kirmadan nasil ikna ederiz?

Hak helal etmemek ne demek ya.. bariz kıskançlık bu.. insan çocuğuna bunu nasıl söyler. Tabi ki önemli olan bebeğinizi güvenilir yere emanet etmek. Kim ne derse desin

Sirf senin ailen oldugu icin o sehire tasinmaniza karsi cikiyor sen de kirmadan ikna etmeye mi calisacaksin? Ben acikcasi daha cok sinirlenirdim ve inadina giderim hakkini ister helal etsin ister etmesin Allah kimin ne oldugunu bilmiyor mu...

İyi de bu kararları vermek size düşer ne hakla alternatif sunuyor kv niz anlamadım. Hem bebeğe bakamıyor hemde karışıyor bir de şart koyuyor ne güzel dünya

Haklık helallik bir durum yok ortada. O zaman gelip torununa bakacak. Keyfinizden gitmiyorsunuz sonuçta. Başka bir ihtimal daha varsa söylesin o zaman.

Onlardan uzak olacağınız için istemiyor k.v. oda haklı kendine göre. Siz ve Eşiniz kendiniz ve bebeğiniz için en doğrusuna karar verin. Eşiniz iş yönünden bebek yönünden durumu anlatsın. Biraz zaman verin alışsın fikre. Bunlar ilk tepkiler. Hakkınızda hayırlısı.

Merak ediyorum aileniz bulunduğu şehirden evi nasıl aldırdı acaba hayret ediyorum böyle insanlara kendi bişey yapmayıp başkasının yapmasını engelleyen
Evi cok uygun bi fiyata aldik. Esime yine almayin burdan alin demis ama aradaki 100 120 bini dusunmemiz lazimdi

Kadin memleketi diye

Niye ikna etmeye çalışıyorsunuz ki? Saçma sapan şımarıklık yapıyor kayınvalide. Ayrıca niye aileni bölüyorsun ki? Sen başka şehirde eşin başka şehirde olmaz. Eşin ne diyor duruma?

Esiniz dusunsun. Acip agzini diyemiyor mu “anne orada cocuguma bakilacak,hanim calismak zorunda,basimizin caresine bakacagiz,hakkini ister helal et ister etme. Bu da benim cocugum.”

Diyemiyorsa esinizi de birakin anasina oyle gidin.
Kaynanalar bazen cok tuhaf olabiliyor. Ama erkeklerin de oturup karsilarina duzgunce izah etmesi lazim. Edemiyorlarsa da onlarin sorunu hiiiiic tinlamayin derim.

Saglikla buyutun cocugunuzu insallah

Niye ikna etmeye çalışıyorsunuz ki? Saçma sapan şımarıklık yapıyor kayınvalide. Ayrıca niye aileni bölüyorsun ki? Sen başka şehirde eşin başka şehirde olmaz. Eşin ne diyor duruma?
Ikna etmeye calismaktan ziyade esimin uzulmeaini istemiyorum. Annesi ters tepki berince üzülüyor haliyle

Esim su an gitmeye hazir zaten. Annesine durumu bu sekilde izah etti. Her ay fazladan 2 bin lira vermek bizi zorlayacak ustelik buyuk sehirde cocugumi buyutmek istemiyorum dedi

Esim su an gitmeye hazir zaten. Annesine durumu bu sekilde izah etti. Her ay fazladan 2 bin lira vermek bizi zorlayacak ustelik buyuk sehirde cocugumi buyutmek istemiyorum dedi
Madem konustu da kadin anlamadiysa neden kafaniza takiyorsunuz ki? Hic sallamayin. Aralarinda halletsinler

Bende oyle diyecegim. Ya da oglunu al kalsin senin yannda ben de oglumj alıp güvenle bırakabilecegim annemin yanina gideyim diyecegim

O "oglunu al kalsın" gibi bir cümle kurmayin. Esiniz zaten sizinle hemfikir.. Annesi onu zaten bu konuda mağdur ediyor. Siz öyle şeyler söyleseniz "Bak sen beni bu kadin icin birakmak istiyorsun ama oda senden vazgecmeye hazir",gibi seyker söyleyebilir.

Ikna etmeye calismaktan ziyade esimin uzulmeaini istemiyorum. Annesi ters tepki berince üzülüyor haliyle
Boşverin, alıştırmayın kadını böyle. Dünya onun etrafında dönmüyor. Buna ne kadar önce ikna olursa o kadar iyi olur. Eşin de bebek değil ya, 2 gün üzülür 3. gün alışır.

iyi o zaman her olayda hakkımı helal etmem deyip istediğini mi yaptıracak? eşin bu tavizi vermesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…