Kırmadan nasıl. Halledebilirim

Onada alınır o bozulur ama iade oldu dememe rağmen yeniden isteyen biri bide 2 nevresim istedi biri bana hediyeymis neden bnm karttan çekiliyor

Resti çek bence parasal konular çok hassas konular sonuçta dost kazığı ağır olur . Öderim der kitler sana . Çok borçluyuz dee her defasında konusunu aç ki bilsin istemesin
Aynen kitler bende geri isteyemem

Aynı hesap hediye alıyor benim karttan çekiliyor ayıp bişey ayrı alıp ödesin

Aynen saçma bide parayı taksit taksit verecek belkide hiç vermicek

Açıkcası samimi olsaydınız 500 lira gibi bir para için böyle şeyler söylemenize gerek kalmazdı. Samimi olduğum insana hiç düşünmeden veririm mesela. Bence samimiyetinizi gözden geçirin derim.
Parayı kolay kazanmiyorum canimiz çıkıyor arkadas evde oturuyor ne anlar bundan yani niye vereyim ki

Parayı vermedi aynen sonrada yeniden sipariş verelim dedi

İptal demedim iadeye çevirmiş dedim

Nevresimin nasıl bir aciliyeti olabilir ki? Hem de maddi olarak sıkışık bir dönemde ne bu ısrar.. bir de sizin paranızla size hediye alıyor. En başta yorum yapan arkadaşların da dediği gibi "malum düğün dönemi kartın limitini doldurmuşum, sen nakit ver ben karta atayım öyle alalım istersen " de.. sana hediyesini de sonra eli rahatlayınca alsın

Tabikideee heleki durumu olmayıp gizli gizli nevresim takımı almak ne kadar gereksiz.. en aziyisini yapmışsın
Sepete ekledim sonrada vermez dedim iade ye döndü dedim oda yeniden istedi ayıp ama

En garibide o hediye alcaksan ayrı al

Şuan işteyim msjlara geç dönüyorum durup durup değil anlamaniz için durumu izah ettim rahatsiz okuyorsan yorum yapma kimseyi zorlamiyorum
Rahatsız olmadım, garip geldi sadece. Konuyu ilk açtığınızda da aynı mesajıma farklı zaman dilimlerinde farklı cevaplar yazıyordunuz. Yine öyle olunca sebebini merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…