• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kırmadan nasıl söylemeliyim?

giresun25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2013
714
128
123
Kızlar yeni briyle tanıştım çok beyfendı bı ınsan..Yanlız kendısı sıgara kullanıyor ve ben ıstemıyorum bırakmaya calıscagını soyledı yanlız sıgara dişlerini mahfetmiş bende önem verıyorum açıkcası.Dişçiye gitte dyemıyorum yanlıs anlıcak utancak dıye nasıl hangı yontemle soylemem gerekıyor.?

Kızlar yeni briyle tanıştım çok beyfendı bı ınsan..Yanlız kendısı sıgara kullanıyor ve ben ıstemıyorum bırakmaya calıscagını soyledı yanlız sıgara dişlerini mahfetmiş bende önem verıyorum açıkcası.Dişçiye gitte dyemıyorum yanlıs anlıcak utancak dıye nasıl hangı yontemle soylemem gerekıyor.?

yeni tanıştığın birine böyle bişey söylemen çok yersiz ve kırıcı olur, samimiyetiniz ilerlerse söyle bence şuan değil

Son düzenleme:
yeni tanıştığın birine böyle bişey söylemen çok yersiz ve kırıcı olur, samimiyetiniz ilerlerse söyle bence şuan değil

1,5 aydır konusuyoruz..Bendede takıntı gıbı bıse oldu ama bole sacma bıse yuzundende aramızda kırıcı bıse olsun ıstemıyorum:(

çaktırmadan işaret ver mesela "şu kadına ya da adama baksana disleri ne kadar beyaz hoş" falan gibi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

1,5 aydır konusuyoruz..Bendede takıntı gıbı bıse oldu ama bole sacma bıse yuzundende aramızda kırıcı bıse olsun ıstemıyorum:(

yeni tanıştığınız için gözün yüzündeki kusurlara takılıyor, bi kaç ay sonra görmezsin bile,
atıyorum sana kalkıp fiziğinle alakalı bişey söylese kırılmazsın, az zayıfla gibi daha 1,5 aylıkken
bence bu tip özel alana girmeli konuşmalar için erken

öncelikle direk karşında onu muhatap ederek birşey söylemen doğru olmaz
sonuçta yeni bir ilişki
:50::50::50:
ancak dişler konusundaki hassasiyetini belli et

bunu yaparken konuyu kendin i örneklendirerek aç
örneğin dişlerini fırçalamadan çıktığın için rahatsız hissettiğini belirt

:34:

Back
X