- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.203
- 598
- 41
- Konu Sahibi nurella3449
-
Para vermek istemiyoruz de geç annelerden biri bakicak illaki de yerse kv baksın yemiyorsa tasinicaz başka bir alternatif yok diyceksinOnlarin yasadgi ilceye gitmemizi istiyor. Eltim parasni bana versinler ben bakarim demis. Ben eltime sefkat vs yonunden güvenirim ama cocugum istemedigm karakterde bi cocuk olur o yüzden esimde eltimin bakmasini asla istemiyor. Diger alternatifide bakıcı tutun diyor
CEHALETE BAK!Beni en cok kizdiranda bu iste. Hic bir zaman elini tasin altina koymaz. Her zaman senin annen yapar zaten der. Fakat cocuga gelince bizim cocugumuz der. Bu konudada erkek kadinin memleketine gidemez diyo
Esim ulke genelinde faaliyet gostren bi sirkette calisiyor. Onu sirket ordaki subeye nakletti. Bende esimin isinin orda olmasini sebep gostererek tayin isteyecegm9 saat mesafedeki.başka ile nasıl taşınacaksınız? siz öğretmenmişsiniz hemen tayin aldırabilecek misiniz? eşinizin işi yaşadığınız yerde değil mi.bir de orada ii bulması gerekmiyor mu? bunları nasıl halledeceksiniz.
Bir de doğal yolla hamile kalanların, tüp bebekle hamile kalandan aşağı kalır yanı mı var?
Kaçtır denk geliyorum da 'biz onu zor bulduk zor yaptık' gibi..
Herkesin evladı kendine kıymetli. Doğal yolla doğan sokağa mı salınıyor? Ya da haftada 2 3 bakıcı mı değiştiriliyor?
Ben doğal yolla hamile kaldım (ilki düşük oldu) hamileliğim de çok şükür rahat geçti. Ama oğlum doğunca bakıcıya bırakmak yerine ekonomik zorluğa rağmen işten çıkmayı düşündüm. Kv bakarım deyince devam ettim..
Normal/sezaryen zıtlaşması gibi bir şey bu. Çok saçma.
Artık gözüme batmaya başladı yazayım dedim..
Kv ye resti çekeceksiniz. Başka yolu yok..
Kendi çocuğuma neden bakıcı tutayım annem varken? Çok biliyormuş sizin kv. Gölge etmesin bazı insanlar başka ihsan istemez. Annenizin yanına gidin, kv de zamanlar hakkını helal eder kıyamaz o oğluşuna :)Onlarin yasadgi ilceye gitmemizi istiyor. Eltim parasni bana versinler ben bakarim demis. Ben eltime sefkat vs yonunden güvenirim ama cocugum istemedigm karakterde bi cocuk olur o yüzden esimde eltimin bakmasini asla istemiyor. Diger alternatifide bakıcı tutun diyor
İşlerinizi nasıl ayarladınız ben onu merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?