G giresun25 Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Mayıs 2013 714 128 123 4 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi giresun25 #1 Kızlar yeni briyle tanıştım çok beyfendı bı ınsan..Yanlız kendısı sıgara kullanıyor ve ben ıstemıyorum bırakmaya calıscagını soyledı yanlız sıgara dişlerini mahfetmiş bende önem verıyorum açıkcası.Dişçiye gitte dyemıyorum yanlıs anlıcak utancak dıye nasıl hangı yontemle soylemem gerekıyor.?
Kızlar yeni briyle tanıştım çok beyfendı bı ınsan..Yanlız kendısı sıgara kullanıyor ve ben ıstemıyorum bırakmaya calıscagını soyledı yanlız sıgara dişlerini mahfetmiş bende önem verıyorum açıkcası.Dişçiye gitte dyemıyorum yanlıs anlıcak utancak dıye nasıl hangı yontemle soylemem gerekıyor.?
Chess Nirvana Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2009 53.296 42.826 898 4 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi giresun25 #2 cerenyaman .!.: Kızlar yeni briyle tanıştım çok beyfendı bı ınsan..Yanlız kendısı sıgara kullanıyor ve ben ıstemıyorum bırakmaya calıscagını soyledı yanlız sıgara dişlerini mahfetmiş bende önem verıyorum açıkcası.Dişçiye gitte dyemıyorum yanlıs anlıcak utancak dıye nasıl hangı yontemle soylemem gerekıyor.? Genişletmek için tıkla... yeni tanıştığın birine böyle bişey söylemen çok yersiz ve kırıcı olur, samimiyetiniz ilerlerse söyle bence şuan değil Son düzenleme: 4 Ağustos 2014
cerenyaman .!.: Kızlar yeni briyle tanıştım çok beyfendı bı ınsan..Yanlız kendısı sıgara kullanıyor ve ben ıstemıyorum bırakmaya calıscagını soyledı yanlız sıgara dişlerini mahfetmiş bende önem verıyorum açıkcası.Dişçiye gitte dyemıyorum yanlıs anlıcak utancak dıye nasıl hangı yontemle soylemem gerekıyor.? Genişletmek için tıkla... yeni tanıştığın birine böyle bişey söylemen çok yersiz ve kırıcı olur, samimiyetiniz ilerlerse söyle bence şuan değil
G giresun25 Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Mayıs 2013 714 128 123 4 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi giresun25 #3 chess .!.: yeni tanıştığın birine böyle bişey söylemen çok yersiz ve kırıcı olur, samimiyetiniz ilerlerse söyle bence şuan değil Genişletmek için tıkla... 1,5 aydır konusuyoruz..Bendede takıntı gıbı bıse oldu ama bole sacma bıse yuzundende aramızda kırıcı bıse olsun ıstemıyorum
chess .!.: yeni tanıştığın birine böyle bişey söylemen çok yersiz ve kırıcı olur, samimiyetiniz ilerlerse söyle bence şuan değil Genişletmek için tıkla... 1,5 aydır konusuyoruz..Bendede takıntı gıbı bıse oldu ama bole sacma bıse yuzundende aramızda kırıcı bıse olsun ıstemıyorum
benlenaben Guru Kayıtlı Üye 19 Haziran 2013 1.687 3.725 333 Ankara 4 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi giresun25 #4 çaktırmadan işaret ver mesela "şu kadına ya da adama baksana disleri ne kadar beyaz hoş" falan gibi Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çaktırmadan işaret ver mesela "şu kadına ya da adama baksana disleri ne kadar beyaz hoş" falan gibi Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Chess Nirvana Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2009 53.296 42.826 898 4 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi giresun25 #5 cerenyaman .!.: 1,5 aydır konusuyoruz..Bendede takıntı gıbı bıse oldu ama bole sacma bıse yuzundende aramızda kırıcı bıse olsun ıstemıyorum Genişletmek için tıkla... yeni tanıştığınız için gözün yüzündeki kusurlara takılıyor, bi kaç ay sonra görmezsin bile, atıyorum sana kalkıp fiziğinle alakalı bişey söylese kırılmazsın, az zayıfla gibi daha 1,5 aylıkken bence bu tip özel alana girmeli konuşmalar için erken
cerenyaman .!.: 1,5 aydır konusuyoruz..Bendede takıntı gıbı bıse oldu ama bole sacma bıse yuzundende aramızda kırıcı bıse olsun ıstemıyorum Genişletmek için tıkla... yeni tanıştığınız için gözün yüzündeki kusurlara takılıyor, bi kaç ay sonra görmezsin bile, atıyorum sana kalkıp fiziğinle alakalı bişey söylese kırılmazsın, az zayıfla gibi daha 1,5 aylıkken bence bu tip özel alana girmeli konuşmalar için erken
ASYA30 Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Aralık 2013 2.837 1.306 198 4 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi giresun25 #6 cerenyaman .!.: Kızlar yeni briyle tanıştım çok beyfendı bı ınsan..Yanlız kendısı sıgara kullanıyor ve ben ıstemıyorum bırakmaya calıscagını soyledı yanlız sıgara dişlerini mahfetmiş bende önem verıyorum açıkcası.Dişçiye gitte dyemıyorum yanlıs anlıcak utancak dıye nasıl hangı yontemle soylemem gerekıyor.? Genişletmek için tıkla... öncelikle direk karşında onu muhatap ederek birşey söylemen doğru olmaz sonuçta yeni bir ilişki ancak dişler konusundaki hassasiyetini belli et bunu yaparken konuyu kendin i örneklendirerek aç örneğin dişlerini fırçalamadan çıktığın için rahatsız hissettiğini belirt
cerenyaman .!.: Kızlar yeni briyle tanıştım çok beyfendı bı ınsan..Yanlız kendısı sıgara kullanıyor ve ben ıstemıyorum bırakmaya calıscagını soyledı yanlız sıgara dişlerini mahfetmiş bende önem verıyorum açıkcası.Dişçiye gitte dyemıyorum yanlıs anlıcak utancak dıye nasıl hangı yontemle soylemem gerekıyor.? Genişletmek için tıkla... öncelikle direk karşında onu muhatap ederek birşey söylemen doğru olmaz sonuçta yeni bir ilişki ancak dişler konusundaki hassasiyetini belli et bunu yaparken konuyu kendin i örneklendirerek aç örneğin dişlerini fırçalamadan çıktığın için rahatsız hissettiğini belirt