Kırmadan nasıl. Halledebilirim

onu geri iste bence.
hayrat mısın ?
aç ona de ki daha önce de almıştın geri ödeyebilir misin ? çeyiz alacagım malum de
Küçük Mevla diye söylemedim bu seferki 500 TL yani unutur ödemez benim.cebimden gider

İkiniz de tuhafsınız. Durumum sıkışık, senin karttan söylesek dediğine göre hemen veremeyecek parasını. Evdeyken vermediği için direkt siparişi iptal etmişsiniz. Niye o kadar tutuştunuz ki para diye? Hayır bir de parasını vermediği için iptal ettiğinizi söylemişsiniz, o da hala tekrar sipariş verelim mi diye soruyor. Ben olsam selamı sabahı keserim sizinle, kaçıyor muyduk deyip. Tam cringe şelalesi. O yüzsüz, siz cimri, mükemmel uyum.

Bazı insanlar düğün üstü ve düğünden sonra bmyle tekliflerde bulunuyolar çünkü kenarda bi paran olduğunu hepsi biliyo sonuçda parasız çıkmıyorsun yola .

Durumu sıkışık olup niye insan 500 tl nevresim takımı almaya çalışırki nasıl bi aciliyeti olabilir bi nevresim takımın
Arkadaş çok güzel demiş bitane
Kartta limit yok parayı at alıyım de en güzeli .. yanlışda anlamaz hemm..

Küçük Mevla diye söylemedim bu seferki 500 TL yani unutur ödemez benim.cebimden gider
Mevla Allah demek. Meblağ.

Bunu yeni okudum. Daha önce vukuatı varmış, vermemiş aldığı parayı. Keşke sizden nevresim istediğinde hatırlatsaydınız. Onda ne kadar kopardı?

Benim de böyle bir arkadaşım vardı evli olmasına rağmen çocuk için harçlığı benden isterdi borç olarak ama hiçbir zaman vermedi ben de her yazdığında durumumun müsait olmadığını ya da borçlara harcadığımı söylüyorum neden enayi yerine koyulalım ki…

Durumu sıkışıksa niye 500 liralık nevresim takımı almak istiyor ki. Acil önemli bir şey olsa tabi al. Ne zaman olursa öder. Ama bu durumda gerek yok.

Samimi olduğum birisi kredi kartımın hesap kesim tarihiyle diğer aya ötelemek ya da taksitli alışveriş yapabilecek olması nedeniyle bunu istese yapardım. 500 TL lik bir nevresimi eşinden gizli alıyorsa muhtemelen kendi kartı yoktur durumu da pek iyi değildir. Sizin de durumunuz değilse ve karta ihtiyacınız varsa açık açık söyleyin.

Kartın limiti yetersiz de

Hesabımı kapattım de

Bu kadar saçma bir şey duymadım.Eşin durumu sıkışık 500 tl.lik alışveriş istiyor.Nevresimsiz mi kalmış.Garip bir durum.İnandırıcı değil önce.O istemekten utanmıyor siz yapamadığınız için mi utanıyorsunuz.İyi düşünün...

Siparişi kendi adınıza verin. Paket gelince açmayın. Arkadaşınız çağırın ama gelirken mutlaka parayı yanında getirmesini hatırlatın. Eğer yok getiremem sonra ödeyim filan derse, "canım ben bunu şimdi iade edeyim, senin paran olunca tekrar sipariş veririz" dersiniz.

Eşinden saklı alıyormuş paran yok madem niye istiyorsun yani

E kullanınca görmeyecek mi eşi? O kadar şuursuz erkekler var mı ya?

Hayati bir ihtiyaç da değil, bunun için borç mu alınır? Saçma saçma işler.
Açıkça söyleyin, "yakında evleneceğim, almam gereken şeyler var hala, limitimi doldurmak istemiyorum. Parayı önden vereceksen yatırıp öyle alabilirim" deyin.

Açıkcası samimi olsaydınız 500 lira gibi bir para için böyle şeyler söylemenize gerek kalmazdı. Samimi olduğum insana hiç düşünmeden veririm mesela. Bence samimiyetinizi gözden geçirin derim.
Konu sahibi evlenecekmiş ve paraya ihtiyacı var. Düğün öncesi ihtiyaç olmayan sırf zevkine arkadaşına nevresim hediye etmek zorunda değil

Konu sahibi evlenecekmiş ve paraya ihtiyacı var. Düğün öncesi ihtiyaç olmayan sırf zevkine arkadaşına nevresim hediye etmek zorunda değil
Ozaman açıkça desin sonuçta siz bile empati yapabildiğinize göre sözde samimi arkadaşının hayli hayli yapması gerekir. Saçma sapan bahaneler bulup yapan söylemek nedir yahu…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…