kirmadan nasil ikna ederiz?

Başka derdi var mıymış valide sultanın?
Anneniz konuşsun "çocukların işine karışmayın" diye..
Eşiniz resti çeksin biz böyle karar verdik diye..

Para vermek istemiyoruz de geç annelerden biri bakicak illaki de yerse kv baksın yemiyorsa tasinicaz başka bir alternatif yok diyceksin

Bir de doğal yolla hamile kalanların, tüp bebekle hamile kalandan aşağı kalır yanı mı var?
Kaçtır denk geliyorum da 'biz onu zor bulduk zor yaptık' gibi..

Herkesin evladı kendine kıymetli. Doğal yolla doğan sokağa mı salınıyor? Ya da haftada 2 3 bakıcı mı değiştiriliyor?

Ben doğal yolla hamile kaldım (ilki düşük oldu) hamileliğim de çok şükür rahat geçti. Ama oğlum doğunca bakıcıya bırakmak yerine ekonomik zorluğa rağmen işten çıkmayı düşündüm. Kv bakarım deyince devam ettim..

Normal/sezaryen zıtlaşması gibi bir şey bu. Çok saçma.
Artık gözüme batmaya başladı yazayım dedim..

Kv ye resti çekeceksiniz. Başka yolu yok..

9 saat mesafedeki.başka ile nasıl taşınacaksınız? siz öğretmenmişsiniz hemen tayin aldırabilecek misiniz? eşinizin işi yaşadığınız yerde değil mi.bir de orada ii bulması gerekmiyor mu? bunları nasıl halledeceksiniz.

Esim ulke genelinde faaliyet gostren bi sirkette calisiyor. Onu sirket ordaki subeye nakletti. Bende esimin isinin orda olmasini sebep gostererek tayin isteyecegm
Hatta tayinler bayramdan once olacak.

Valla eşim tasinalim dedikten sonra beni kimse tutamazdı sana soylıyım bebek annene emanet kendi eviniz var mi ötesi ayrıca bundan sonra önceliğin bebegin olacak gerisi bos

bu da yagmur yagdi sen bana ordek dedin hikayesi gibi oluyor.. herkes kendi duygusunu yasadigini bilir. zor elde ettik kiyamiyorum demek kolay elde edenler kiymet bilmiyor demek degildir ki.

benzer bisi de benim basima gelmisti. kadinin biri tavsiye istiyor doktor erken sezeryana almak istiyormus gelisim tamamlandi nasilsa diye. anne karninda kalmanin zekayi gelistirdigine dair teoriler duymustum dedim. cocugu 38 haftalik dogan bir kadin geldi cikisti. vayy efendim bizim.cocuk aptal mi erken doğdu diye.

bazi durumlarda gereksiz alinganlik yapiyoruz

Kendi çocuğuma neden bakıcı tutayım annem varken? Çok biliyormuş sizin kv. Gölge etmesin bazı insanlar başka ihsan istemez. Annenizin yanına gidin, kv de zamanlar hakkını helal eder kıyamaz o oğluşuna :)

İşlerinizi nasıl ayarladınız ben onu merak ettim.

Ben de onu soracaktım

Konu sahibi öğretmenmiş ha deyince il dışı hem de istenen yere nasıl olacak tayin

Eşi özel sektörde Nasıl yer değiştirecek

Ya da madem ev de varmış daha önce neden gitmediniz

Kv ne derse desin gölge etmesin yeter

Hak helal etmeyecek bir durum yok ortada, bir taraf bakamam demis, diger taraf tasinin bakarim demis, karar sizin ve esinizin. Olmadi esinizle alin karsiniza kayinvalidenizi konusun, samimiyetle anlatin insallah hak verir size.

arkadaşım hiç düşünme benimde bebeğime annem bakıyor. hamile olduğumu öğrenince annemin yakınına taşındım. nasıl güzel bakıyor anneler torunlarına. eşinizin annesi hem bakamam hem baktırmam diyor. olur mu öyle şey.

Çocuğa bakmıyor bakici parası ekstra kira masrafı bi katkıda bulunmuyor sultan bide hakkını helal etmiyor ne güzel kafa

Gerçekten bu erkek anaları artık delirdi.

Gidin annenizin yanına. Düzeninizi kurun. Kaynanayada küsün. İyiliğimizi düşünmedin seni hayatımızda istemiyorum diyin.

Çok olumsuz yorum oldu ama gerçekten bi durması lazım bu tiplerin. Bir iş yapma ama gitme gidersen hakkımı helal etmem. Oldu canım.

Kesinlikle tavır alın. Asla alttan alıp orta yol bulmayın.

Hem çare olma hem de çareye karşı tepki ver.
Ne iğrenç insanlar var ya.
Kırmadan ya da kırarak basın gidin. Evladinizdan önemli ne olabilir ki

Hem toruna bakmıyor hem bakılmasına annelik hakkını kullanarak engel olmaya çalışıyor ?

Hiiç dinlemem kim bakıyorsa oraya giderim, keyfimden çocuk baktırmayacam ev kredisi ödüyorum çalışmak zorundayım değil mi ?

O zaman baksın bir zahmet torununa. Bakmıyorsa da karışmasın işinize

Bence hiç karıştırmayın kvyi hem bakmıyor hem düzen kurmaniza mani oluyor. Eşinizle oturun konuşun yarın öbür gün annem annem demeyeceksen gidelim diyin.

o zaman bi zahmet bağı bahçeyi bırakacak bebeğe bakacak... tabi ki gönül rızası ile olursa daha iyi olur fakat durumlar bu bu.. Güzelce anlatsan anlamaz mı bize burda anlattığın gibi.. zor sahip olmasan da kolayca sahip olsaydın da aynı şey geçerli, kim bakabilecekse hangi şartlar uygunsa ona göre hareket etmek zorundayız.. onlar bize değil, biz onlara uymalıyız.. imkanım varken çocuğumu neden bakıcıya mecbur bırakayım değil mi ama?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…