Haklısınız o an kiviramadimAyrani yok icmeye. Bazi seyleri direkt soylemek lazim, kivirmadan direkt.
Onada alınır o bozulur ama iade oldu dememe rağmen yeniden isteyen biri bide 2 nevresim istedi biri bana hediyeymis neden bnm karttan çekiliyorBazı insanlar düğün üstü ve düğünden sonra bmyle tekliflerde bulunuyolar çünkü kenarda bi paran olduğunu hepsi biliyo sonuçda parasız çıkmıyorsun yola .
Durumu sıkışık olup niye insan 500 tl nevresim takımı almaya çalışırki nasıl bi aciliyeti olabilir bi nevresim takımın
Arkadaş çok güzel demiş bitane
Kartta limit yok parayı at alıyım de en güzeli .. yanlışda anlamaz hemm..
Aynen kitler bende geri isteyememResti çek bence parasal konular çok hassas konular sonuçta dost kazığı ağır olur . Öderim der kitler sana . Çok borçluyuz dee her defasında konusunu aç ki bilsin istemesin
İşin var bu kadınla vallaOnada alınır o bozulur ama iade oldu dememe rağmen yeniden isteyen biri bide 2 nevresim istedi biri bana hediyeymis neden bnm karttan çekiliyor
Aynı hesap hediye alıyor benim karttan çekiliyor ayıp bişey ayrı alıp ödesinHediye diyecek Büyük ihtimalle arkadaşım hediye etti diyecek.
Annemin bir komşusu evine bir eşya almış tabi o zamana göre biraz yüksek ama kadının parası var almış eşi fark edince nereden çıktı bu diye soruyor kadında annemin adını vermiş Ayşe aldı demiş hediye olarak,annemin haberi yok tabi ertesi gün kadın erkenden annemin yanina geldi böyle böyle diye eğer eşim sana sorarsa evet ben aldım de annem de kızdı aslında bir daha olmasın dedi tabi eşide sormadı.
Kestirip attım bidaha da öyle yapicm sipariş vermek zorunda değilim 500 TL az para değilİşin var bu kadınla valla
Aynen saçma bide parayı taksit taksit verecek belkide hiç vermicekNe rezillik durum. Ben oyle bir şey soylemeye utanirdim, paran yok eşten gizli 500tl nevresim için baskasindan kart dileniyor, ustelik ödemiyor bile. Boyle biri sizi o para icin baya bekletirdi muhtemelen.
Bizim de durumumuz sıkışık olduğu dönemler olmuştu yillar önce, aklima sacma sapan alisveris yapmak bile gelmiyordu.
Parayı kolay kazanmiyorum canimiz çıkıyor arkadas evde oturuyor ne anlar bundan yani niye vereyim kiAçıkcası samimi olsaydınız 500 lira gibi bir para için böyle şeyler söylemenize gerek kalmazdı. Samimi olduğum insana hiç düşünmeden veririm mesela. Bence samimiyetinizi gözden geçirin derim.
Tabikideee heleki durumu olmayıp gizli gizli nevresim takımı almak ne kadar gereksiz.. en iyisini yapmışsınKestirip attım bidaha da öyle yapicm sipariş vermek zorunda değilim 500 TL az para değil
Parayı vermedi aynen sonrada yeniden sipariş verelim dediBen yalansız dolansız açıkça söylerdim vermek istemiyorsam.
Yalnız ben mi anlamadım, merak ediyorum. Sıkışık olduğu için sizden istemiş ve siz de, o evden çıkarken parayı vermesini beklemişsiniz. Parası yoksa nasıl verecekti ki o an¿
Bide kimbilir ne zmn verecek bana kitlicek gibi geldiTabikideee heleki durumu olmayıp gizli gizli nevresim takımı almak ne kadar gereksiz.. en iyisini yapmışsın
İptal demedim iadeye çevirmiş dedimSamimi olmak onu tanimak demek. Oder miydi odemez miydi bilmek demek! Yaninda siparisi verip gittiğinde iptal ediyorsaniz samimi degilsiniz demektir. Ben samimi oldugum arkadasima yapamam bunu. O yuzden istemediginizi soyleyin bastan, siparis ettikten sonra iptal etmek gibi bir komiklige dusmekten iyidir.
Siz neden durup durup tekrar cevap yazıyorsunuz yav anladık sjskjsjsBnde etmem ama bir ay sonra düğünüm var para lazım şuan bnden niye istiyor bencillik yaptigi
Sepete ekledim sonrada vermez dedim iade ye döndü dedim oda yeniden istedi ayıp amaTabikideee heleki durumu olmayıp gizli gizli nevresim takımı almak ne kadar gereksiz.. en aziyisini yapmışsın
En garibide o hediye alcaksan ayrı alNevresimin nasıl bir aciliyeti olabilir ki? Hem de maddi olarak sıkışık bir dönemde ne bu ısrar.. bir de sizin paranızla size hediye alıyor. En başta yorum yapan arkadaşların da dediği gibi "malum düğün dönemi kartın limitini doldurmuşum, sen nakit ver ben karta atayım öyle alalım istersen " de.. sana hediyesini de sonra eli rahatlayınca alsın
Şuan işteyim msjlara geç dönüyorum durup durup değil anlamaniz için durumu izah ettim rahatsiz okuyorsan yorum yapma kimseyi zorlamiyorumSiz neden durup durup tekrar cevap yazıyorsunuz yav anladık sjskjsjs
Çok sık gorusmedigim için parayida unuturdu kesinİşin var bu kadınla valla
ee ne yaptınız sonuç olarakÇok sık gorusmedigim için parayida unuturdu kesin
Rahatsız olmadım, garip geldi sadece. Konuyu ilk açtığınızda da aynı mesajıma farklı zaman dilimlerinde farklı cevaplar yazıyordunuz. Yine öyle olunca sebebini merak ettim.Şuan işteyim msjlara geç dönüyorum durup durup değil anlamaniz için durumu izah ettim rahatsiz okuyorsan yorum yapma kimseyi zorlamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?