Kırmadan nasıl. Halledebilirim

Bnde düğün yapcam bir ay sonra parasını verse eyvallah bekleticek beni
Şuan parası olsa sizden niye bunu rica etsin?kartla taksite bölmek yada bir ay ertelemek için istemiştir,istemiyorsanız düğünüm var yapamam dersiniz olur biter iptal edip iadeye düştü demek etik değil bence

Şuan parası olsa sizden niye bunu rica etsin?kartla taksite bölmek yada bir ay ertelemek için istemiştir,istemiyorsanız düğünüm var yapamam dersiniz olur biter iptal edip iadeye düştü demek etik değil bence
Tamam da bnde evlencem şuan bnden istemesi çok saçma

Parasını vermediği için iptal ettiğiniz halde tekrar verelim mi dedi?
Kartimda para yok deyin.
Vermedi aynen kimbilir parasını ne zmn vericek onu vermeden ikinciyi istedi bide bize her geldiğinde bişey istiyor kartım var diye

Sende at bişeyler canım durumum yok eşim duyarsa sıkıntı olur de aramız açılır de konuş yani
Cidden düğünüm var evin eksiği var daha öncede bişey istedi ısmarladım ödemedi sürekli bnden gidiyor bişey istemesi bnden şuan sacma

Ayrani yok icmeye. Bazi seyleri direkt soylemek lazim, kivirmadan direkt.
Arkadaşiz diye bişey demedim bide 2 tane nevresim istedi birini bana hediye alcakmis alacağı hediyeyi bnm karttan cekiiyor

Arkadaşim.diye bisey demedim sonra oncedende isteyip istemedikleri aklıma geldi böyle bir yontem buldum iade dememe rağmen bidaha sipariş verelim.diyor

İşte insanları zor duruma sokma bunun adı. Paran varsa alırsın yoksa almazsın. Ha zorunlu bir şey olur ihtiyacı vardır amenna.
Bide 2 tane nevresim takımı istiyor birini bana hediye alcakmis bana alacağı şeyi benim karttan çekiliyor aşırı saçma

Bnde etmem ama bir ay sonra düğünüm var para lazım şuan bnden niye istiyor bencillik yaptigi

Sizi kullanmaya kalkan insanlari kibarca nasil reddederim diye düşünüp bosuna sikintiya girmeyin. Alamam deyip kestirip atin. O yaptigi ayip icin 1 dak dusunmuyor belli ki siz neden düşünüyorsunuz ki?
Aynen geri çevirmek istemedim ama düğünüm. var para lazım bnden istemesi çok sacma

Tamam da bnde evlencem şuan bnden istemesi çok saçma
Bencede saçma hatta düğünü olana birseye ihtiyacın varmi diye sorulur bu konuda hemfikiriz ,bunu açık açık söylemek varken niye kendinizi geriyorsunuz onu anlamadım.onun isteme sebebi sizin onaylamama sebebiniz ortada direk söyleyebilirsiniz belki utanır

Ev araba parasi istesin, imkanim varsa verecegim insanlar var.
Sakiz parasini vermeyecegim insanlar var.

Ilk gruptaki insan zaten nevresim cart curt parasi istemez. Para isterse odeme planini da ayni anda sunar, bana dusunme firsati verir, isi aceleye getirmez. Boyle dosta can kurban dersin sen de zaten.

Ikinci gruptaki kisi de boyle hep oldu bittiye getirmeye calisir. Bu insanlarla ya dalga gecicen oynatican, ya da direk konuyu acilmadan kapatican. Siz kendinizi bosa zor sokmussunuz. Yine de allahtan yari yoldan donmussunuz.

Evtde geri çevirmek istemedim sonra vazgeçtim oda utanmadan yeniden sipariş verelim mi dedi

Bnde o an geri çevirmek istemedim sonrada düşündüm hemen vermicek eşimin durumu şıkısik dedi belkide unutcak bide 2 tane istedi birini bana hediyeymis benim kartımdan niye çekiliyor??

Kır gec huri melek misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…