- 22 Kasım 2017
- 2.907
- 4.975
- 48
- Konu Sahibi nurella3449
-
İyi de her türlü ailenin yaşadığı yere gitmen sözüm için daha karlı. Kira vermeyeceksin, annene bakıcı parası vermeyeceksin. Bakıcı tutun demek olmuyor.Onlarin yasadgi ilceye gitmemizi istiyor. Eltim parasni bana versinler ben bakarim demis. Ben eltime sefkat vs yonunden güvenirim ama cocugum istemedigm karakterde bi cocuk olur o yüzden esimde eltimin bakmasini asla istemiyor. Diger alternatifide bakıcı tutun diyor
Ben de onu merak ediyorum. Hadi öğretmen tayin aldı. Özel de çalışan adam nasıl pat diye işini değiştiriyor. Banka/PTT gibi şubeleri olan bir yerde mi çalışıyor acaba.İşlerinizi nasıl ayarladınız ben onu merak ettim.
Öğretmenmiş konu sahibi, devlette olsa ha deyince tayin alınmıyor ki(ayrıca ildışı tayinleri çoktan bitti), özelde olsa onlar da kadrolarını çoktan tamamladı. Elbette bizden çok düşünmüşlerdir, ama ben yine de merak ettim.Ben de onu merak ediyorum. Hadi öğretmen tayin aldı. Özel de çalışan adam nasıl pat diye işini değiştiriyor. Banka/PTT gibi şubeleri olan bir yerde mi çalışıyor acaba.
Ben olsam koşa koşa giderim boyle sacma bir meselede onun rızasına gerek yokMerhaba.. Tup bebek tedavisiyle dinyaya gelmis 6 aylik bir oglum var. Esimin ailesine 2 benim aileme 9 saat uzakta oturuyoruz. Ben öğretmenim esim ozel sektorde calisiyor. Dogum iznim bitti eylulde ise basliyorum. Benim ailemin oldugu sehurden ev almıştık. Kredi odedigimizden calismk zorundayim. Bebegimi bakıcıya vermk istemiyorum çünkü bu sehirde kimseye guvenemem. Kayinvalidem bakamam dedi cunku bag bahce hayvanlar derken cocuga zamn ayirmasi mumkun degil.annem buraya gelirseniz bakarim ama sizkn yasadiginjz sehre gelip aylarca kalamam dedi. Evde 2 kardesim var çünkü. Bizde annemin oldugu sehre gitmeye karar verdik. Sonucta kira vermeyecegiz. Bakici parasi vermeyecegiz. Gel gelelim kayinvalidem esime gidersen hakkimi helal etmem demiş. Rizasi olmadan gitmek istemiyorum ama coxugumuda dusunmek zorundayim. Üstelik bu sehirde guvenip teslim edebilecsgim kimse yok. Sizolsaniz napardiniz? Esimle annesinin arasi acilsin istemiyorum
Ben ogretmenim ağustos ayinda tayin isteyecegim. Esimin çalıştığı şirket ulke genelinde faal olan bir sirket.onlardada tayin oluyor. O halletti zaten benim tayinim kaldi. O da yuzde 95 olurİşlerinizi nasıl ayarladınız ben onu merak ettim.
Çalışmaya gelince ikimiz de çalışıyoruz anne kusura bakma da diyinBeni en cok kizdiranda bu iste. Hic bir zaman elini tasin altina koymaz. Her zaman senin annen yapar zaten der. Fakat cocuga gelince bizim cocugumuz der. Bu konudada erkek kadinin memleketine gidemez diyo
o ne demekmiş öyle hakkımı helal etmem nedir? ne kolay evladı bunla tehtit etmek yazık üzüldüm eşinizin adına... sizin yaşam şartlarınızı ne kolaylaştırıcaksa öyle hareket etmeniz en doğal olanı.sizinde bir evladınız var o ne olacakmış peki... yerinizde olsam ben bu laftan sonra kırmamayı bırak konuşmazdım bile. dilerseniz siz durumunuzu izah edin yüzyüze nedne böyle olması gerektiğini söyleyin... başka da yapacak birşey yok. Allah hidayet versin ne diyim.Merhaba.. Tup bebek tedavisiyle dinyaya gelmis 6 aylik bir oglum var. Esimin ailesine 2 benim aileme 9 saat uzakta oturuyoruz. Ben öğretmenim esim ozel sektorde calisiyor. Dogum iznim bitti eylulde ise basliyorum. Benim ailemin oldugu sehurden ev almıştık. Kredi odedigimizden calismk zorundayim. Bebegimi bakıcıya vermk istemiyorum çünkü bu sehirde kimseye guvenemem. Kayinvalidem bakamam dedi cunku bag bahce hayvanlar derken cocuga zamn ayirmasi mumkun degil.annem buraya gelirseniz bakarim ama sizkn yasadiginjz sehre gelip aylarca kalamam dedi. Evde 2 kardesim var çünkü. Bizde annemin oldugu sehre gitmeye karar verdik. Sonucta kira vermeyecegiz. Bakici parasi vermeyecegiz. Gel gelelim kayinvalidem esime gidersen hakkimi helal etmem demiş. Rizasi olmadan gitmek istemiyorum ama coxugumuda dusunmek zorundayim. Üstelik bu sehirde guvenip teslim edebilecsgim kimse yok. Sizolsaniz napardiniz? Esimle annesinin arasi acilsin istemiyorum
Yanı ona şaşırdım canım benim da tup bebek zorluğunu biliyorum ama bence bakıcı tutman en mantiklisi hiç oynama huzurun kalmazEvi cok uygun bi fiyata aldik. Esime yine almayin burdan alin demis ama aradaki 100 120 bini dusunmemiz lazimdi
eşinede acıma acınacak duruma düşersin, hayırdır bakamam demedin mi ben annem varken ne eltime baktıracam çocuğa be bide parayla bakacak sebep eşim ailesinin memleketinden ayrılmasın, biraz dişini göster çok ezilirsin, akıl verdiğime bakma 5 senede yeni yeni sesimi çıkartıyorum keşke önceden çıkarsaydımIkna etmeye calismaktan ziyade esimin uzulmeaini istemiyorum. Annesi ters tepki berince üzülüyor haliyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?