştı ona vericem dedim tamam demiş bozuldu gibi benim kartımdan bana niye hediye alıyor